banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 20:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Feb 2009, 01:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
nerevar je napisao:
i'll just leave this here...
Slika

Hehe, na fotki se greskom potkrao i jedan Francuz. :)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 01:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bartez baš zalutao :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 01:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Da ti ljudi ne vrijede ne bi ni bili na toj slici niti bi igrali za tu reprezentaciju.

Ko je tjerao Francuze i ostale da koloniziraju svijet?

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 02:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
joj, oce nesto da mi bude od ovih dusebriznika koji nam objasnjavaju da zivimo u bosni i hercegovini, a ne srbiji, pa da je, prema tome, bih nasa drzava. to "nasa" drzava je, kanda, veoma fleksibilno, pa je to prvo jugoslavija, pa bosna i hercegovina, sutra ce biti boga pitaj sta. da skratim, svako treba da navija i naziva svojom onu reprezentaciju za koju ga srce veze, bez da mu neko objasnjava sta je njegovo a sta nije.
sto se tice toga da nam je vecini drago sto su hrvati izgubili. a sto nam ne bi bilo drago? rivalstvo izmedju dvije drzave u sportu je sasvim normalna stvar. nemojmo samo prica kako smo mi to izmislili, kako je to izum glupih balkanaca koji tako demonstriraju svoj primitivizam. recimo, u kulturnoj skotskoj su se za vrijeme svjetskog prvenstva u fudbalu prodavale na ulicama zastave i majice SVIH reprezentacije koje su igrale PROTIV engleske, vrlo malo ljudi uopste navija za skotsku reprezentaciju, ali svi odreda navijaju PROTIV engleza i slave njihove poraze. o rivalitetu engleske i francuske, holandije i njemacke, danske-norveske-svedske da i ne pricamo. dakle, to sto na svakoj utakmici u svakom sportu navijam protiv hrvatskog tima uopste ne znaci da sam iskompleksirana budala koja bi sutra isla da kolje hrvate. daleko bilo. i to nije nas izum.

a drago mi je sto su izgubili zbog te samouvjerenosti i dizanja svoje reprezentacije u nebesa. tipa "mi i francuzi smo tri klase iznad svih drugih". ma bas. u posljednjih 5 godina, zlata su osvajali francuzi, danci, spanci ali ni jednom hrvati. onda "imaju najbolje mlade igrace na svijetu". evo, danas se duvnjak vidio samo kad mu je omeyer branio suteve kao od sale. cupic ono sto je dao iz sedmeraca, u drugom poluvremenu je bio smusen. pa onda smijanje cvetkovicu kad je govorio da je sistem takmicenja na prvenstvu svijeta los. tipa "sta se on zali, isto je svima". a oni puni prica kako 2007 godine nisu uzeli svjetsko prvenstvo zbog LOSEG sistema takmicenja, pa izgubili samo jednu utakmicu, i ispali iz borbe za medalje. a sistem takmicenja isti ko i sad.
a onda, kad stvari ne krenu kako treba, raspad sistema. igraci pogube zivce, a i nekako su uvijek sudije krive. svaki put. i 2007 na sp u rukometu, i 2008 na ep u fudbalu, 2005 i ep u kosarci da i ne spominjemo. pa tako dominikovic mrtav ladan u studiju rtl-a izjavi da mu je "zao sto vori nije pogodio loptom u glavu onog kretena od sudije". i osta ziv. a sudije, recimo, ponistile francuzima dva cista gola abaloa iz kontri.
btw, ako su vec 3 klase iznad svih ostalih reprezentacija, osim francuske, sto se onda raduju srebru? mislim, kontam, pobijedis reprezentacije koje su 3 klase slabije od tebe, izgubis od jedinog dostojnog protivnika na svom terenu ubjedljivo, i onda pricas kako je to fenomenalan rezultat.

