banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 12:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jul 2009, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gocias je napisao:
Hertzog je napisao:
Ekstra, cuj na dresovima pise Kњаз Милош, fenomenalno :D :D :D

Нешто ми ту смрди, јеси ли сигуран да ће баш да име Књаз стоји на дресу, односно да су они генерални спонзор?

Pa ne znam, ali pre mi se cini da ce neki domaci brend stajati nego strani jer je jos uvek losa situacija u timu (finansijska), a stranci tesko da ce ulaziti u tu pricu

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2009, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Текст за копипејст варијанту. Принт, па у личну архиву... :wink:
Citiraj:
Ево једног текста из 2006, старији ће га разумети одлично, а млађи ће видети како је некада било Звездаштво.

Nada umire poslednja

Ciganska krv i grb u srcu - beše to i kod mene na Marakani. Bilo, ali nema više. Za neki dan će 15 godina od Barija. Slaviš li ti to? Ja ne. Odavno već. Prve godine smo kao u transu vrteli tri puta za redom kasetu sa navijačkim pustolovinama i sakrivali alkohol. Druge godine smo takođe štekovali cirku, iako nas je bilo nešto manje, jer su mnogi dres nosili samo na vrhu kofera prepunog na brzinu pokupljenih pomešanih pazli s uspomenama koje se više nikada neæe spojiti. Onaj delić s bezbrižnim životom se izgubio u vukojebinama koje su nas sprečile da u najboljim godinama upoznajemo Evropu putujući sa Zvezdom.

Treće godine na povike sa mola „Sakrivajte alkohol!” više nije imao ko da odgovori. Brod bez kompasa je nestao u gadnom arhipelagu Neplaniranog odrastanja. Kažu da je nestao, a ja u to ne verujem. Gledam u pučinu i čekam da eho udari u palubu i probudi moje pijane pajtose. Pljoske u štek, moroni, čekaju karabinjeri!

„Sakrili smo alkohol!”. Samo da mi je još jednom da to čujem.

O Sancta Simplicitas
Ja sam strpljiv čovek. Kad treba nešto da se čeka, ja čekam. I sve razumem. Samo da mi se lepo objasni. I da me niko ne laže. Kad sam bio baš baš mali, rekli su mi neki malo stariji klinci da je Partizan najbolji i da je on jedini igrao u finalu Kupa šampiona i da Zvezda to nikada neće moći jer je mnogo glupa. Hm, nije zgodno, mislim se, ja nikada nisam nikom rekao da je Partizan glup i nije lepo da oni pričaju da je Zvezda glupa jer onda sam i ja glup. A ja nisam glup.

Pogledam u svoj nefirmirani broj manji crveno beli dres sa rukavima koje stidljivo pokušavam da navučem bar do zglobova (taj jogurt u trouglastom tetrapaku je bio čudo, rasteš ko pečurka preko noći!), zelen od trave i braon od čokoladnih rum štangli.

Petica iz dedukcije - čekaj malo, ja sam malopre skinuo tri penala na viktorijama. I to bez rukavica. Ja sam Olja Petrović. A on je najbolji golman. A najbolji golman mora da brani u najboljem klubu. A najbolji klub za dva dana igra odlučujući revanš protiv - kako mi rekoše - strašnog Reala. Moramo da jurimo minus koji su nam napravili Santiljana i Necer. Da damo tri a da ne primimo nijedan.

Trandža
To je prva tekma koju pamtim. Proleće ’75. Bio sam ja i ranije Zvezdaš, ali ovo je prva na kojoj sam osetio potpunu, beskrajnu strast. Stojimo u ulazu kod poštanskih sandučića i slušamo trandžu. Nerviramo se kad neko pozove lift jer je mnogo bučan, a ne smemo glasno da slušamo jer će izaći napolje komšija da nas bije.

Keve nas zovu na večeru - a mi - još malo mama molim te samo još malo... Džaja. Pa Olja iz penala. Produžeci. Nikada do tada nisam znao šta su produžeci. Slušamo kao u transu. Dobićemo batine kad dođemo kući, al’ neka brate. Večeras skidamo mrak. Pa onda penali. Ej, mi junferi slušamo penale! Krči trandža, krči i Santiljana. Šesta serija, zalet, šut i - Petrović brani! Sa malog zvučnika samo distorzirana buka. Prošli smo, prošli!!! Grlimo se ko matori. Trk kući na porciju lemanja. Al’ boliiii, al’ je dobrooo!!

