banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 08:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2012, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Dobro sad, i ti malo pretjerujes. Nisu Belgijanci prolazili kako su htjeli. Sto se tice nelogicnosti tu si u pravu. Imamo mi Boleta koji igra i desnom nogom ali njegov profil ne odgovara Mihi :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Lična karta lošeg đaka nije ponavljanje razreda već želja da se on preskoči bez učenja. Poraz od Belgijanaca je neizbežna lekcija na putu kojim je Mihajlović krenuo. Ko to ne vidi, neka spremi bubnjeve i uperi pogled ka nebu...

Zaključak jučerašnje priče mi se narugao u lice, a želja da se Belgijanci zaigraju do poraza vratila kao bumerang. Desilo se, vice versa, mi smo ti kojima je rezultat iscureo kroz prste. Konstatovao sam takođe da nema ružnih pobeda, pa shodno tome, ni lepota i poraz nisu drugari. Ali, u ovom slučaju ni zakleti neprijatelji.

Ne pričam o bodovima, zveckaju u belgijskim džepovima, tu ni lament, ni naknadna pamet ne pomaže. Reč je o nečem drugom, što izgleda prelazi u naviku onoj deci, mi pokušavamo da igramo fudbal. Rekao sam to i protiv Velsa, ponoviću nešto kraće, u ovom slučaju dobra namera nije put u pakao, ona je prethodnica pristojnosti.

Ne znam za vas, meni je olakšanje da ne gledam fudbal u kome je štoper kvoterbek i uvrteo je sebi u glavu da se do gola najlakše stiže "tomahavkom" ka napadaču. Nevolja sa tim fudbalskim raketama je što niko nije dovoljno učen da unese prave koordinate, pa one lete na sve strane. Kolateralna šteta najčešće je rezultat, ali stradaju vam i moždane ćelije, one koje se ne obnavljaju.

Takođe, nova Srbija je došla do jednog epohalnog otkrića, fudbal podrazumeva da se, uz loptu, kreću i igrači koji je nemaju u posedu. Možda zvuči kao mali korak za samu teoriju igru, ali za nas je od sedam milja.

Hajde da otpustim ironiju, no, ovo je neuspeh kakav doživljavaju i bolji od nas. Izgubili smo jer to što radimo nismo radili ni dovoljno dobro, niti konstantno. Nećemo ni da licitiramo minutima, za Mihajlovića to je 50 dobrih, meni liče na 30, posle pola sata su Belgijanci podigli glavu i počeli da nas razvlače kao harmoniku. Od tog trenutka balon je lagano puštao vazduh...

Jasno, biće i mnogo ogorčenih. Srbi, kao i svi magijski narodi nepokolebljivo veruju da se sa izlaskom sunca noć neće nikada vratiti. Mi, po mentalitetu, spadamo među ljude koji bi da se farba na zidu osuši odmah, tu pred njihovim očima. Ne biva, ovo je proces, ono što je 30 minuta, moglo bi postati sat, nije to baš put od jedne tramvajske stanice.

Kažete, nemamo vremena? Izgubićemo trku za Brazil? Jeste nezgodno, tamo branimo titulu iz Južne Afrike, ne bi bilo baš sportski da se ne pojavimo. Imamo tradiciju sjajnih rezultata na velikim takmičenjima, ne treba propustiti šansu da ponovo igramo finale...

Shvatam, sadašnjost uvek oivičava razmišljanje o suštini. Umorni smo i od lošeg života i istih takvih rezultata. I sad neko traži da progutamo novu porciju uz osmeh? Nije jednostavno, ali gledajući Srbiju, njen prosečni navijač se posle utakmice osećao kao da je gurao kamen uz brdo. Sinoć to nije bio slučaj, lošeg fudbala bilo je tek zrnce, onda kada se mladost slomila pred razočaranjem, odnosno saznanjem da nema nagrade na kraju.

Ima još nešto, dobro bi bilo, umesto prizivanja sreće, sa neba naručiti kišu pred svaku utakmicu reprezentacije. Loše vreme obeshrabri one što su protiv jer im je tako lakše, ohladi im motiv da dovuku frustraciju na stadion, pocepa im te kese jeda što se spremaju da sruče na one dole. Bilo ih je, ali u manjini i defanzivi, voleo bih da verujem da su našli novu zanimaciju, da su ostavili jadnu loptu i trošne stadione na miru. Da planiraju da masnim prstima od bureka uništavaju knjige u biblioteci...

Zezam se, naravno, ali možda su igrači deo njih sinoć uverili da im se ne isplati da dolaze, mržnja, ma šta vi mislili, košta. Suprotna emocija - prija.

U Makedoniju idemo po bodove?