a opet, moram priznati, i krivo mi je sto takva atmosfera kao kod njih ne vlada i oko nase reprezentacije. zasto mi nemamo samopouzdanja i ne vjerujemo u nasu reprezentaciju. nego, cim se vezu 2-3 dobre utakmice, nadju se dusebriznici ili tipa cvetkovica ili tipa novinara da kazu da je to slucajno, da mi ipak nemamo kvalitet za neki veliki rezultat, kako je puna kapa sto smo nekom bili ravnopravni, kako ne treba biti nerealan. jebiga, ako ne postavis visoke standarde, uvijek ces i biti prosjek. vrlo prosto. da su hrvati 2003. bili "realni" po pitanju svog plasmana, pogotovo poslije pocetnog poraza od argentine (a ne trubili uvijek "mozemo mi to, dobri smo, niko nije bolji"), ko zna da li bi ova nesumnjivo sjajna generacija dozivjela takve uspjehe. ili bi ih "obrazovali" da budu luzeri, objasnjavajuci im da, ipak, nije realno da postignu uspjeh.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 02:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
^^
Drze pogresnu zastavu na ovoj gore slicici? :D

@Encore

Sta, i ti se lozis na Karabatica, pali te, uzbudjuje te, fin ti je...svidjaju ti se njegova proigravanja ili sut sa poda? :P

@Rakun

Bezveze je sad tu odredjivati ko za koga treba navijati i podrzavati, ne znam cemu...Evo ja mogu za Burkinu Faso,Uskrsnja ostrva ili Grenland(oni igraju rukomet) navijati i reci da su moji, to je svacije pravo da izabere koga ce zvati svojima i navijati za njih...kakve veze ima gdje zivis?BiH je samo mjesto prebivalista, a jos kad su u toj ekipi tvoji sugradjani valjda postoji jos veca povezanost, cak i da nismo iste nacionalnosti...evo i ja sam bio u Zadru i navijao sam za Srbiju(i druga 2 dana za Dansku hehe...Dankinje), a imam i Hrvatsko drzavljanstvo...pa sta? Hrvatska reprezentacija i sve sto rade tokom ovogprvenstva i uopste to dizanje i euforija mi idu na...i opet Srbija mi je draza i tu nema dileme, i veci smo kuleri hehe...puca nam za sve.

Inace Hrvatska vec stavila medalje zlatne oko vrata prije finala i to ih je sredilo(i Omeyer i Gigou)...nece se Francuzi samo pobijediti, mislio sam da ce im skinuti one medalje i istjerati ih iz dvorane(zajedno sa danskim sudijama).

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ahhh ... steta, a mogla je biti lijepa makljaza izmedju Balica i Karabatica, ... :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Apsolutno sam protiv načina navijanja za reprezentaciju Srbije, kao što to rade Hrvati. Svaka njima čast, ali to našim ekipnim sportovima ne treba.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 13:03 
rakun : oo kakva glupost, pa navijacu za srbiju jer mi se navija. ako tako osjecam to nije ni tvoje ni icije pravo da mi zamjeri, kao sto navijam za francuze u rukometu, a i fudbalu su mi dragi. s druge strane, reprezentaciju srbije volim i osjecam kao svoju. vece gluposti ja cula nisam. isto tako hrvati u bosni osjecaju za hrvatsku i ja to cijenim

filozof sa vrbasa je napisao:
Apsolutno sam protiv načina navijanja za reprezentaciju Srbije, kao što to rade Hrvati. Svaka njima čast, ali to našim ekipnim sportovima ne treba.

slazem se i jos sa nekim postovima. ali srbi nisu nikad bili nafurani kao oni. kod nas se slavi i bori ali da se desavaju takvi istupi kao kod njih e to je strasno. oni vec danima pricaju kako su oni najveci favoriti, kako se vidi na ovom prvenstvu kako ni jedna reprezentacija ne predstavlja prijetnju toj jakoj hrvatskoj, kako su oni u vrhu svijeta sporta.... omalovazavaju druge ekipe koliko se dizu u visine, a o nacionalistickim istupima da i ne govorim... ono sa zastavama je nesto nevjerovatno u danjasnje vrijeme demokratije i njihove tzv. tolerancije...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:)

Meni je draže što se makar u jednom postu ti i ja slažemo.

Živjela!!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 13:11 
ajd napokon.... :) dugo je trebalo...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 16:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Opet ponavljam
Slika
otislo je ovo daleko od rukometa

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2009, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ne bi jos zakljucavao temu...moze se puno toga jos komentarisati....