Bittersweet
Sutra sam ja rekao onim Partizanovcima da je Zvezda prošla u polufinale i da nema veze što je to samo Kup kupova i da ćemo sigurno da uđemo u finale. Nasmejali su se i poslali me po Mikijev almanah. Nismo ušli u finale. Ušli smo tek četiri godine kasnije, al’ u još manje važan, Kup UEFA. Jes’ Zvezda bila tada konkretnija u Evropi od Partizana, al’ meni bre tu ipak nešto nije bilo potaman, ipak su oni bili u finalu Kupa šampiona a mi ne. I kad god se raspravljamo na likovnom, oni nam zapuše usta. I tako sam ja rešio da čekam. Kad tad. Samo da me više ne smaraju. Fiorentina pedesetih, Pao sedamdesetih pa biće valjda i neko polufinale u osamdesetim. Treća sreća?

A ekipa strašna. Najbolji trener u Zvezdinoj istoriji, legendarni Ambasador, pravi heroje od Dike, Pižona, Šestića, Blagoja, Duleta, Neđe, Repčića... Prva prilika je bila ’81, kad je u četvrtfinalu protiv Intera na Severu gorela Altobelijeva lutka. Smrad je kopačkom Ðavolu pokidao arkadu i zaslužio je pakao. Imali smo nerešeno u Milanu, a onda sam ovde prvi put osetio šta znači katanaćo. Ubiše igru, skroz - i jedna kontra. Muraro. 0:1.
Next Year.

Opet četvrifinale. Anderleht, sa moćnim Frankijem Ferkauterenom i opasnom nordijskom legijom stranaca. Tamo 2:1 za njih, opet revanš kod nas, prepuna Marakana, ali Duletova prečka u 4. minutu je bilo sve od nas. 1:2 na kraju. Tada sam prvi put raskinuo sa Zvezdom. Besan što dve godine za redom ne možemo u polufinale, rekao sam - ne više! Ima i važnijih stvari u životu od fudbala.

Zaljubio sam se.
Kol’ko sam bio „zaljubljen” ne pamtim, al’ znam da sa Zvezdom nisam furao sigurno dve godine. Smotala me ponovo tako što je u istoj sezoni kupila Ivkovića, Bankovića, Elznera... Išao sam feribotom od Korčule do Dubrovnika, i pre odlaska na Lokrum kupio Sport. Mislim da sam jedini klinac koji na Lokrumu nije gledao gole ribe nego čitao novine.

Šibanje
Od tada se sa Zvezdom svađam i mirim. Šamaram malo ja nju malo ona mene. S tim što mi se čini da danas obraz više bridi meni nego njoj. Zapravo, čini mi se da je boli uvo za mene više nego ikada. Dovoljan razlog da presavijem tabak i tražim razvod. Nakon trideset godina ljubavi ne zaslužujem tretman magarca. Ljut sam i ogorčen, i imam puno pravo na to.

Ordenje
- Skidao sam penale kao Olja Petrović.

- Uživo gledao Rumenigea, Brajtnera, Maradonu, Van Bastena, Gulita, Ronalda.

- I Augentalera. Dva puta.

- I Mehmeda Buzu.

- Uneo na kvarno vino u kartonu za sok od borovnice.

- Imam propusnicu sa brojem 0005 za 80. godinu.

- Bio na -20 na Marakani (protiv Slobode, valjda?)

- Gledao Džajin oproštaj od reprezentacije protiv Argentine.

- Gledao Partizanov oproštaj od titule. Više puta.

- Dobio ukor razrednog starešine zbog petardi na dan filma Bayern München, teil ein.

- Dobio majcu „Wer Ist Der Nächste?” na dan filma Bayern München, teil zwei. I danas je čuvam.

- Otkačila me riba zbog Zvezde.

