Odlican je Kovacevic. Za razliku od navikanog Micka ovaj je fudbaler. Podjednako dobro igra i ofanzivu i defanzivu, u jednoj rijeci, univerzalac. Jbg. da ga Lukara nije otjerao sad bi se razmisljalo o njegovoj prodaji, da li za dva ili tri miliona.
A sto se tice alkosa, oprastam mu, bar je priznao, a samim tim,moze biti primjer za mladji narastaj

Citiraj:
Mijailović: "Ubio" me alkohol
Danas znam da sam godinama bio na pogrešnom putu. Pio sam mnogo i to mi je uništilo život i karijeru. Da godinama nisam pio, najverovatnije bih završio u nekoj mnogo boljoj ligi od poljske, rekao je Mijailović
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović priznao je poljskim medijima da mu je alkohol uništio život! Srpski internacionalac, koji trenutno nastupa za poljskog prvoligaša Koronu, tvrdi da nije "cirkao", sada bi najverovatnije nastupao u nekoj od najboljih liga u Evropi.
- Danas znam da sam godinama bio na pogrešnom putu. Pio sam mnogo i to mi je uništilo život i karijeru. Da godinama nisam pio, najverovatnije bih završio u nekoj mnogo boljoj ligi od poljske. Žao mi je zbog toga, ali vreme ne mogu da vratim. Nadam se da će mladi fudbaleri iz moje mračne prošlosti uspeti da izvuku pouke - rekao je srpski internacionalac.
Mijailović se u dosadašnjem toku karijere često nalazio na naslovnim stranama novina, i to uglavnom zbog incidenata na terenu i van njega. Kao fudbaler Visle, Mijailović je na rasnoj osnovi vređao tamnoputog fudbalera Blekburna Benija Mekartija. Negde u isto vreme, Nikola je imao i problema sa zakonom, kada ga je poljski sud osudio na 13 meseci zatvora zbog seksualnog uznemiravanja devojaka u jednom lokalnom baru.
- Uzrok većine mojih problema bio je alkohol. Uvek sam bio pijan kada sam činio loše stvari - ispričao je Mijailović.