Al ne bi bilo lose da se vratimo na temu...nije mi se dalo sad brisat tu neke postove...neka stoje al ubuduce malo manje prozivanja a malo vise smislenih postova....

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2009, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Braun: Hrvati da igraju bez publike

Beta/APBritanski premijer Gordon Braun ocenio je da bi zbog rasističkih ispada trebalo zabraniti prisustvo publike na mečevima koje Hrvatska igra kao domaćin.

"Hrvatsku je trebalo primorati da igra utakmice iza zatvorenih vrata, tj. bez prisustva publike. Ona nije dovoljno kažnjena", rekao je Braun u intervjuu britanskom listu 'Obzerver'.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2009, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Хвала Богу да се неко сјетио...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2009, 20:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Citiraj:
Braun: Hrvati da igraju bez publike

Beta/APBritanski premijer Gordon Braun ocenio je da bi zbog rasističkih ispada trebalo zabraniti prisustvo publike na mečevima koje Hrvatska igra kao domaćin.

"Hrvatsku je trebalo primorati da igra utakmice iza zatvorenih vrata, tj. bez prisustva publike. Ona nije dovoljno kažnjena", rekao je Braun u intervjuu britanskom listu 'Obzerver'.

To je najvise rekao zbog fudbala i majmunskih urlika prema engleskom igracu Emilu Heskiju.
Mada nije puno ni pogresio

Citiraj:
Britanski premijer Gordon Braun ocenio je da bi zbog rasističkih ispada trebalo zabraniti prisustvo publike na mečevima koje Hrvatska igra kao domaćin.
"Hrvatsku je trebalo primorati da igra utakmice iza zatvorenih vrata, tj. bez prisustva publike. Ona nije dovoljno kažnjena", rekao je Braun u intervjuu britanskom listu 'Obzerver'. Britanski premijer je ocenio da su rasistički ispadi hrvatskih navijača prema Emilu Heskiju, bili "najgori primer rasističkih incidenata u sportu u poslednje vreme".
Hrvatski navijači vređali su Heskija na zagrebačkom Maksimiru u septembru 2008. na utakmici koju je Engleska dobila rezultatom 4:1.
"Fudbal i fudbaleri mogu mnogim mladim ljudima da posluže kao uzor, i zato je važno ono što se uradi u suzbijanju rasističkog ponašanja na utakmicama", istakao je Braun u intervjuu koji je dao igraču Mančester Junajteda i engleske reprezentacije Riju Ferdinandu, koji je za tu priliku imao ulogu gostujućeg novinara Obzervera.
Ferdinand je bio žestoki kritičar "majmunskog oglašavanja" kojim je deo gledalaca vređao tamnoputog Heskija, a zbog čega je Fudbalski savez Hrvatske kažnjen sa 15.000 funti.
Fudbaler Junajteda takođe smatra da kazne u takvim situacijama treba da budu rigoroznije.
"I ja sam to sve vreme govorio, naročito posle ispada u Španiji, kada su morali da plate kaznu od 35.000 funti. Novčane kazne ne utiču na navijače", ocenio je Ferdinand.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 21:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
SP u rukometu u Hrvatskoj - prica bez kraja... :roll:
Citiraj:
Na Svetskom prvenstvu u rukometu u Hrvatskoj 14 državljana Srbije obolelo je od legionarske bolesti, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Srbije.

Među obolelima nisu rukometaši. Jedan oboleli je smešten u bolnicu zbog zapaljenja pluća, i u dobrom je opštem stanju, a ostalima, koji imaju glavobolju, malaksalost, povišenu temperatura, suv kašalj i bolove u mišićima, savetovano je kućno lečenje.

Oboleli državljani Srbije, međutim, nisu prvi koji su se sa Svetskog prvenstva iz Hrvatske vratili sa legionarskom bolešću. Pre njih razbolelo se nekoliko navijača - četvoro Norvežana, jedan Danac i jedan Hrvat - koji su pratili utakmice.

Iako se navodi da su se državljani Srbije zarazili najverovatnije tokom boravka u privatnim porečkim apartmanima i hotelima, slučaj Norvežana i Danaca pokazuje da ta tvrdnja nije tačna.