Zapravo, nije riba. Bila je to, hm, pa, sjajna partnerka idealnih gabarita. Znaš ono, posttinejdžersko XXX dokazivanje. Trošili smo se samo tako. Nakon jedne od egzibicija (Nije lift. A nije ni med. Mada su te fore s frižiderom zbog 9 1/2 nedelja uvek bile jake!), dok se još nije ni cigara pripalila, obmotana oko mene gricka mi uvo i šapuće...

To je jedan od onih trenutaka kada sport postaje romantičan.

„Ljubavi moja. Šaka Zulu moj. Divan si...”

Yeah. Ponovo rastem. Moja Nimfo Diva prede. Koji sam ja kralj. Rocco Siffredi. Reših da uzvratim. Nežna je, a cveću cveće...

„Aha. Kao Piksi kad da gol...”

Pogled joj se sledi.

„Šta si rekao?”

„Pa to, mislim...”

„Šta si rekao, cenzura ”

Skoči kao oparena i gleda čime da me gađa.

„Ali znaš ono kada je Piksi izlomio Martina Vaskeza i dao gol...”

Nije ga izlomio kao teška JAT-ova pepeljara mene. Pukla me pravo u rebra.

„Marš idiote!!! Jeb’o te Piksi! Kretenčino kretenska!!!”

Istrča kao furija razvalivši vrata.

Izvirih ispod frotira. Au kako boli. Ništa mi nije jasno. Nisam je lagao. Martin Vaskez bolji seks u životu nije imao.

Krunisanje
Nakon Barija više ništa nije bitno. Zapravo, ja sam katarzu imao protiv Bajerna. Em da im vratimo (pamtim kao slon!) em da skinem smarače. Na Svetom Nikoli gledao sam te penale pevajući (Napred Zvezdo samo napred... Svih 120 + penali minuta), totalno omamljen činjenicom da sam uopšte tu, pa sad, ako dobijemo, super, ako ne... Ma nije bilo ako ne. Jednostavno, osetiš čaroliju na tribini i to je to. Nosi te. Želeli su i ovi preko puta, ali mi smo želeli više. Predvečerje rata nas je učinilo moćnijim, jer smo svi znali da hvatamo poslednji voz - sada i više nikada... Još samo da se popnemo na Krov Planete...

Abdiciranje
Izbeglički stadioni u Segedinu, Sofiji, nema čarolije, nema Muza da nas nadahnu, jer Muze ratove ne vole. Ružne Godine su učinile da Uspomene duže traju, od Barija se živelo a ne od 10 maraka - ali tako večno nije moglo. Uspomene su se pretvorile u Sećanje, a nakon desetogodišnjice proslave na prepunoj Marakani, Sećanje je otišlo u Istoriju.

Kupi me prodaj me
Devedestih smo morali da ateriramo. Bili smo na vrhu, a onda moraš malo dole. Jasno je to meni. Zato i jesam bio strpljiv. Nemam problem sa komšilukom i njihovim titulama. Nisam išao na stadion jer nisam imao šta da gledam, ali sam čekao. A onda se pojavio Muslin. Šta god ko mislio o njemu, igra koju smo imali protiv Dinama u Kijevu, pa Lester oba puta, i cela ta polusezona - zračili smo, konačno. Bez obzira na anonimuse u timu. Rekoh, evo čoveka. Konačno. Bio sam na moru sa porodicom tog leta, došao na tekmu protiv Dinama avionom i sledećeg dana se odmah vratio nazad. I nije mi bilo žao. Pukli smo, ali se vratila nada. Čekaćemo svi, no problemo, ali samo da ponovo vidimo da se Zvezda gradi.

U dobroj igri uvek neko od mladih i nepoznatih eksplodira. Mi smo dobili najboljeg štopera na svetu, Nemanju Vidića. Suvo zlato. Čovek je držao odranu sam. Potpuno sam. Nakon duple krune, umesto juriša na Ligu šampiona, rat između Džaje i Muslina, epilog - Muslin odlazi. Ali mrak mi je na oči pao. Ma bre ne zanima me ko je kriv. Ko što me ni sada ne zanima. Zanima me samo Zvezda. Ja sam pošteni navijač, i ne vodim klupsku politiku. Neka bude gazda ko god, ali neka radi kao gazda.

