banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 11:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Avg 2012, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
manje odmaranja, više ovakvih analiza :)

ja opet nekako vjerujem da Duda sve to može da dovede u red, ali tako što će početi da lupa pleske.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Bilo gusto između Crne Gore i Izraela ali Montenegro na kraju ipak pobijedio.

Hoću da vjerujem da možemo dobiti i Izrael u Tel Avivu i Crnu Goru u Podgorici. Čini mi se da je reprezentacija slabija nego 2009. kada smo osvojili srebro.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
hercegovac27 je napisao:

Hoću da vjerujem da možemo dobiti i Izrael u Tel Avivu i Crnu Goru u Podgorici. Čini mi se da je reprezentacija slabija nego 2009. kada smo osvojili srebro.

Напкон си нешто добро рекао :D
Слабија него шта, тад је Урош био у форми и то финале најбоље одиграо, имали смо Теа и Крлета у одличној форми током цјелог првенства, цјела екипа је играла у својим клубовима констатно добро.
Ако нек знам нек ми одговори гдје сад игра Трипковић његове трице из блокова би нам дошле ко будали шамар, ако уђе опет у стару форму.

Раније сам написао негдје да би ја Недовића умјесто Паунића, Штимац умјесто Косте. Ако би били сви здрави за ЕП у Словнији отприлике би овакав тим водио.

4.Тео
5.Тепке
6.Рашић
7.Недовић
8.Бјелица
9.Стефо Марковић
10.Саван
11.Кешељ
12.Крле
13.Штимац
14.Новица
15.Мачван

Једноставно нама треба шутер у репрезентацији да то рашири, Рашић зна испогађати међутим он нема висину за позицију два, и он не може из блокова пуно тога урадити, једино може истрчати на 7 метара па да остане "сам", ако се то тако може и рећи. Елем, већиан бекова су већи од њега и његов скок шут врло лако затварају, да не кажем да би му већину блокирали. Немојте мислити да ја њега омаловажавам, добар је играч, и јест за репрезентације, али да буде резервни бек.
С друге стране Тепић има висину али шут очајан, тако да нам остаје само нада да то могу Бејлице и Кешље закрпити, али онда се ту јављају неке друге аномалије, ако се ова двојица завлаче у ћошак на шут, онда бекови требају ићи по офназивне скокове, и тако даље...
Да не ширим причу пуно, један шутер, по могућности Урош, у правој форми би у Словенији могао превагу по питању медаље узети, било којег сјаја.
Само то недостаје овој репрезентацији.
Добра је ствар што смо уз Теа добили Недовића исто продорног плеја, који може исти ритам држати, а има бољи шут од Марковића.
Позиција четри уз САвана и Новицу па и Мачвана једна од најбољих у европи. На петици Крле ћаћа игрице, и Штимац да то мало покрпи неких 10 минута по мечу. Бјелица и Кешељ на трици исто јако квалитетни.
По ростеру смо ту негдје око 4-5 мјеста.

Вјероватно сам неинформисан што се тиче осталих репрезентација, али послије Шпнаца, Францзуа и Литванаца ми смо ту уз Грке 4-5.

Видио сам да су Словнија и Хрватска неке крње тимове послали на онај "адеко куп", сумњањам да ће они тимови играти за њих на еп.

Словнеци са Лорбеком, Нахбаром, Удрихом, Брезецом, Слокаром, Смодишом су сјајна екипа, ни хрвати са Поповићем,Томасом, Укићем, Дрејпером, Богдановићем, Андрићем нису слаби. Да се оградим можда су неки од ових горе наведених рекли да више неће играти, али не знам за то, па сам навео те њихове најјаче играче.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka

Utakmica protiv Islanda je pokazala da ipak nismo na nivou. Opuštanje protiv Crne Gore a pogotovo Izraela je luksuz koji srpski košarkaši ne smiju sebi dozvoliti žele li se plasirati na EP i pored toga što je reprezentacija Srbije oslabljena.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 11:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovaj covjek je neunistiv

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
ovaj covjek je neunistiv

Zabranjeno je iznositi mišljenje? Niko te ne tjera da čitaš tuđe postove!