Rezultati epidemioloških istraživanja sprovedenih u Poreču pokazuju da je izvor zaraze najverovatnije u sportskoj dvorani, a ne u hotelima u kojima su navijači boravili.

Direktorka službe za epidemiologiju zaraznih bolesti rekla je da u prilog tome govori činjenica da su oboleli navijači boravili u različitim hotelima.

Legionarska bolest je netipična upala pluća uzrokovana bakterijom legionelom. Reč je o bakteriji koja može preživeti u vodi duže od godinu dana.

Zaraza se najčešće širi putem klima-uređaja, a poznato je i da se ta bakterija često može naći i u bolnicama, hotelima, pansionima, odnosno u uređajima koji povećavaju vlažnost vazduha.

Ukolko se ta teška bolest ne leči antibioticima, smrtnost nastupa u čak 15 do 25 odsto slučajeva.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... r=priority

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2009, 02:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Rakun_Slavko je napisao:
Realno, ne zanima me sport ni te nacionalne podjele (iskreno, presmijesno mi je kada neko kaze "nasi" a igra Srbija, Bosna je ovo bato vidi na mapi ako ti nije jasno, igra SRBIJANSKA reprezentacija, dakle, te DRZAVE, kada u istoj budu igrali Srbi koji su drzavljani Bosne, ili dijaspore, onda neka je svojataju, do tada je to reprezentacija drzave SRBIJE a ne srpskog naroda...), ali ovaj put sam samo zelio da izgube Hrvati jer su ispali pravi fasisti, dojave o bombi, premlacivanje makedonca jer je govorio ekavski, skidanje zastave sa trga, razbijanje Srbijanskog automobila, spaljivanje srbijanske zastave, te nekaznjavanje organizatora od strane medjunarodnih organa zbog incidenata koji se ticu vlasti (gradonacelnik Zadra). Kada nasuprot drzavi koja je prije pola vijeka bila fasisticka, a u kojoj i danas ima mnogo sjemena fasizma stane jedna slobodarska Francuska, logicno je za koga cu navijati. Drago mi je samo sto ih je ovo kaznilo za njihovo papansko ponasanje, ako vec drugacije nisu platili.

Prvo hoću da skrenem pažnju da ne postoji nikakva "srbijanska" reprezentacija (postoji samo u dnevniku Nova TV, HRT-a, RTL-a i ostalih medija u lijepoj im njihovoj kao i u informativnim emisijama par medijskih kuća u većem bh entitetu) nego srpska.

Kada već govoriš da je ovo BiH molim te navrati kod nas u Mostar kada igra Hrvatska pa reci Hrvatima u Hercegovini za koga trebaju navijati. Ne bih ti bio u koži ako im budeš to saopštavao!

Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 12:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2009, 10:07
hrvati su svojom sramotom u svojoj drzavi pokazali kakav su narod!

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ni rviceku nisu pomogle :lol: :lol: :lol: Jos jedna tamna mrlja na organizatore minulog SP.

Citiraj:
Danski rukometni sudija Ejbi Lars Pedersen optužio je organizatore SP u Hrvatskoj da su nudili njemu i njegovim kolegama prostitutke pred finale.
Danac je izjavio, a TV2 prenela, da su domaćini šampionati pokušali da ga 'podmite' uslugama prostitutki. "Na večeri sa organizatorima, kojoj su prisustvovale sve sudije šampionata, odjednom su se pojavile mlade dame koje nam nisu predstavili direktno ali je bilo jasno da je reč o prostitutkama. Takve stvari mogu da se dogode samo na Balkanu," rekao je Pedersen.

Sudija je dodao da je zbog toga napustio večeru, zajedno sa još dvojicom danskih kolega. Francuzi su pobedili Hrvate i osvojili titulu prvaka sveta.
Nemački sportski portal "Sportal.de" i dnevnik "Bild" sugerišu da su organizatori takmičenja krivci za slučaj jer su devojke navodno nuđene sudijama veče pred finalni meč.

opsirnije na:
http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti. ... _id=352871

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 539 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27

Sva vremena su u UTC [ DST ]