banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2010, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Preminuo Manute Bol...

Citiraj:
Bivši košarkaš Manute Bol, koji je sa visinom od 230 centimetara nekada bio najviši igrač NBA lige, preminuo je u 47. godini.

Bol, koji je deset sezona nastupao u NBA ligi, umro je od posledica teškog oboljenja bubrega i kožne bolesti u Univerzitetskoj bolnici Virdžinija u Šarlotsvilu.

Kako je prenela agencija AP, Bol je bio poznat i po humanitarnom radu sa grupom "Sudan sanrajz" za pomoć Sudanu i Africi. Direktor te grupe Tom Pričard izjavio je da je smrću Bola "Sudan i svet izgubio heroja".

Njegov cilj kao humanitarca bio je da u Sudanu izgradi 41 školu. Bol je igrao za Vašington, Golden Stejt, Filadelfiju i Majami i bio je jedan od najboljih blokera lige

http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... _id=440025

Neka mu je laka zemlja. Jedan od upecatljivijih likova iz NBA kad sam je poceo pratiti.

R.I.P.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bilo je pitanje vremena :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.croatiantimes.com/news/Sport ... 2C_Croatia

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Hertzog je napisao:

Jesu napacen narod :confused2:
Ccc...

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Izgubio Fedor. :(

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol:
Prejako

Citiraj:
Zidan mora u vojsku - šok u Dortmundu

Egipćanin se lečio kod kuće kada mu je uručen poziv za vojsku. Sada ne može da napusti zemlju i priključi se ekipi na pripremama.

Ekipa Borusije iz Dortmunda odradila je prvi trening u sklopu priprema za narednu sezonu, pred oko 13.000 navijača. Ali, na početku priprema nije bilo Mohameda Zidana.

Prema vestima koje su stigle iz Kaira, egipatski reprezentativac je pozvan da odsluži dug otadžbini.

Iskusni, 28-godišnji napadač je leto proveo kod kuće oporavljajući se od povrede kolena, a sad nije u mogućnosti da napusti Egipat - pasoš mu je obeležen, jer mora na odsluženje vojnog roka.

Naime, Muhamed Zidan je tretiran kao hranitelj porodice i kao takav nije morao u vojsku. Ali, u međuvremenu je firma za uvoz i izvoz njegovog brata napredovala i postala profitabilna. Zbog toga Zidan više ne može da bude oslobođen služenja vojnog roka.

Inače, vojni rok u egipatskoj vojsci traje godinu dana za muškarce sa fakultetskom diplomom (ili tri godine u rezervi), dve godine za one sa višom školom, a čak tri godine za one bez višeg obrazovanja.

Trener Borusije Mihael Cork se nada da će se Zidan ipak vratit u Dortmund.

"Ne želim da verujem da Zidan neće doći iako je situacija teška. Ipak, nadam se da će se situacija rešiti do kraja avgusta i da će nam se vratiti", izjavio je Cork.

U klubu sa Vestfalena se nadaju da će Muhamed Zidan, kao heroj nacije, koji je učestvovao u osvajanju Kupa afričkih nacija početkom godine, biti oslobođen obaveza. Već je dobio orden časti od predsednika Hosnija Mubaraka za izuzetne zasluge.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 15:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Баш ме занима како ће ово завршити. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2010, 16:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Skandalozna odluka Vijeća ministara BiH!

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine donijelo je odluku o novčanoj pomoći bh. klubovima koji nastupaju u Evropi, ali je sa istog, iz nama nepoznatih razloga, izostavljen Široki Brijeg.

Svim bosanskohercegovačkim fudbalskim klubovima je Vijeće ministara BiH odobrilo novčanu pomoć od 20 hiljada KM.

Doduše, skoro svim. Naime, sa spiska je izostavljen NK Široki Brijeg, klub koji već osam godina brani boje naše države na evropskoj sceni. Odluka Vijeća ministara BiH je za svaku pohvalu, ali postavlja se pitanje zbog čega novčanu podršku neće dobiti Širokobriježani?!

Dakle, po 20 hiljada KM će inkasirati Zrinjski iz Mostara, Borac iz Banja Luke, te Željezničar iz Sarajeva.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 19:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mars sky! :mad:

:)

Ja se ponadao da su uhapsili ono francusko govno, kad ono neki indijanac :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2010, 22:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2010, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Alal mu banana na ugovoru 8) 8) 8) 8)
Citiraj:
NHL: Kovalčuk u Nju Džersiju do 2027!

