banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 10:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2292 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 115  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Vaterpolo
PostPoslato: 02 Jun 2013, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Zajedno sa sinom pružila podršku igračima u bazenu i navijala za Zvezdu..

Slika

Slika
svet.rs

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2013, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ovaj sport je jedino zanimljiv i popularan narodu iz bivših država Jugoslavije(i to ne svima).

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2013, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Kad smo kod te predrasude, rekoše na jednoj od F4 konferencija za novinare da je 60% posjetilaca sajta, valjda sajta F4, bilo iz USA i Australije.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2013, 09:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Napisao sam vec na Zvezdinoj temi, da su komsije se ponijele gospodski i to ce svaki posteni navijac znati da ceni. Ovo poslednje je samo pokazalo da gdje nema para ima postovanja
Ja Igoru nikad necu zaboraviti neke stvari, one pozitivne. U momentima kad nas klub nije imao para za trening, on je zvao da igramo zatvorene utakmice da bi momci bili u treningu. Za to njima od srca zelim sve najbolje...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2013, 22:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ovi nastavljaju da briljiraju :roll:

Citiraj:
utorak 4.06.2013. | 20:15
"Srbi pokazali da su divljaci"
Izvor. B92, www.vecernji.hr

Jedan od najboljih vaterpolista dubrovačkog Juga Miho Bošković nije sportski prihvatio poraz u finalu Lige šampiona u subotu.

Bošković je za ‘Večernji list’ rekao da su srpski navijači u Beogradu “pokazali da su divljaci”.

“Gađali su nas komadićima neke drvene letve, ali to nije puno uticalo. Pokazali su da su divljaci, to je njihov problem”, rekao je Bošković.

On je međutim dodao da je Crvena zvezda zasluženo osvojila titulu.

“Teško je naći bilo kakav izgovor. Zvezda je imala fantastičan ambijent, igrala je veoma dobro, a mi smo propustili prilike. Golman Šefik razigrao se zahvaljujući našim ne baš izrađenim udarcima.”

Bošković je finale iz Beograda zbog atmosfere uporedio sa onim iz 2006. u Dubrovniku.

“Podsetilo me to na finale Kupa prvaka 2006. godine u Dubrovniku kada smo igrali protiv favorizovanog Pro Reka, ali publika nas je nosila do pobede. U Beogradu je bilo teško igrati zbog mnogih stvari, ali ključno je da smo propustili priliku.”

Vaterpolisti Crvene zvezde su u subotu u finalu Lige šampiona pobedili Jug sa 8:7 i osvojili najvredniji trofej prvi put u istoriji kluba.

http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vest ... _id=719974

Ajd bar je priznao da je Zvezda zasluzeno osvojila titulu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2013, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nije ni on svjestan sta je htio reci, prvo divljaci pa onda fenomenalan ambijent, malo se pogubio :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Momci zele da ostanu, sad da vidimo ko je kakav majstor... Inace su primili samo 50 odsto planiranih primanja...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kad smo vec kod nagrada...

Citiraj:

Zvezdi od Beograda deset miliona
Izvor. B92, Tanjug | JT

Vaterpolisti Crvene zvezde dobiće od Grada Beograda deset miliona dinara za osvajanje titule šampiona Evrope.
Gradonačelnik prestonice je podsetio da je Beograd u posednjih pet godina mnogo uložio u promociju vaterpola.

„Pre pet godina imali smo samo jedan bazen koji je radio, a sada smo omogućili da imate gde da trenirate i vi i buduće generacije. Učinićemo sve da vam i dalje pomažemo u skladu sa mogućnostima i zato smo doneli odluku da vas za ovaj uspeh nagradmo sa deset miliona dinara. Uspeh je lep, ali od nečega mora da se živi i očekujem da će i Vlada Srbije slediti naš potez i nagraditi vas“, poručio je Đilas.

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić rekao je da je uspeh vaterpolista Zvezde jedan od najvećih u istoriji klupskog srpskog sporta.

„Želim da vam kažem da me veoma raduje kada sam video da ste trenirali zajedno sa igračima Partizana. Imam osećaj da su za vas u finalu navijali svi Beograđani i svi u Srbiji. Posebno vam čestitam na tome jer spajate, a ne razdvajate. Nadam se da ćete ostati zajedno i da ćemo nastaviti da dominiramo u vaterpolo sportu“, rekao je Antić.

