banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 17:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Bigman, Shoole, Nitro покајте се и сами признајте своје гријехе :lol: или ће те да Вас ми остали прозивамо :lol: :lol: :lol: . Конкретно мислим на коментаре - Лукићу гјде је Гаспром, Московска Банка, неиспуњена обећања ... 8)

Иначе, каква дивна вијест! Било је и вријеме да нам крене на боље, додуше сад не би било лоше да смјенимо комплетну управу 8).

Пс. Ово је добронамјеран коментар, не бих желио да неко ово схвати озбиљно... :)

Poslednji put menjao Gocias dana 09 Jul 2010, 13:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
In December 2005, Gazprom took a controlling stake in the club. The deal was announced by Valentina Matviyenko, the Saint Petersburg governor. Gazprom bought the majority of the club and invested over a hundred million dollars into buying new players and building a new stadium, the Zenit Stadium, with a capacity of over 60,000 people.

http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Zenit_Saint_Petersburg

Citiraj:
German soccer team Schalke 04 stand to gain as much as 100 million euros ($127 million) over the course of five-and-a-half years from an association with Gazprom, the world's largest natural gas company.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,2199406,00.html

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sunce ti zarko, al ce lova da kaplje... Zvezda opet na vrhu sveta :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Пс. Ово је добронамјеран коментар, не бих желио да неко ово схвати озбиљно... :)

Ја те не схватам озбиљно, не брини! 8)

Ти мени реци да је Аџић добар СД? До сада је било "ми смо сиротиња, дај доводи било кога"... да видим сад кад има пара, кога ће довести.

Газпром нису довели ни Лукић ни Аџић. Довела их је власт у Србији, конкретно ДС. И ако Бог да, и један и други ће то мјесто препустити способнијима.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jel moguce?! Sanjam sigurno!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo i potvrde na sajtu, to sam cekao da se osiguram 8) 8) 8)
http://www.crvenazvezdafk.com/gazprom-g ... -video.htm

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
On nije želeo da otkriva finansijske detalje sporazuma, ali napomenuo je da je u pitanju najbolji sportski ugovor ikada napravljen u Jugoistočnoj Evropi.

- Novčana vrednost ugovora između Gazprom njefta i Crvene zvezde je poslovna tajna. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je u pitanju najbolji sportski ugovor ikada napravljen u Jugoistočnoj Evropi. Za Crvenu zvezdu je veoma važna činjenica da je je ugovor potpisan na pet godina. To će nam omogućiti da planiramo svoj razvoj i našu budućnost. Naš novi generalni sponzor, Gazprom njeft će dodatno premirati svaki naš uspeh tako da će konačna visina ugovora svake godine zavisiti od sportskih rezultata Crvene zvezde – rekao je Lukić.

Sada nam treba neko dobro pojacanje...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
shoole je napisao:
Gocias je napisao:

Ја те не схватам озбиљно, не брини! 8)

Ти мени реци да је Аџић добар СД? До сада је било "ми смо сиротиња, дај доводи било кога"... да видим сад кад има пара, кога ће довести.

Газпром нису довели ни Лукић ни Аџић. Довела их је власт у Србији, конкретно ДС. И ако Бог да, и један и други ће то мјесто препустити способнијима.

Хахахахахах, кажем ја треба под хитно отјерати ову гарнитуру управе :lol: :lol: :lol: Непоправљив си :lol:

Кад сам ја то говорио да је Аџић добар СД?
Да довели су их, Тадић и Дачић све са Расимом Љајићем 8) .

На страну све, овај дан желим да проведем у позитивном расположењу са великим ентузијазмом очекујући нову сезону. Сада нам се отвара лијепа могућност да доведемо Калуђеровића и оног дечка из ОФК, средина терена, заборавио сам му име. Уз повратак Миловановићаи једног убитачног голгетера има да направимо русвај по јЕвропи:)

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Gocias je napisao:
Bigman, Shoole, Nitro покајте се и сами признајте своје гријехе :lol: или ће те да Вас ми остали прозивамо :lol: :lol: :lol: . Конкретно мислим на коментаре - Лукићу гјде је Гаспром, Московска Банка, неиспуњена обећања ... 8)

Погледати под обећања за 2009/10 сезону. :wink:
Иначе, похваљивао сам му, увијек, маркетинг. Не треба срљати, али ово је стварно, стварно огроман корак напријед.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Hertzog je napisao:
Evo i potvrde na sajtu, to sam cekao da se osiguram 8) 8) 8)
http://www.crvenazvezdafk.com/gazprom-g ... -video.htm

за почетак да купе нови хостинг.
мени не отвара ово. :lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sIkOayMLwVY[/youtube]

боме, дођоше :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
Slika

Jel ovaj lijevi maneken Ivica Dacic

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Друга добра вијест у истом дану!

