banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 20:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
zerocool je napisao:
Mislis 200000? :D

Bem ti, na pet maraka milioner. Valjalo bi staviti 100 maraka i postaviti bombe pod belgijski, hrvatski i makedonski avion a u postenoj borbi nadvladati ostrvljane :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
E sad kad me prošla žal za izgubljenim tiketom, da iskoristim priliku da im jebem mamu što čitav dan tapkam u mjestu, šetkam se i čekam utakmicu umjesto da spremam nesretni ispit...

Dabogda svi potrgali ligamente i prekinuli karijeru koliko sutra, osim Tošića njemu je veća kazna da nastavi da igra fudbal.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ovo je komedija svjetske klase.
Igraju nam igraci koji nemaju u svom klubu mjesta, a ne igraju standardni igraci u velikim klubovima.
Tosic ne moze pogoditi bazen, a Jankovic nije ni pozvan. Jankovic, koji je dobrim igrama postao kapiten Djenoe. Bane, klupa. Subotic, donosi vodu. Baste ni u ljeljama. Matic, pogledati pod Basta...
Mihajlovic neka pojede sva govna koja je izasrao. Sujetni idiot. Cijenim ga kao igraca, ali u ove dve zadnje utakmice Srbije je zacementirao svoj ugled kao trener, bar u Srbiji. Debil.

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
zerocool je napisao:
Нова Варош je napisao:
Станковићу враћај се да не гледам Фејсе и Мијаиловиће, јебем ти сунце неспосбно. Нема везе кад млатнемо хрвате тамо, опет ћемо се дићи да идемо на сп, док нас велс не олади.

Gdje su sad oni sto su pljuvali Stankovica..

Ево ме.Увијек ћу га пљувати по питању репрезентације.Тај у животу није одигро на истом нивоу утакмицу за Србију и рецимо за Интер,и крај приче.Исто као и многи други "велики" родољуби ..

Иначе вечерас без идеја,једноставно упоредио бих ово наше вечерашње издање са издањем Мачистер Ситија против Борусије(тако некако).Пасова нигдје,откривања нигдје..Онај кретен умјесто само да је пустио оног шиптара кад му је већ прошо он још направи и фаул и фино нас укопа.

Али опет,Михајловић ми ипак има неких идеја,као да има неку визију са овом младом репрезентацијом..Отом потом.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ljudi moji,ja ne razumijem da se ovaj lekic bavi profesionalnim fudbalom,jebote zivot bio je u igri pola sata i nisam ga ni primjetio

sinisa mnogo jede govna,mnogi ce me na krst razapeti ali briga me.

taj isti tosic je jedan od najboljih igraca ruskog prvenstva,samo sto ga miha baca na skroz drugu stranu.njemu desna noga ni za sta ne sluzi.

kolarov je veceras bio oooocaaajann,tosic isto,lekica nisam vidio,nastasic tanak,fejsa u defanzivi dobar a ofanzivi sam bolji ja,tomovic nula,markovic je po meni bio najbolji u prvom i samo njemu i tadicu bi dao prolaznu ocjenu

ja sam rekao,mihin inat ce unistiti i njega a i nas sa njim

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Slažem se da temu treba pod katanac jer ne vrijedi gubiti živce zbog amaterske fudbalske reprezentacije Srbije. Ako se oni ne zalažu na terenu zašto bi se iko na forumu zbog toga nervirao.

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
njemacka-svedska 4-4,nakon 4-0 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Game over. A sad adio...