Džaja je tog leta prodao Nemanju Vidića. Od tada ne idem na Marakanu. Nisam učestvovao u čerečenju PSV-a i Zenita. Bez mene. Kažu - kao i ovi danas - lova je problem, nemamo je, moramo da živimo od prodaje igrača. Ja stvarno ne razumem, glup sam, pa neka mi neko objasni: Kako možeš da prodaš najboljeg odbrambenog igrača a hoćeš u Ligu šampiona?! Kako?! Pa daj bre bar probaj pa ako ne uspeš tapni ga onda! Mislim, gde smo bre mi, obične veverice, u celoj toj priči?! Niko bre Ligu šampiona ne traži odmah ali ne uzimajte nam jedino što nam je ostalo - NE UZIMAJTE NAM NADU, pa makar ona i nerealna bila!

Kinta, pa kinta, pa kinta. Pa svako od nas bi mogao da je navuče ako tapne igrača. Ima li neko sposoban da na drugačiji način rešava probleme?

O Piksiju nisam govorio ništa. Čekao sam. Prva godina, ne želim da mračim. Kad se završi sezona duplom krunom - sve gluposti se zaborave. I Tromzo, i Strazbur, i Ralukin putopis. Dobra ekipa sa ne baš tečnom igrom, ali prepuna sjajnih klinaca. Sa dva velemajstora - Žigićem i Stojkovićem. Ok, Žigić će da ide - ne bismo mi, ali tako mora - ima ko da ga menja. I onda pročitam vest na netu. Pa lud sam bio. Kao moj kum na tekmi protiv Velsa - šlajmara na monitor! Pa zašto njeeeeegaaaaa?! Najboljeg golmana koga je Zvezda imala u zadnjih 30 godina?! Neeee njegaaa!!!

Petrović, Kajganić, Stojanović, Simeunović, Ljukovčan, Ivković, Karalić, Simeunović. Barabar sa svakim. Za mene - bolji i perspektivniji nego oni u njegovim godinama!

Kažu - morali smo da ga prodamo. Za dobrog golmana se teško dobija ovako unosna cena. Pa ako toliko vredi onda je znači toliko i dobar, zar ne?! A ako je toliko dobar onda nam treba, zar ne?! Strašno. Ali strašno. Da li je moguće da se pravi potpuno identična greška kao pre dve godine? Ja ne verujem da se ovo dešava. To je direktno udaranje u zdrav mozak, mene to lièno vređa! Pa šta je taj trust mozgova u Zvezdi radio godinu dana ako su kao prvi potez prodali najboljeg golmana?! Muka mi je od ovih prepucavanja po novinama, ne čitam. Taknuto maknuto. Sad nema nazad. Neka nam je Bog u pomoći.

Driblanje

Voleo bih da me Piksi demantuje. Spreman sam da prođem kao Martin Vaskez. Jer, Zvezda iznad svega, iznad šamara koji godinama ja udaram njoj i ona meni. Ali ako dajem, imam pravo da nešto i tražim.

Hoću golmana.

Jednog Foresta Gampa pozadi. Da trči i ne razmišlja, već samo da krpi rupe.

Kreativac i krtica u jednom čoveku. Za vezni red. Misliš da nema dobrih? Siđi do Dorćola ili se popni na Voždovac. Nipper Lawrence. Svaki kraj ga ima.

Čujem i da je Santiago Munez bez angažmana.

Kupi ga Piksi. Ima cigansku krv, a i grb u srcu.

Joga Bonito. Nije za svakoga.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Parker u Zvezdinim rukama

Zoran Stojadinović kaže da je sudbina Bernarda Parkera u rukama Crvene zvezde. Čelnici crveno-belih treba da odluče hoće li se boriti za "zlatnu koku" iz Južnoafričke Republike ili ne.
- Zvezdini ljudi vode posao oko Parkera. Kada budu imali jasnu situaciju, rekao sam im da me pozovu, jer želim finansijski da im pomognem. Obezbediću 200.000 evra i Parker ostaje u Zvezdi. Pažljivo sam pročitao ugovor, jeste pomalo čudan, ali sve je na strani Crvene zvezde - otkrio je Zoran Stojadinović.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Parker tužio Crvenu zvezdu
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=369457

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Баш се види да форсирају младог Савића...
Прво заједно слави рођендан са тренером (и он и Пижон су рођени на исти дан), требала би постојати нека дистанца између тренера и играча иако су они кумови.