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ne mislim baš da smo 4-5 po kvalitetu, a pogotovo da je Litvanija kvalitetnija od nas. Još kad par velikih igrača (Gasol, Navaro, Novicki, Kirilenko, Parker) ode sa reprezentativne scene, doći će do jednog perioda izjednačenosti gdje će nijanse odlučivati o medaljama.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Izvinite cijenjeni forumasu Popokateptl, ali Gasol, Navaro i Rejes su se vec oprostili nakon OI.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Знам то Шакал, али и без њих имају сјајних играча Шпанци. Ево отишао је Наваро доће један добар шутер из Кахасола, а и Керола гањају за држављанство, Рејес отишао ту имају бар 5-6 играча подједнаких квалитета, за Пауа имају Марка и Ибаку испод, опет су бољи од свих репрезентација.

Popokatepetl je napisao:
Ne mislim baš da smo 4-5 po kvalitetu, a pogotovo da je Litvanija kvalitetnija od nas. Još kad par velikih igrača (Gasol, Navaro, Novicki, Kirilenko, Parker) ode sa reprezentativne scene, doći će do jednog perioda izjednačenosti gdje će nijanse odlučivati o medaljama.

За Литванце сам рекао управо због тог што немају више играча без којих не могу, Калниетис је свкако сад први плеј, икона кошарке Шарас више не може, мада је и даље мајстор за неке назови плејмекеере!
Набројао си горе Новицког, Паркера, Кириљенка...ја те питам шта ми можемо без Теодосића ? Ако нам не буде играо онда смо опет слабији од Француза па и Руса (без Паркера и Кириљенка а ми без Теа).

Наравно ако оду ови играчи њима а нама Тео буде, као што ће бити, онда су они стварно ослабљени, сви осим Шпаније. Објективно јачи су 30% од свих репрезетнација и без Гасола и Навара.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
shakal je napisao:
Izvinite cijenjeni forumasu Popokateptl, ali Gasol, Navaro i Rejes su se vec oprostili nakon OI.

Znam, bio sam to i napisao pa obrisah kako bi post bio tečniji :D

Španci će i dalje imati odličnu ekipu, ali će se odlazak Paua i Navara osjetiti, jer su to ipak bile njihove glavne zvijezde zadnjih 7-8 godina, i vukli su ostatak ekipe. Vidjelo se na SP 2010. da je Španija bez Paua jaka, ali ipak nije to ta ista ekipa kao sa njim. Na narednim EP zlato će uzimati ekipa sa najboljom formom, trenutnom inspiracijom, ili najmanjim brojem pehova što se povreda tiče, jer niko neće drastično odskakati kvalitetom.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
ja opet nekako vjerujem da Duda sve to može da dovede u red, ali tako što će početi da lupa pleske.

Ja sam u nekoliko navrata raniej baš potencirao to njegovo znanje i autoritet. Isto tako, opet se vraćam, on je u situaciji da pojedince mora da uči elementarnim stvarima, što mu posao dodatno otežava, jer u glavi većine populacije, i dalje svira pjesma o srpskoj košarkaškoj velesili, koja obiluje talentima i kvalitetnim igračima, koje samo eto treba ukomponovati u tim i pljas eto nas ponovo na trnu. Realnost je ipak drugačija...