Vrh

Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
silom otjerati prvo Karadzica i Sinisu a onda cijeli fudbalski aparat reprez. postaviti Iliju Petkovica za selektora, koji je samo jedan gol primio kad je vodio selekciju u kvalifikacijama, a u zatvor otjerati grobare fudbalske Srbije

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Umro je srpski fudbal :(

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Citiraj:
Nakon što su protiv Belgije prvi put zaigrali u tandemu za reprezentaciju, Lekić i Šćepović su napravili i jednu zajedničku fotografiju:

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Andiamo a Combattere je napisao:
Citiraj:
Nakon što su protiv Belgije prvi put zaigrali u tandemu za reprezentaciju, Lekić i Šćepović su napravili i jednu zajedničku fotografiju:

Slika

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

iskusniborcevac je napisao:
silom otjerati prvo Karadzica i Sinisu a onda cijeli fudbalski aparat reprez. postaviti Iliju Petkovica za selektora, koji je samo jedan gol primio kad je vodio selekciju u kvalifikacijama, a u zatvor otjerati grobare fudbalske Srbije

primio jedan u kvalifikacijama i 15 na prvenstvu :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
mandrak je napisao:
taj isti tosic je jedan od najboljih igraca ruskog prvenstva,samo sto ga miha baca na skroz drugu stranu.njemu desna noga ni za sta ne sluzi.

Jeste. Ali u cetiri utakmice je jedna velika nula. Konstantno lose igra. Zar nije onda logicno promijeniti nesto? Ili poziciju ili njega samog. U reprezentaciji je ocajan. A Bosko nije pozvan. Jesi li gledao kako momak igra u Italiji?

Stankovic je doktor nauka za ovaj sad vezni red.
Magistar, doktor, Dodik, Ron Dzeremi, Rivaldo i Majkl Dzordan. Sve u jednom.

Nama kad Antic nije valjao, niko nam nece valjati.
Govorim o govnima iz Saveza i okolnim fekalijama.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
mandrak je napisao:

Jeste. Ali u cetiri utakmice je jedna velika nula. Konstantno lose igra. Zar nije onda logicno promijeniti nesto? Ili poziciju ili njega samog. U reprezentaciji je ocajan. A Bosko nije pozvan. Jesi li gledao kako momak igra u Italiji?

sto se mene tice na ovoj poziciji na kojoj ga gura bolje da igra basta,jer je momak neupotrebljiv tu,kao sto je djuricic neupotrebljiv kao centarfor ili lekic kao igrac

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Selektor repezentacije Srbije Siniša Mihajlović naravno nije bio zadovoljan ostvarenim rezultatom u Skoplju, zašta okrivljuje lošu sreću.

"Pripremali smo se normalno za utakmicu, znali smo da će biti uravnotežen meč i da će ko da prvi postigne gol imati veću šansu. Imali smo peh zbog penala, momci su pokušali da izjednače, ali nisu uspeli. Imali smo šanse da postignemo gol i pre i posle crvenog kartona", rekao je selektor za TV Prva.

Selektor je na opšte iznenađenje u startnu postavu umesto Ivanovića uvrstio Tomovića.

Kroz beogradsku čaršiju je protutnjala vest da je došlo do sukoba između kapitena i selektora.

"Tomović je do penala igrao odlično. Uvek mora neko da pogreši, ovoga puta je to bio on. Pozadi sam hteo igrača koji više pazi na svoj gol. Protiv Belgije smo mnogo napadali gol i to nas je koštalo tri primljena gola. Tomović je do penala bio odličan", rekao je Mihajlović.

Jebem ja tebi majku i porod seljacino jedna mrtva raspala. Roditelji su tvoji imali losu srecu kad su te dobili, a ti si samo imbecil.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja ne znam šta se treba dogoditi da Tole ode iz fotelje. Možda bi ga atentat otjerao!

Poslednji put menjao g|e@ck dana 16 Okt 2012, 21:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
mandrak je napisao:
iskusniborcevac je napisao:

primio jedan u kvalifikacijama i 15 na prvenstvu :lol: :lol:

sta sad imamo? on ih je bar odveo na svjetsku smotru i tamo pod strasnim pritiskom odstupio od svojih principa

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakav Djuricic, srce moje tanano. On je za fudbal u qurcevim ligama, gdje se sudije kupuju i gdje nema guranja i faulova

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2012, 21:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Naj gore od svega sto onaj idiot matori Karadzic nece otici iz FSS dok ne umre

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]