А сад и он пише блог за званичај сајт ФКЦЗ:
http://www.crvenazvezdafk.com/src/-59-blog-post.htm

За једног 19-огодишњака, то може бити превише! Превише га има мимо терена с обзиром да није ништа показао на терену и да тек треба да се докаже на терену... Али о томе када почне сезона!

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2009, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Lukić: "Ni Laporta ne bi uradio više"

Prvi čovek crveno - belih kaže da je Zvezda porušena, ali da su ostali temelji na kojima se gradi nova priča. Dobronamerni prepoznali iskrenu priču, a ostalo će već doći na svoje, zaključio Lukić.
Obećanja Vladana Lukića bila su gromoglasna u kampanji, pominjana je sveža finansijska injekcija, „Moskovska banka“, sponzori koji čekaju u redu, međutim realnost je novog predsednika spustila na zemlju.

On se ne predaje, a smatra da je uradio više nego dovoljno.

„U ovakvoj situaciji ni Laporta ne bi uradio više. Klub je preživeo pravo bombardovanje i učinili smo sve da stabilizujemo situaciju. Mislim da smo uspeli u tome“, kaže nekadašnji fudbaler crveno – belih.

On dodaje da nikada nije bilo više sponzora i da je klub krenuo u oporavak, koji će potrajati.

„Najvažnije je da se stvari kreću napred, da su ljudi prepoznali iskrenost u nastupu novog rukovodstva, sve ostali će doći na red“, završio je Vladan Lukić u intervjuu u današnjem „Blicu“.

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2009, 23:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Piksi vraća Bajalicu u Zvezdu

Miloš Bajalica, svi su izgledi, dobiće drugu priliku da se dokaže u Crvenoj zvezdi. Bivši štoper crveno-belih uskoro bi mogao da postane još jedan fudbaler, koji će se ovog leta vratiti na Marakanu, saznaje MONDO.
Ključni čovek u realizaciji ovog transfera je Bajalicin trener u Nagoji, a bivši predsednik Crvene zvezde - Dragan Stojković Piksi.
On je i povukao Bajalicu sa sobom u Japan, na zimu 2008. godine, a godinu i po dana kasnije izgledno je da će ga poslati nazad, najviše zbog toga što se nekadašnji defanzivac OFK Beograda nije prilagodio na život u Japanu.
U narednih dan, dva, klubovi bi trebalo da realizuju ovaj transfer, ali ostaje pitanje u kojoj će formi Bajalica doći u Zvezdu, da li kao pozajmljen igrač ili će Zvezda otkupiti njegov ugovor. Problem predstavlja činjenica da je Beograđanin rođen 1981. godine nedavno produžio ugovor sa Nagojom i to za platu, koju će teško dobiti u Srbiji.
Bajalica je u Zvezdu došao u februaru 2007. godine iz OFK Beograda (78 mečeva, osam golova), ali je u konkurenciji Ibrahima Gaja i Đorđa Tutorića odigrao svega 13 mečeva za godinu dana. Za Nagoju je zabeležio 26 nastupa, bez gola, a u redovima Vladimira Petrovića Pižona pojačaće liniju štopera u kojoj su za sada Tutorić, Slavoljub Đorđević, Vujadin Savić i Ognjen Vranješ.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 00:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kakav je samodopadni dripac, ispao Lukić sa ovim intervjuom, pa to je strašno... Već vidim alibi u u slučaju neuspjeha... "Kriva je prethodna uprava". U slučaju čuda i uspješne sezone, naravno da će preuzeti sve zasluge na sebe.