Najveća zvezda prelaznog roka NHL lige, Ilja Kovalčuk, odlučio je da ostane u Nju Džersiju, sa kojim će potpisati pomalo neverovatan ugovor na 17 godina, za 102 miliona dolara.

Posle nekoliko nedelja nagađanja, 27-godišnji igrač je odlučio da ostane u Devilsima. On je najbolji strelac lige od 2001. godine, a ugovor je sklopljen u noći između ponedeljka i utorka. Potpisani ugovor je prvi ove vrste u NHL ligi.

"Ovo je bio dugačak i težak proces, koji je, iskreno, trajao duže nego što sam očekivao... Mogu da vam kažem da je jako srećan sa Nju Džersi Devilsima", rekao je igračev agent, Džej Grosman.

Kovalčuk će u sledeće dve godine dobijati šest miliona dolara godišnje, a u narednih pet sezona 11 miliona po godini. Posle toga godišnja zarada će mu opadati.

U sezoni 2017/18 zaradiće 10,5 miliona, zatim 2018/19 - 8,5 miliona, pa naredne 6,5 miliona, a u sezoni 2020/21 - 3,5 miliona. Posle toga će mu plata biti manja od milion dolara godišnje. U sezoni 2021/22 dobiće 750.000 dolara, a u poslednjih pet po 550.000.

Ugovor ističe na kraju sezone 2026/27.

Kovalčuk je 1. jula postao slobodan igrač i od tada su sa njim pregovarali Los Anđeles Kings, Njujork Ajlenders, Nju Džersi, kao i SKA iz Sankt Peterburga.

Kovalčuk će zvanično biti predstavljen kasnije u utorak.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Naturalizovana Slovenka jamajčanskog porekla Marlen Oti učestvovaće na atletskom prvenstvu Evrope u Barseloni u trci štafeta na 4x100 metara, uprkos činjenici da je napunila 50 godina.

Oti je za kvalifikacionu trku, koja je na programu 31. jula, prijavljena zajedno sa Tinom Murn, Sabinom Vejt, Kristinom Cumer i Majom Mihalinec.
Oti je u karijeri osvojila 29 medalja na velikim takmičenjima, uključujući sedam olimpijskih.

Ova jedinstvena atletičarka, čuvena po lepoti i gracioznom stilu trčanja, prvi put je učestvovala na Olimpijskim igrama u Moskvi 1980. godine.

Poslednji put, Oti je osvojila olimpijsku medalju, i to bronzanu, na Igrama u Barseloni 1992. godine, kada je imala 32 godine.

Ove sezone, Oti je 100 metara pretrčala za 11,84 sekundi i bila je druga na prvenstvu Slovenije.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 09:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Srbin u vezi sa Serenom Vilijams

Serena Vilijams, najbolja teniserka sveta, ima novog momka - Srbina Aleksandra Bajina. Sparing partner mlađe sestre Vilijams kao znak pažnje poklonio je Sereni dijamantski prsten, čiju je fotografiju zaljubljena teniserka odmah postavila na svoju ličnu stranicu na internet mreži Tviter, prenosi Kurir.

Serena Vilijams je pre romanse sa Sašom Bajinom bila u višegodišnjoj vezi sa američkim reperom Komonom. Pre njega, američka teniserka uživala je u muškom društvu, pa su se kao njeni pratioci pojavljivale mnoge poznate ličnosti. Pre svih, producent holivudskih filmova Bret Retner, glumac Džeki Long i bivša NFL zvezda Kišon Džonson.

Serena je Bajinu dala nadimak Veliki Saša, da li po visini ili nečemu drugom, zna samo ona.

- Mislim da ne zaslužujem sparing partnera kao što je Veliki Saša! Stvarno je poseban, a niko se nije prema meni tako dobro ponašao kao on. Saša bi sigurno usrećio neku ženu. Nisam srela boljeg momka od njega. Sviđa mi se prsten koji mi je poklonio. Sličan je dao i Venus. Volim ga!

Na izlive Sereninih emocija, Saša Bajin nije ostao ravnodušan.