Други спрат Робне куће Кастел, први локал лијево кад се попнете покретним степеницама, сликано прије пола сата:

Slika

Отварање Ред Стар Шопа иза 22. јула!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shoole preterujes danas!!! :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
Sa ponosom želim da istaknem da će skoro 23 odsto vrednosti ugovora namenski biti potrošeno za razvoj omladinske škole FK Crvena zvezda. To je bila želja Gazprom njefta koja se poklopila sa našom politikom afirmacije omladinske škole i sopstvene proizvodnje mladih igrača. Zahvaljujući našem generalnom sponzoru, Zvezdina omladinska škola će narednih pet godina imati budžet na evropskom nivou ravan onome koji imaju najveći evropski klubovi. To će biti velika investicija u budućnost Crvene zvezde i srpskog fudbala

Zbog ovog mi je najdraze!!! ZVEZDA!

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 15:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbt, pa stvarno sve predobro zvuci nadam se da ce se ostvariti ove price, ipak je jaka firma usla u sponzorstvo, nije neka sitan boranija, nema puno klubova cast da oni ulazu u njih i dobro je sto smo jedni od prvih, tako da ce se vis posvetiti Zvezdi, nego da ima jos 50 kubova

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 17:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Aman ljudi ne padajte u toliku euforiju, kao da su došli šeici iz Emirata i spremaju se da ulože 100 miliona u Zvezdu. Kao što reče shoole, zar neko stvarno misli da su Lukić i Adžić sposobni da u Zvezdu dovedu Gasprom? Ne budite smiješni... Lukić ne može da sebi obezbjedi nesmetan ulaz na stadion u Kuli, a da obezbjedi dolazak naftnog giganta za sponzora...

Lukić je lično prijatelj sa sivom eminencijom DS-a, Goranom Vesićem, koji je u upravi kluba, zajedno sa bivšim ministrom za privatizaciju Aleksandrom Vlahovićem, za čijeg je mandata na mjestu ministra, Gasprom i došao u Srbiju, praktično bez tendera privatizovao NIS i još nekoliko firmi. Predsjednik UO samog Gasproma, na listi je najmoćnijih ljudi U SRBIJI, a šipak bi to bilo tako da aktuelna vlast nije aminovala prisustvo dotične kompanije...
Otprilike tu se gubi svaki dalji uticaj Lukića na konkretne poteze u Zvezdi i zato sam par puta isticao, da on tu nije ništa drugo osim bivšeg igrača iz trofejne generacije, koji laje unaokolo i prosipa po medijima retoriku o srpstvu i zaštiti istog, dok prave konce vuku drugi.

Ne kažem da ovo nije dobra stvar, ali ne nedajte se da će Rusi samo tako da utrpaju milione u Zvezdu, a da zauzvrat ne dobiju nešto krupno. Čak i da se to dogodi, da Zvezda dobije ogromna sredstva za renoviranje tima, ko će da rukovodi tim sredstvima... Adžić će da angažuje igrače, Dostanić da trenira, a omladinskom školom će da rukovodi - ko? Omladinska škola nema ni direktora, znači da nema zacrtanu strategiju razvoja, koncept rada i procjenu kapaciteta... A 23 odsto od sponzorskih para će da bude ulagano upravo u nju...
Daj Bože da bude dovoljno novca i da bude pravilno trošen, ali sam skeptičan po tom pitanju...

Ja dok Adžiću ne vidim leđa i otisak nečijeg stopala na njegovoj guzici, neću smatrati da uprava dobro radi.

Ovih dana je negdje isplivala i Koromanova godišnja plata za narednu sezonu, koja iznosi oko 200000 eura, a toliko je bio težak i Lazetićev ugovor. Znači, za njega nije bilo novca da se obnovi ugovor, a za ovog šabana i Karleušu ima. Kao Lazetić je star igrač, a Koroman od njega mlađi par mjeseci. Perspektivan igrač nema šta...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma niko ne pominje Loleka i Boleka kao sposobne ljude, a Bogami ni Gazprom kao firmu koja je dala pare na lepe oci. Ocigledno da ocekuju dobit, verovatno privatizacijom kluba i uzimanjem zemljista oko stadiona gde bi napravili poslovne objekte... Vazno je da je neko jak dosao u Zvezdu, a to Gazprom svakako jeste

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ко стоји иза довођења Газпрома илуструје чињеница да су данашњој конференцији за штампу присуствовали и Горан Весић (члан Демократске странке) и Александар Антић (члан УО ФКЦЗ и високи функционер СПС-а), али и Александар Вучић (Српска напредна странка).

Да, Лукић је довео генералног спонзора. Аха...

Незванично, цифра је између 1,5 и 2 милиона евра годишње.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]