banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Mar 2010, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ma namjesteno 100 posto... :lol:
Cekamo Contadora da nam obrazlozi jos jednu teoriju zavjere, dostojnu romana Dena Brauna.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mislim da se o utakmici Rad CZ vise treba polemisati ko je dozvolio da se igra na onakvom terenu a ne jel utakmica namjestena.

A to za sebicnost napadaca ima i toga ali se i vidjelo da se neka akcija ni ne moze odigrati kako bog zapovjeda pa je svako ko je iole bio u situaciji da suta na gol sutao bez da odigra neki dupli pas ili taktiku.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=whPxs0Duo28[/youtube]

Danas ponovo pogledao 200 najljepsih golova Crvene Zvezde pa me jos drzi :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 23:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Mar 2010, 18:35
Znaci golman Rada je grobar i nema sanse da bi namerno pustio a odbranio je i jedan strasan volej naseg napadaca. Po teoreticarima yavere i to bi trebalo da pusti! Kayu ljudi da je Trifunovic u onoj 1-1 situaciji yapeo ya yemlju ali niko ne pominje da je korak pre toga bio sapleten! Niti njihov penal nije cist kao suya jer je radovac isao na iynudjivanje i preskocio naseg igraca koji je yaista glupo naseo!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2010, 23:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

De javore pripazi malo y-z :wink:

Vrh

Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 09 Mar 2010, 01:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
8)

Citiraj:
Колико сте се давали спорту?

Био сам веома активан у каратеу и боксу, а у време кад је уз базен био чувени тренер Славко Његован би сам пливач, а и ватерполиста у Партизану. Међутим, младост лудост... Девојке и кафане су биле јаче од спорта... А деда је био велики навијач Партизана. Кад смо 1979. били на Тари, а ту су, на припремама, били и фудбалери Партизана, дошло је до њиховог сусрета. То се, наравно, није догодило спонтано. Уговорио сам моју и дедину шетњу у време њиховог тренинга. И тако смо нас двојица, и још неки људи, „слућајно” прошли уз терен у време кад су они били на тренингу. Та слика је обишла свет...

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/in ... ca.sr.html

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iGTE2qYJ-Ss[/youtube]
Нова пјесма. 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nikako ovo nisam mogao povezati sa ovom melodijom... A vrtio po glavi kako bi mogla da ide tema

Vrh

Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 09 Mar 2010, 19:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
shoole je napisao:
8)

Citiraj:
Колико сте се давали спорту?

Био сам веома активан у каратеу и боксу, а у време кад је уз базен био чувени тренер Славко Његован би сам пливач, а и ватерполиста у Партизану. Међутим, младост лудост... Девојке и кафане су биле јаче од спорта... А деда је био велики навијач Партизана. Кад смо 1979. били на Тари, а ту су, на припремама, били и фудбалери Партизана, дошло је до њиховог сусрета. То се, наравно, није догодило спонтано. Уговорио сам моју и дедину шетњу у време њиховог тренинга. И тако смо нас двојица, и још неки људи, „слућајно” прошли уз терен у време кад су они били на тренингу. Та слика је обишла свет...

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/in ... ca.sr.html

Na zastavi nasem grbu
Sest buktinja plamti
Da se ime Partizana
Vecito zapamti

p.s.

Cigani, cigani , placite u glas
Tito vas je zajeb*o navija za nas!

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 11:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Od sad samo o Crvenoj Zvezdi ostalo se brise

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Citiraj:
Glavni kandidati za šestu Zvezdinu zvezdu Dejan Savićević, Vladimir Jugović, Dejan Stanković i Nemanja Vidić.

Налетио сам на овај клип, па морам цитирати:

"Не живим ја сан него своје амбиције и циљеве. Сан сам проживео на 'Маракани'. Нисам као клинац сањао дрес Манчестера или Реала већ дрес Звезде, капитенску траку на руци и гол Партизану! И све сам то остварио... Једино што нисам, а о чему сам као клинац маштао у Ужицу, било је да после поготка против црно-белих отрчим на северну трибину и - не вратим се на терен. Али, да поновим, Звезда је сан, а Манчестер је доказивање, професионализам..."

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L2QUfAiK7Io[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 01:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Видиш ти Декија НЕВИДЉИВОГ Миловановића!!?!? Ја тотално заборавио на ову његову епизоду... :lol: :lol: :lol:

Ипак, Шуле, није Немања за Звездину звезду. Ако већ мора, онда Станковић. Златној генерацији дати посебан статус и највећу почаст која се може дати, а Звездину звезду Декију. Гријех је иког издовијти из Барија и Токија.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ма не предлажем ја Видића за 6. Звездину звезду. Избор 6. Звездине звезде у овом тренутуку је глупост.

Чисто сам се сјетио Виде и његове изјаве о његовом сну када сам видио овај клип.

Citiraj:
Видиш ти Декија НЕВИДЉИВОГ Миловановића!!?!? Ја тотално заборавио на ову његову епизоду... :lol: :lol: :lol:

Посложио четворицу као Меси...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Rece mu veliki takticar: :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Trener Partizana Goran Stevanović odgovorio sportskom direktoru Zvezde Ivanu Adžiću: "Titule se osvajaju na terenu, a ne pričom u kafićima!".

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Може ли неко од старије екипе да се сјети да ли је прије било ововлико оваквих препуцавања?

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
bigman je napisao:
Може ли неко од старије екипе да се сјети да ли је прије било ововлико оваквих препуцавања?

Tesko da je bilo,pre su vodeci ljudi bili prirodna gospoda za razliko od ovih danas.Vidi ti samo koje fukare sada drze glavnu rec,katastrofa...

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 18:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
bigman je napisao:

Tesko da je bilo,pre su vodeci ljudi bili prirodna gospoda za razliko od ovih danas.Vidi ti samo koje fukare sada drze glavnu rec,katastrofa...

Вид` СИЈУКСА што се сам прогласи старијим... :lol:
Немој послије да се жалиш кад ти то набијемо на нос. :wink:
Био како било, за фукаре си у праву.

Poslednji put menjao bigman dana 12 Mar 2010, 18:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 18:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:
bigman je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:
bigman je napisao:

Немој послије да се жалиш кад ти то набијемо на нос. :wink:
Био како било, за фукаре си у праву.

Nije starijim vec pratim fudbal od kako znam za sebe,kad se samo setim prenosa utakmica na radio Beogradu i legendarnih komentatora poput Miajla Kostica,Jordana Ivanovica,Marka Markovica,e to su bila vremene i tada se igrao fudbal ...Tada sam mozda imao desetak godina ali mi je to jos ostalo u secanju.U malenoj ulici,sve kuce do kuce samo se cuje radio prenos.Ja i Novo Kudra grobari a Duca Pajic cigan :lol: Partizan metne go Duca spusta roletne a mi naravno vristimo,Zvezda ga metne ja bezim ispod kuce a Duca dize ceo komsiluk na noge...Eh samo kad se setim...

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2010, 20:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dejan Savicevic:Prosinecki i ja smo nosili Zvezdu do evropske titule

Ako iko iz te generacije zasluzuje da samostalno nosi epitet 6 zvezdine zvezde onda je po meni to Jugovic. Ovaj cigan me iz dana u dan nervira svojim antisrpskim izjavama.

Citiraj:
Dosta je bure izazvala Savičevićeva izjava kako bi postao šesta Zvezdina zvezda da je iz Srbije. Odgovorio je kako je to izvučeno iz konteksta: "Nisam rekao tako, nego da bi mi bilo lakše postati Zvezda da sam rođen u Srbiji."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]