banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 18:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 155 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Dec 2008, 23:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
SIJUKS je napisao:
Black Boy je napisao:
П.С. Провјери да ли има правописних грешака ,Бигман-е !Ако има,упути ме на то!

:lol: :lol: :lol:

A pazio sam kako pisem,sviju mi :D

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2008, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
bigman je napisao:
Black Boy je napisao:
Kolega @Bigman,pa smijesan si covjece stvarno!Sta mislis bil Partizan napravio neki zapasen rezultat u kupu UEFA kad je diskvalifikovan,ha?Sad ces reci -nebi!? Pa ne ocekujem nista drugo,ali nemamo sta vise diskutovati jer ti vuces sebi i imas svje vidjenje sa kojim se ja necu naravno nikad sloziti,cak sta vise kad procitah komentar-,,trenutno bolji kosarkaski klub,, :lol: :lol: e moj Bigman-e ,ako tebi trenutak traje 7-8 godina a ako se tako nastavi nastupit ce i decenija :D ,neznam sta da ti velim!Mogu ti samo reci ,ako je trenutak kod tebe tako veliki,ti ces mnogo da pozivis :lol:

Ако ти је утјеха да је боље ово него да сте уопште учествовали, онда ок.
А за ово друго, 7 година узимате титулу, а тек сте се ове године изједначили са нама... па ти види мало, шта је коме тренутак...
П.С. - ако могу да додам, друже, правопис у шаке...

Заборавио си само да поменеш да сте ви 10 титула узели у пориоду 45-55 кад се кошарка код нас играла још увек на бетону и по неким другим правилима.
Данас је 2008 а то је у односу на 1955. годину 53 године. За 53 године сте узели 5 титула.Статистика.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2008, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
urbana_extravaganca je napisao:
bigman je napisao:
Black Boy je napisao:
Kolega @Bigman,pa smijesan si covjece stvarno!Sta mislis bil Partizan napravio neki zapasen rezultat u kupu UEFA kad je diskvalifikovan,ha?Sad ces reci -nebi!? Pa ne ocekujem nista drugo,ali nemamo sta vise diskutovati jer ti vuces sebi i imas svje vidjenje sa kojim se ja necu naravno nikad sloziti,cak sta vise kad procitah komentar-,,trenutno bolji kosarkaski klub,, :lol: :lol: e moj Bigman-e ,ako tebi trenutak traje 7-8 godina a ako se tako nastavi nastupit ce i decenija :D ,neznam sta da ti velim!Mogu ti samo reci ,ako je trenutak kod tebe tako veliki,ti ces mnogo da pozivis :lol:

Ако ти је утјеха да је боље ово него да сте уопште учествовали, онда ок.
А за ово друго, 7 година узимате титулу, а тек сте се ове године изједначили са нама... па ти види мало, шта је коме тренутак...
П.С. - ако могу да додам, друже, правопис у шаке...

Заборавио си само да поменеш да сте ви 10 титула узели у пориоду 45-55 кад се кошарка код нас играла још увек на бетону и по неким другим правилима.
Данас је 2008 а то је у односу на 1955. годину 53 године. За 53 године сте узели 5 титула.Статистика.

Нисам умањивао ваше титуле, нити наше уздизао. Ја сам само алудирао на "тренутак". И рекао сам да је КК Партизан већи клуб, одавно (европски првак, кошаркашка имена, да не набрајам...).
А за мог друга Блекија, иако си све од себе дао да не погријешиш, примјећујем твој напредак, и овим путем га јавно похваљујем! Још пар опомена и описменићу те... :lol: :lol: :lol:
Black Boy je napisao:
Није Бигман-е то утјеха,него је било какво појављивање у Европи,било којег нашег клуба добро дошло,са обзиром на ситуацију у клубском фудбалу!Зар није?

П, Блеки, П!!!! (једначење сугласника по звучности)
Ако си пазио, добро је. 8)
Ето, нећу више, с обзиром да сам изнио свој став, а све даље је беспотребно препуцавање...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2008, 01:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
bigman je napisao:
П, Блеки, П!!!! (једначење сугласника по звучности)
Ако си пазио, добро је. 8)

Када си отворио заграду Бигман-е,могао си почети са великим словом ! :D Може,а и није потребно! Али ја ти то не узимам као неку грешку,јер сам успио прочитати и што је најбитније,разумио сам те! :wink:
А сад ти ево један линк,а на њему неколико наслова.Само прелети оком мало и запазити ћеш неке ствари!Е,хајде сад ти колега,упути тамо свима критике на правопис :lol:
Ја нећу рећи да није тачна твоја тврдња једним дијелом.Може и једно и друго колико ја видим! :)

http://www.google.at/search?hl=de&q=klu ... dbal&meta= 8)

Тако да.... :sleepy2:

bigman je napisao:
А за мог друга Блекија, иако си све од себе дао да не погријешиш, примјећујем твој напредак, и овим путем га јавно похваљујем! Још пар опомена и описменићу те... :lol: :lol: :lol:

Добро... :lol:
Само признај свом колеги,наравно ако желиш,колико пута провјериш свој пост прије но што га пошаљеш?Једно три,четири пута брат-брату,јел тако друже?Е,мој Бигман-е!

bigman je napisao:
Ето, нећу више, с обзиром да сам изнио свој став, а све даље је беспотребно препуцавање...

