A jebiga, steta...a mozda i nije. Rijesili smo se par vanfudbalskih zabluda ako nista. Prva je da Makedonci vladaju Makedonijom... mozda formalno, inace jasno je da su siptari porobili Makedoniju kao i Crnu Goru, to se pokazalo veceras. Druga zabluda je Ivan Ivanov i ekipa kao krvnik reprezentacije Srbije... ko zna, da su prekinuli jos neku utakmicu, zapalili kucu "fudbala" ili na bilo koji nacin(a izgleda da postoji samo jedan) otjerali Karadzica ne vjerujem da bi nam bilo losije, jednostavno je jer moze da nam bude samo bolje. Nisam vjerovao da cu to reci, al izgleda da su bili u pravu, da su istrajali u svome prethodne kvalifikacije ove bi bili mirni i ne bi nam se ovo desavalo... Ne, nije za ovo kriv ni Scepovic, ni Mijailovic, ni Nastasic, ni Bisevac, ni Lekic, oni su dali od sebe ono sto su mogli. Nije cak toliko ni kriv Mihajlovic koji mora drzati neki autoritet kad mu Ivanovic kaze neke stvari ,pa naseg kapitena ostavlja na klupi a i sam zna da je Bane u pravu. Kriv je sto je pojeo govno i mislio da mu nece smetati dva ili tri narucena igraca koji moraju igrati u prvoj postavi i koje mora slepati po svaku cijenu. Precijenio je talenat nasih neforsiranih igraca i zanemario je znacajan faktor koji nas nije pogledao(srecu) i to mu se vratilo visestruko. Ali dobro, niko nije sklopio dogovor sa djavolom a da mu se isplatilo, pa ce tako i Mihajlovic biti pamcen kao grobar srpskog fudbala iako mislim da to i nije zasluzio..... E sad, ko je kriv?... Krivi su navijaci, simpatizeri, ljubitelji fudbala, obicni ljudi... Svi oni imaju razlog za pasivnost, neki gledaju kako da prezive pa nemaju vremena za reprezentaciju i njene probleme, neki smatraju da je ovo realnost i da nismo talentovani za nista vise, nekim grupama navijaca su vodje placene da ih smiruju pa ih slijepo prate i ne reaguju, nekim su poklanjane titule sa svakakvim malverzacijama pa smatraju da im je to vrijednije od reprezentacije domovine i da ovakvo stanje treba da potraje, neki(kao mi sa foruma) samo laju u prazno i nista ne preduzimaju i sl.... Mislim da je dovoljna samo ona recenicam nije Slobo kriv, mi smo krivi!... Zlata vrijedi, ali bas....
_________________ Radonjic je kriv!
|