Ne, nego da prođemo još jednu lekciju odrastanja, bez koje se ne može.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
mandrak je napisao:
Нова Варош je napisao:
Штета због пораза, али сам се изненадио нападачком игром. Тошић се испромашивао јуначки. Ваљда ћемо некако Македонце добити :-?

medjede sto si zvizdo? 8)

:lol: :lol:
нисам, на југу сам био, испод крова, предзањи ред, а ту све партизанови симпатизери били.
Ау кад је ушао Шћеповић ескалације радости, ја реко "ево Месија ево преокрета", они апалудирају Тошићу остатак стадиона звижди :roll:
Стока у 80 минуту кренула излазити, срамота права.

Иначе док сам дошао до Славије од стадиона упо сам у блату 2 метра дубоко, киша лије, до зглоба се дигла вода :angry4: :angry4: :(

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mislim da bi ovo trebala biti poslednja utakmica reprezentacije u Beogradu. Samo bi trebalo odigrati protiv Hrvata na marakani, zbog velicine stadiona. Nadam se da cemo tad imati bar promil sanse za prva dva mjesta da se dodatno naelektrisemo pa da krknemo Hrvate sa nekoliko golova razlike :)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 17:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Нова Варош je napisao:
mandrak je napisao:
Нова Варош je napisao:
Штета због пораза, али сам се изненадио нападачком игром. Тошић се испромашивао јуначки. Ваљда ћемо некако Македонце добити :-?

medjede sto si zvizdo? 8)

:lol: :lol:
нисам, на југу сам био, испод крова, предзањи ред, а ту све партизанови симпатизери били.
Ау кад је ушао Шћеповић ескалације радости, ја реко "ево Месија ево преокрета", они апалудирају Тошићу остатак стадиона звижди :roll:
Стока у 80 минуту кренула излазити, срамота права.

Иначе док сам дошао до Славије од стадиона упо сам у блату 2 метра дубоко, киша лије, до зглоба се дигла вода :angry4: :angry4: :(

hahahha,jesi nesreca jebo ti sebe.ko da si bio na manjaci pa upao u blato a ne u begisu

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ne moze seljak bez blata :lol: :lol: :P

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 19:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ja bi uveo da za reprezentaciju ne mogu igrati igraci koji nisu standardni u svojim klubovima,iako bi mi bilo zao da ne igra ignjovski(ne shvatam da onakav igrac nema mjesta u onako raspalom werderu)

time bi se rjesili raznoraznih fejsi,mijajlovica(koliko sam cuo ni on ne igra bas redovno za cz,ispravite me ako grijesim),ninkovica,scepovica...

ovo oko zvezde,partizana i reprezentacije je stvarno otislo predaleko,nikad doci pamet pa ga jebi

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
shakal je napisao:
Ne moze seljak bez blata :lol: :lol: :P

првивикавам се на земљу :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Bojim se da je ovo naša realnost, jos ako zaseremo protiv Makedonije, to će biti definitivni pokazatelj gdje smo u ovom momentu. Neko je spomenuo transparent na sjeveru posvećen onom dileru i krimosu Ici Pici Bogdanovu. Pa to sve govori, o kakvim se 'navijačima' radi , a murija naravno ne reaguje. Stvarno mi se gade.I to pazite sad , Ica Pica Bogdanov , pola Slovak , pola Bugarin , a izigrava tetoviranog četnika. Diznilend.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 21:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Bojim se da je ovo naša realnost, jos ako zaseremo protiv Makedonije, to će biti definitivni pokazatelj gdje smo u ovom momentu. Neko je spomenuo transparent na sjeveru posvećen onom dileru i krimosu Ici Pici Bogdanovu. Pa to sve govori, o kakvim se 'navijačima' radi , a murija naravno ne reaguje. Stvrano mi se gade.

ma jok,on je jedna dusa od covjeka,prevodi bake preko ulice,bavi se humanitarnim radom i pjeva u crkvenom horu

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

voli sve što vole mladi.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 21:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Nikad nebi ni mrava zgazio,samo sto ponekad voli ubiti covjeka i prekinuti utakmicu...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mamino dijete, buji paji, buji ,paji....

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 21:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Sta ste se na Icu okomili da niste imali priliku slucajno da mu se nadjete na putu pa malo pozalili :lol: :P

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 22:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

lemiultras je napisao:
Sta ste se na Icu okomili da niste imali priliku slucajno da mu se nadjete na putu pa malo pozalili :lol: :P

ma nije ico takav,ne bi on tako nikad nesto uradio

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 22:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Ma nebi se ja co'eku zalio,pa vidis da ga svi hvalimo...Strast boz'a covjek,samo za pozeleti :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 22:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma on je dusa od coveka samo se sisa na opasno 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma krme jedno .....

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 22:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

da odmah znate,u utorak je prenos na prvoj.maloprije sam vidio najavu

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2012, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A RTRS hoce li oni prenositi nemam prve na IPTV-u :evil3:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]