Bojim se da je napravljen pogrešan iskorak i da će ova sezona ipak biti loša po Zvezdu. Pomenuta finansijska stabilnost, nije postignuta dobrim potezima na poslovnom ili marketinškom planu, već prodajom igrača i dovođenjem jeftinih polovnjaka. Izvinjavam se na izrazu, ali drugog načina da opišem pojačanja, jednostavno nemam...
Do prve utakmice protiv Slovenaca, ostalo je jako malo, a kako vidim, problemi sa rupama u timu nisu riješeni. Štoper još uvijek fali, iako sam ja lično mislio da je to mjesto popunjeno, očito je da Savić i Vranješ još nemaju iskustva, a da je Tutorić rupetina, koja nije za prve postave. Otud se užurbano traži rješenje, a pozajmica Bajalice, biće rješenje kratkog daha.
Ozbiljan lijevi bek i dalje fali, a Džef Silva, koji je proveo u timu već 6 mjeseci, trčkara po Autokomandi, bez angažmana. U sadašnjoj situaciji, prihvatio bi i revidiran ugovor, sigurno, pa ne bi bilo potrebe da se skupo plaća još jedan crnogorski falš, u vidu tog Luke Pejovića iz Mogrena, za koga braća traže 600.000 evra i procenat od iduće prodaje...
Jedina nada u dobar rezultat, ostaje Pižon... U timu ima gomilu mediokriteta, sa par dobrih pojedinaca, od kojih može da se napravi dobar tim, ali...

Ona provjera protiv Đorče Petrova, jednostavno ne uliva povjerenje, što se tiče igre. Bojim se da su Adžićeva pojačanja, slabija i od onih famoznih Bunjevčevićevih, a to znači još stresnih dana u narednoj sezoni...
Sad vidjeh i da Obrić za MONDO izjavljuje da nije prošao prave pripreme već četiri godine. Dečko je stigao da mijenja Milijaša, a po toj izjavi iza njega je četiri godine praktično amaterskog bavljenja fudbalom. To ne može da bude ozbiljno pojačanje, bar ne na samom startu sezone... Igrač propusti par mjeseci treninga, pa se teško vraća u normalan trenažni proces, a kako li je tek poslije četiri godine. I moj optimizam polako splasnjava...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 16:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Ode Parker u Tvente

Bernard Parker, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, pronašao je klub u kome će nastaviti karijeru. Južnoafrikanac, koji je minulu sezonu proveo na Marakani od naredne sezone nosiće dres holandskog Tventea.

Prema pisanju nekolicine holandskih medija, čelnici kluba iz Enšedea privode kraju pregovore sa Parkerovim klubom Tanda Rojal Zulu, a transfer bi trebalo da bude realizovan u narednih nekoliko dana. Holandski klub će, kako se navodi, isplatiti blizu milion evra Južnoafrikancima za Bernardovu "slobodu".

Parker bi trebalo da predstavlja zamenu za Eljera Eliju, koji je nedavno, za sumu od osam i po miliona evra, prešao u Hamburg.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 20:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Provukli ste se danas. :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 20:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Prekid i penal...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 20:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sudija navlacio samo tako. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Jel to Borac toliko dobar ili Zvezda slaba?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 20:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A sad ozbiljno. Ovi moji su maltene na pocetku priprema a Zvezdi je ovo bila generalka. Da sam zvezdas dobro bi mi se tresle gace pred Evropu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 21:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Jeste zabrinjavajuće, ali ovo je posljedica treće generalke u godinu dana... Ovaj Obrić će biti Obrinjo, čim se spremi.

Rudar? O, biće čupavooooo....

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
А јбг сад се још бојати Рудара па то је ван памети...

Пролазимо ладнооооооо

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Jel to Borac toliko dobar ili Zvezda slaba?