Нисам ја хтио од самог почетка,колега,али си ти нешто покушао безвезе у чему и ниси баш успио,чак си остао три секунде у рекету :wink:
То би било то од мене,а ово (како ти кажеш,а тачно је) беспотребно препуцавање,можеш наставити сам како си га и започео!Поздрав!

:hello2:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2008, 00:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ipak su "popusili" kaznu:
Sasvim zasluzeno...cak je ovo i preblago...

"DISCIPLINSKA komisija Uefe kaznila je Dinamo s 200 000 eura zbog divljanja njegovih navijača za vrijeme utakmice u Udinama. Osim novčane kazne Modri su izbjegli kažnjavanje zabranom igranja pred domaćim gledateljima, no čelništvo kluba na službenim je stranicama svejedno izrazilo ogorčenje i šokiranost visinom novčane kazne:

"Osobno sam zaprepašten i zatečen visinom novčane kazne. Prema mojim saznanjima nijedan klub za slične incidente nije kažnjen tako drastičnom financijskom kaznom.", kazao nam je direktor Damir Vrbanović, s kojim smo bili u kontaktu tijekom cijelog jutra, zajedno iščekujući konačnu odluku Uefine disciplinske komisije."

http://www.index.hr/sport/clanak/dinamu ... 13241.aspx

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2008, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slabo, bar drugi deo kazne :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2008, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Hertzog je napisao:
Slabo, bar drugi deo kazne :roll: :roll: :roll:

Да је ово неки наш клуб не би видео Европу следећих пар година.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2008, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zaboravih... kada je Partizan izbacen iz evrope zbog nereda u Mostaru, da li je pre toga postojala neka uslovna kazna ili su samo na osnovu tog incidenta izbaceni. Posto BBB na vec nekoliko gostovanja pravi ista sranja, a prethodno veliko je ono u Pragu ako se dobro secam. Je li moguce da im stalno progledavaju kroz prste :-? :-? :-? :angry3: :angry3: :angry3:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2008, 13:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Za nerede u Pragu nisu, uopšte, ni kažnjeni. Tu su bili kažnjeni samo za paljenje baklji na stadionu, jer uefa, kao, nema nadležnosti van stadiona (a imala je nadležnosti van stadiona kada su zvezdu kaznili za nerede u Solunu).
Ne znam kako im se toliko gleda kroz prste, moja teza je da su prodali dušu đavolu :D Ne vidim logično objašnjenje.

P.S.
Svako poređenje sa Mostarom je degutantno, sam voditelj na prenosu Udinese-dinamo je rekao da su BBB fenomenalno dočekani u Udinama, da su im dijelili dž sendviče i piće po trgovima, a dobro je poznato na koji način su Grobari dočekani u Mostaru.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2008, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma smjesno, i jos se oni zale kao visoka im je kazna. Pa neki nas klub bi sigurno bio izbacen sledece godine iz evrope.. Ali, napravice oni opet neko sranje sledece godine, bas da vidim kako ce ih tad kazniti ..

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2008, 13:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sreća pa mi nemamo "putovnicu" za ta gostovanja :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2008, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nisam ja poredio sa Mostarom, nego sam naveo kao primer, zanimalo me jesu li grobari imali neke incidente pre Mostara pa da je zato kazna bila tako velika. A za Dinamo nemam komentara, kazna je malo reci mizerna jer je smesno da nisu izbaceni posle svih cuda sto su radili na gostovanjima

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2008, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
ZA 7 GODINA - 500.000 EVRA!
MUKE Partizana sa navijačima naravno da nisu od juče. Za samo sezonu 2004/05. i nastup u Kupu UEFA, crno-beli su ukupno oko 150.000 evra morali da plate na ime kazni evropskoj "kući fudbala". Međutim, administrativci kluba iz Humske juče su, čekajući odluku, izvukli papir sa godišnjim "apanažama" od perioda posle 1999. godine do danas. Partizan je zbog divljanja "grobara" za sedam godina platio na račun UEFA više od 500.000 evra!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 20:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Šahtjor u finalu kupa UEFA

Fudbaleri Šahtjora prvi su finalisti UEFA kupa, pošto su u revanšu polufinala na svom terenu savladali kijevski Dinamo sa 2:1.

Prvi meč odigran u Kijevu završen je rezultatom 1:1. Ukrajinski derbi išao je ka produžecima, ali minuta pre kraja Ilsinjo je postigao gol za 2:1 i veliko slavlje u Donjecku. Šahtjor je poveo u 17. minutu golom Žadsona, a izjednačio je Bangura u drugom minutu drugog poluvremena.

Protivnik Šahtjora u finalu 20. maja na stadionu "Šukri Saračoglu" u Istanbulu biće pobednik nemačkog duela Hamburg - Verder. Na prvoj utakmici u Bremenu Hamburg je pobedio 1:0.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 21:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Finale
Sahtjor - Verder

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 155 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Sva vremena su u UTC [ DST ]