Ostatak na:
http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vest ... _id=719830

Jos da se i ostali nadlezni opostene...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.zurnal.rs/2013/06/05/posle-c ... l?lang=lat

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
mandrak je napisao:
http://www.zurnal.rs/2013/06/05/posle-cetvrtog-mesta-u-evropi-partizan-na-raskrscu/index.html?lang=lat

Ништа ново. 2002/03 смо распустили можда и талентованију генерацију са Вањом Удовичићем на челу,јер није било никаквог слуха друштва,државе,кога већ...Послије задње европске титуле тим није могао да се очува из истих разлога. Јбг,нама су у клубу ватерполо легенде а оне немају лову као Чеда,Дулић и компанија. Тако да ово није ништа ново. Ми смо били о стајемо клуб који ствара младе играче и живи искључиво од продаје истих. Успут покупимо по неки трофеј. :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Crnogorci izgubili od Japana 16:15 :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 19:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
:roll:

dok sam ja pratio vaterpolo,japanci bi uspjehom smatrali zavrsenu utakmicu bez ijednog utopljenog igraca.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Jbg oni su 100 godina bili u ratu sa Japanom, to je posebna tenzija.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 19:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zar nije s Kinom majku mu :D
(Ili su Kinezi pobjegli Japan :lol:)

A ovo je rezultat za anale... E moja Crna Goro.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 22:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Reakcije...

Citiraj:

Slika

Crnogorski mediji su ovaj poraz okarakterisali najvećim šamarom u istoriji crnogorskog nacionalnog sporta, nazvavši ga brukom. Japan nije samo savladao Crnu Goru, već je i nadigrao u bazenu.

Japance su predvodili Ičikava i Takei sa po tri gola, dok su Crnogorci imali šestoricu dvostrukih strelaca, uključujući i golove iz peteraca.

http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vest ... _id=722014

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Poštovani, nakon višegodišnjeg nastojanja za formiranje Vaterpolo saveza na državnom nivou, zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da je

OSNIVAČKA SKUPŠTINA VATERPOLO SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE U SUBOTU 15.06.2013.GODINE U NEUMU HOTEL "ZENIT", SA POČETKOM U 16 ČASOVA.OSNIVAČKOJ SKUPŠTINU ĆE SAČINJAVATI DELEGATI DELEGIRANI U VSFBIH I VSRS.

POZIVAMO SVE PRIJATELJE I MEDIJSKE KUĆE KOJI ZELE DA PRISUSTVUJU OSNIVANJU VATERPOLO SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE DA NAM SE PRIDRUŽE I UVELIČAJU ZNAČAJAN DOGAĐAJ U NAŠEM SPORTU.

Kontakt telefoni : PREDSJEDNIK UO VSFBIH: I v a n L a k i ć; 00387 36 880 144; 880 138; fax 880 140; gsm 00387 63 350 120

PREDSJEDNIK SKUPŠTINE VSFBIH: Senad Ridžal ; 00387 61 310 159; E-mail: el_be@bih.net.ba

Vahidin Husić-budući Generalni sekretar VSBIH: 00387 62 532 404

SRDAČAN POZDRAV,
Senad Ridžal

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 20:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Srbija u finalu. Potopljeni crnogorci.

Citiraj:

Србија у финалу Светске лиге

Ватерполо репрезентација Србије пласирала се у финале Светске лиге, пошто је данас у Чељабинску победила Црну Гору са 8:6 (2:2, 2:2, 2:1, 2:1). Србија ће у финалу играти против Мађарске која је савладала САД истим резултатом. "Делфини" ће, ако освоје трофеј, доћи до укупно седмог тријумфа у Светској лиги.

Slika

Српски ватерполисти пласирали су се у финале завршног турнира Светске лиге који се игра у руском Чељабинску победом над Црном Гором од 8:6.

Током целог меча виђенаје велика борба, али су изабраници Дејана Савића у трећој и четвртој четвртини преломили утакмицу и заслужено је решили у своју корист.

У борби за титулу, селекција Србије ће се у недељу борити против Мађарске, која је са 8:6 савладала репрезентацију Сједињених Америчких Држава.

Од старта дуела играло се гол за гол. Стрелци су изједначеном првом полувремену су били Секулић, Бргуљанин, Марковић и Пасковић за Црну Гору, односно Никић, Гоцић, Ћук и Митровић за Србију.

У наставку, Србија је заиграла агресивније. Филиповић је донео ново вођство нашем тиму, а онда га је и Удовичић дуплирао (6:4). Кликовац је затим смањио резултат на 6:5, али за више од тога Црногорци нису имали снаге.

Мандић је изнова повећао предност Србије, Бргуљанин је вратио свој тим на гол минуса, али од тог тренутка Црна Гора је и потпуно стала. Победу Србије само је потврдио Удовичић поготком у последњој секунди.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/3 ... D0%B5.html

A sutra protiv Madjara.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 20:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jel prenosi ko?

gledao sam danas protiv cg,igrali smo tacno onoliko koliko treba

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2013, 20:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jos tekmu odgledah u kafani na TV Crne Gore.Kakav dernek. Bas gotivimo crnogorce. :lol:

Ovdje ima sigurno...
http://livemanager.eurovision.edgesuite ... index.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2292 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 115  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]