Biće da je i jedno i drugo... S tim da je, kako čovjek reče dva posta iznad, Borac na početku priprema, a Zvezdi ovo generalka. Bio sam ubijeđen da je Pižon najbolji od svih novih ljudi koji su došli, u stvari i dalje to smatram, ali bojim se da ni on neće uspjeti da izvuče nešto od ovih igrača.
Parker je dakle izgubljen i to ne samo da je otišao, već Zvezda nije dobila ni kintu obeštećenja. Nova uprava nije praktično makla prstom da pokuša da ga vrati, ali su već unaprijed pripremili alibi, izjavivši prije nekoliko dana, da je za njegov odlazak odgovorna stara uprava. Čini mi se da u prilog mojoj tvrdnji da nisu učinili apsolutno ništa, govori i njihova indolentnost i prilikom izjava u novinama o tom slučaju. "Radimo sve što možemo, ali ugovor je komplikovan. Nadamo se najboljem". To je tako uopšteno saopštenje u kojem se u dvije rečenice, ne kaže apsolutno ništa. I opet ni traga od najavljene trensparentnosti, a u ovom slučaju, čak se nisu morale prezentovati konkretne cifre. Dovoljno je bilo da se kaže:"Ugovor je takav i takav. Stvar je trenutno takva i doviđenja."
Dalje, onaj nesrećni Stojadinović je tvrdio da bi se Parker vratio u Zvezdu, ukoliko se uplati 200.000 dolara. Štaviše, nudio se da ih on lično plati. To nravno znači da bi tražio procenat od idućeg transfera, ali ako to znači dolazak igrača koji bi u perspektivi vrijedio 4-5 miliona, zašto se ne bi pristalo i na to.
Kod ovoga je stvar prilično crno bijela i obe teze ne govore u prilog sadašnjoj upravi. Ukoliko su Stojadinovićevi navodi tačni, onda je ogromna greška, to što njegov prijedlog nije prihvaćen, jer bi taj igrač u perspektivi sigurno mogao da pokrije bar dotad uplaćeno za njega. Ako je interesovanje za njega postojalo sada, poslije očajne sezone, kakvo bi tek bilo poslije SP? Druga stvar vezana za Stojadinovićeve navode, da su kojim slučajem bili tačni, je ta da je on uspio da protumači taj ugovor, a da uprava to nije uradila. Ergo, uprava je nesposobna... Nažalost...

Druga pretpostavka je da je Stojadinović slagao i da situacija sa ugovorom nije takva. U tom slučaju, jednsotavno pitanje... Zašto se nije javno izašlo sa saopštenjem o Perkerovom ugovoru, dokazalo da je Stojadinović muljator i lažov, i na taj način, raskrstilo sa njim i sličnim meandžerima oko Zvezde? Umjesto svega toga, prećutno se prešlo preko njegove izjave, a beskičmenjaci u novinarskoj koži, su uz kičmu, izgleda zagubili i mozak, pa se po običaju nisu sjetili da "Laportu" pitaju nešto konkretnije vezano za taj slučaj.
Ovako je izgubljen još jedan igrač, koji je porencijalno bio najbolaj investicija, a sa njim i sredstva dotad uložena u njega. Dakle dvostruki gubitak...

I pored svega, činjenica je da bolji od sadašnjih ljudi ne postoje, odnosno da ne žele da se prihvate tog posla. Ono što je meni posebno diletantski izgledalo, jeste "Laportina" izjava da ne bi prihvatio da mu u sponzorski pul uđe neko ko navija za Partizan. To je tako diletantska izjava, da je to strašno. Znači da mu sutra dođe neki Partizanovac i ponudi par miliona, on bi to odbio. Sa druge strane Đurić u Partizanu čak otvoreno govori da neki od sponzora možda i navijaju za Zvezdu, ali da mu to uopšte ne smeta. A i zašto bi... To je čist posao. Ugovorom definisane obaveze sponzora i sponzorisanog i koga briga za navijačku opredjeljenost...

Sve se bojim da su oni šeici u Mančester Sitiju, zakleti navijači baš tog kluba, da su Hiks i Džilet, odrasli uz crvenu Liverpulovu boju, a Glejzer je živio za to, samo da kupi Mančester Junajted. Lukiću, odrasti i dozovi se pameti...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2009, 22:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Gocias je napisao:
А јбг сад се још бојати Рудара па то је ван памети...

Пролазимо ладнооооооо

E, stari moj, tako sam ja za APOEL mislio... :( Sa Blaižćem u prvoj postavi nemamo pravo nikom da prijetimo :confused4:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2009, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Дефинитивно Рудар...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=370463

Овај Цветковић је ново (старо) име у одбрани, може да игра и задњег човјека и десног бека:
http://www.crvenazvezdafk.com/cvetkovic ... -video.htm

Мада смо танки на свим линијама, мени је ту напад некако најтањи...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2009, 21:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Najtanje su finansije... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]