Eto recimo da je jedan od talentovanijih u generaciji Nedović.
Dečko ima brzinu, prvi korak, ulaz, motoriku. Nema igru u odbrani, nema izrađen šut i treneri imaju problema da mu uopšte odrede poziciju. Za jednog beka, on uopšte nema tehniku šuta, da ne govorimo o konstantnosti ili realziaciji otorenih šuteva, a za plejmejkera nema uopšte razvijen osjećaj za organizaciju igre, za asistenciju i razigravanje ekipe. Šta uraditi sa njim? Duda u ruke dobija gotov proizvod, koji mora da uklopi u svoju viziju tima. Ne može on da Nedovića uči kako da igra odbranu, kako da ne pravi blesave faulove i da mu određuje adekvatnu poziciju. To je zadatak klupskih trenera... Sticajem okolnosti međutim, Duda to i radi, pa je Teodosić fantastično napredovao u dvije reprezentativne akcije, dok je kod Janakisa u Olimpijakosu, uglavnom stagnirao igrački...

Sadašnja situacija nije ništa bolja. FMP i Partizan pravili su igrače za svoj sistem, ne za reprezentaciju. Čoviću je iz Železnika bio cilj da ih proda, Vujoševiću u Partizanu, da ih uklopi u svoju viziju tima i igre. Zvezda i Hemofarm sporadično izbace nekoga, ali u slučaju Zvezde to su recimo Nedović i Cvetković, kojima manjka još puno toga da postanu igrači, a Nedović već ulazi u godine, kada se elementarne stvari teško uče, pod uslvom da ima nekoga ko će to i da radi.

Sve u svemu, Ivković je osuđen da radi sam i da radi sve... Zato i dolazi u situaciju, kao što je ona na ovom famoznom tajm-autu...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2012, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:

Eto recimo da je jedan od talentovanijih u generaciji Nedović.
Dečko ima brzinu, prvi korak, ulaz, motoriku. Nema igru u odbrani, nema izrađen šut i treneri imaju problema da mu uopšte odrede poziciju. Za jednog beka, on uopšte nema tehniku šuta, da ne govorimo o konstantnosti ili realziaciji otorenih šuteva, a za plejmejkera nema uopšte razvijen osjećaj za organizaciju igre, za asistenciju i razigravanje ekipe. Šta uraditi sa njim? .

Па Недовић је поправио драстично шут, својим шутем је носио Звезду до побједе против Радничког у плеј офу, уз Томаса тад најбољи. Он је од пјетлића био плеј, али Пешић је у Звезди морао импровизовати због повреда, и неких других ствари, и овај је морао играти бека.
Што се тиче одбране, у праву си, али ту се види да њега треба "плескати", он се не може жалити на слабе латералне кретње као Тео што их има, него он једноставно неће. то мора поправити иначе оде каријера у ламинце на збор.
Сад у репрезентацији је био похваљен што Дуда ријетко ради, дакле за репрезентације јесте. А што се тиче одбране кад се треба уштопати противнички плеј Стефо је ту да га туче од линије до линије :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 18:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
puuuuu

kako izgubise ovi nasi,pa jebem mu zivot imali su 8 razlike na 2 minuta do kraja. umjesto da pobijedimo sa preko 10 razlike mi izgubismo

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka

Ima li gdje kakav live stream za utakmicu Srbija vs. Crna Gora?

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
http://www.rts.rs/page/live/ci.html RTS Sat daje prenos.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka

papučar je napisao:
http://www.rts.rs/page/live/ci.html RTS Sat daje prenos.

Hvala! Inače prijatno sam iznenađen da uopšte prenose jer nemaju običaj često prenositi utakmice putem satelitskog programa.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka

Ja sam rekao da će biti čupavo sa Crnom Gorom. Jebote odem do prodavnice i rezultat je 23-15 za Srbiju. Vratim se kući kad tamo 31-31.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 20:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Kazem ja Aca pravi dobar posao...

Holandija - BIH
68 - 100

Polovina 4. cetvrtine, deranje guzova 8)

Srbija-CG na RTS1.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
srpska košarka večeras izgleda kao srpski fudbal, barem na poluvremenu

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2012, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Bice ovo rutinski na kraju. NFL, ima li streama za BIH?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]