- Rođen sam da tebe učinim srećnom. Tebe i nijednu drugu. Dugujem ti mnogo toga. Ne mogu sve to da ti vratim u jednom životu - raspalio je još više Serenu romantični Srbin.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:D
http://www.24sata.hr/sport/torres-ostaj ... oj/185053/

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 11:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Jun 2010, 21:02
Ivano Balić proglašen najboljim rukometašem svih vremena u izboru IHF.

http://www.nacional.hr/clanak/89189/izb ... ih-vremena

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 09:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Cestitke nasim veslacima koji redovno sa evropskih i svjetskih sampionata donose medalje. Tako je bilo i juce na Evropskom prvenstvu u veslanju u Portugaliji.

Citiraj:

Стојић и Марјановић бронзани

Веслачи Србије Никола Стојић и Марко Марјановић у трци двојаца без кормилара освојили су бронзану медаљу на Европском првенству у Португалу.

Они су стазу прешли за шест минута, 36 секунди и 85 стотинки. Златна медаља припала је Грцима, а сребрна Италијанима.

Slika

Веслач Србије Никола Стојић нагласио је да је трка била тешка, нарочито у финишу.

"Честитам Грцима. Показали су да су у сјајној форми и да су недодирљиви у Европи, али само тренутно. Уверен сам да смо бољи од Италијана. Биће још такмичења наредне године да то и докажем", рекао је Стојић.

Председник Веслачког савеза Србије Данко Ђунић честитао је веслачима.

"Они су урадили оно што су морали - да освоје медаљу. Никола Стојић је са Марјановићем потврдио светску класу", рекао је Ђунић.

Ako je neko propustio juce vidjeti ovu trku na Arenasport1 evo linka na kojem je video:

http://fisa.feedroom.com/?fr_story=66a5 ... d4c5&rf=bm

A evo i fotke sa pobjednickog postolja :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

KONTROVERZNOG bivšeg ekvadorskog suca Byrona Morena, koji je skandaloznim odlukama obilježio Svjetsko nogometno prvenstvo 2002. godine, u njujorškoj je zračnoj luci JFK uhitila policija zbog navodnog posjedovanja šest kilograma heroina.

Ekvadorac je najbolje ostao upamćen po neslavnom vođenju utakmice između domaćina Mundijala Južne Koreje (suorganizator s Japanom) i Italije. Talijani su u toj utakmici osmine finala upisali 2-1 poraz i otputovali kući.

Podsjetimo da su se "Azzurri" nalazili u skupini G zajedno s Hrvatskom, Meksikom i Ekvadorom. U utakmicama protiv Hrvata i Meksikanaca poništena su im četiri regularno postignuta gola, da bi protiv Južne Koreje, pod vodstvom Guusa Hiddinka, Moreno poništio još jedan gol Talijana (zlatni pogodak Damiana Tommasija) kojim bi "azzurri" izborili plasman dalje. Na istoj je utakmici isključen Francesco Totti (nepravedno), dok su Azijati prolazili nekažnjeno za svoja padanja po travnjaku, a i sviran im je kontroverzni penal.

Kasnije iste godine Moreno je kažnjen s 20 utakmica zabrane dijeljenja pravde nakon što je za čak 13 minuta produljio utakmicu ekvadorske lige između klubova Deportivo Universita de Quito i Barcelona Sporting Club. Tijekom te nadoknade utakmice Deportivo je postigao dva gola i preokrenuo 2-3 u pobjedu 4-3.

Po povratku na travnjaku Moreno je zaradio novu suspenziju nakon što je tijekom jedne utakmice kontroverzno isključio trojicu igrača. Nedugo zatim se umirovio, a sada je ponovno, doduše ne zbog nogometa, osvanuo u medijima.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 08:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2010, 22:19
Da je fudbalska Bosna i Hercegovina zemlja apsurda, pokazali su i navijači tuzlanske Slobode, koji su u Banjaluci navijali protiv svog tima i skandirali Srbiji "Ubij Turčina"!

http://banjalukain.com/sport/tuzlaci_sk ... ina~squote

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 10:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Kakve face

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 09:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Nezadovoljni grubošću gostujućih košarkaša, Kinezi su više puta burno protestvovali a u tome se naročito istakao njihov trener, američki stručnjak Bob Donevald. Nakon što je dobio tehničku grešku jer je lupao po zapisničkom stolu posle povrede Žanga Ćingpenga, na terenu je nastala opšta tuča.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1JSVvTfY44A[/youtube]
Tako Kinezi biju, svi kao jedan. :)
A najbolji komentar ns Blic Online
Citiraj:
Sramota me sto sam kinez (brazilac)

Poslednji put menjao danijell dana 15 Okt 2010, 09:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]