Чича Дража je napisao:
Самотњак,ајде не тупи.Прочитај шта си написао.Само потврдио оно што сам и ја рекао,о судијама,или друмском разбојнику.Нас је завалио јуче,вас ће на некој другој утакмици.Сачекај,биће приликеМомак читај боље,а што се тиче Шкрбића,Чађа им осталих,знаш ти то боље од мене...Само ваљда нећеш да признаш....Примили три гола,а онај мајмун није свирао пенал...
Zato sam ti i rekao ako hoces da se ne nerviras pratis utakmice Engleskog prvenstva ali vidi vraga i tamo nesvirase Boltonu protiv Celzija dva penala

Чича Дража je napisao:
Ајде мало олади и опери уши...па боље слушај шта мајмуни или *пијанци* на западу вичу...И подсећам те на онај прошлогодишњи трк...Ни тога није било.Измислио сам ваљда,а Пицула остао без зуба.Опет кажем оставимо то иза себе,и гледајмо на наредне утакмице...Победили јесте,идете у Европу честитам.Нисмо сачували 2:0,и готово...Не повлачим се ја из дискусије јер немам аргументе,а ви добро знате да сам у праву...Срећно вама,а Станкићу желим да што пре добије утакмицу Славијуе у Источном Сарајеву и наравно откаже је
To Turci Turci si izgleda samo ti cuo posto jos niko nije potvrdio tvoje rijeci a nevidim neki razlog da se to krije, ja da sam cuo ja bi potvrdio. Opet govorim necuje se sta vice jedan covjek
ali kad to masa vice to se mora cuti a gledati jednog-dva covjeka i na osnovu njih osudivati sve na stadionu je besmisleno.
O sudenju necu da komentarisem krade se na svetskim utakmicama da se ne krade na nekoj BiH utakmici. Sta bi uradio da si Irac i da te onako sklone sa SP kao sto su njih sklonuli protiv Francuza objesio bi se.
Чича Дража je napisao:
И распиатје се шта је Комесар за безбедност на стадиону говорио играчима и тренерима Славије.
Ako imas takvu informaciju podjeli je sa nama, kakva ti je to izjava raspitajte se.
Чича Дража je napisao:
Искрене честиткле свим правим навијачима Борца и играчима.Ми смо своје шансе пропустили после 2:2.Ту нам нико није крив...Драго ми је да су се јавили прави навијачи Борца и рекли шта мисле о оним из источног дела Републике...Вама и желим да играте у Бањалуци,а не у Широком бријегу.Ако се буде играло у Бањалуци доћи ћу и ја,а у Широком хвала не.Срећно било НАВИЈАЧИМА И ИГРАЧИМА БОРЦА,јајарама из руководства нећеу да се бавим.Занимајте се ви њима,а знате и зашто...
Hvala na cestitkama i nemoj na osnovu par budala da gledas sve ljude i u familiji imas rdavih rodaka a da nemas na stadionu
Чича Дража je napisao:
Стадион се налази на тако доброј локацији да је интересантан овим из власти,а они су нас одвели у канал...Можда до европских утакмица и напарев ауто пут...Нас су слагали за рефлекторе,да ли ће и вас...Ако вам Станковић буде реновирао стадион коштаће као Алијанс арена
Mani se politike uhvati se sporta bar na ovom podforumu