banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 07:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Sep 2008, 09:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Od danas pa do nedjelje u kanjonu Vrbasa odrzava se RAFTING EUROKUP Banjaluka Vrbas 2008
u slalomu, sprintu i spustu...
evo i programa desavanja na stazi Bijeli Buk u Krupi na Vrbasu:

19. Septembar (Petak): Disciplina: R4 Slalom, R4 Sprint, R4 H2H
10:00 Start R4 Slalom ( Staza Bijeli Buk )
13:00 Start R4 Sprint
14:00 Start R4 H2H

20. Septembar (Subota): Disciplina: R6 Slalom, R6 Sprint, R6 H2H

10:00 Start R6 Slalom ( Staza Bijeli Buk )
13:00 Start R6 Sprint
14:00 Start R6 H2H

20:00 Svečana ceremonija otvaranja (Rafting klub "KANJON")
20:30 Dodjela nagrada za R6 Slalom, R6 Sprint & R6 H2H (Rafting klub "KANJON"), Dodjela medalja za R4 Slalom, R4 Sprint & R4 H2H (Rafting klub "KANJON")

21. Septembar (Nedelja): Discipline: Spust R6

10:00 Start R6 Spust
15:00 Dodjela nagrada za discipline R6 Spust i ukupni plasman (Rafting klub "KANJON")
15:00 Svečana ceremonija zatvaranja

www.banjalukalive.com

Jeste da je malo podaleko, nije kao u Tijesnom... ali vrijedi skoknuti bar za vikend...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2008, 23:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cestitke domacim rafterima...koliko vidim cackajuci po netu bili su veoma uspjesni i Vrbas I Kanjon :evil3:

Prvi dan takmicenja:

"Prvi dan takmičenja na rafting Evro kupu "Banjaluka - Vrbas 2008", u disciplinama sprint i "hed tu hed", protekao je u izrazitoj dominaciji rafting klubova iz Banjaluke i Bugarske."
Opsirnije na http://www.banjalukalive.com/sport-osta ... jesta.html

Drugi dan takmicenja:

"U konkurenciji muškaraca u sprintu je najbolji bio banjalučki Kanjon, Gimpeks straža iz Slovenije je bila druga i bugarski X-club treći. Juče je u kasnim poslijepodnevnim časovima na programu bio i H2H. Vrbas je zauzeo prvo mjesto u slalomu, Gimpeks straža je bila druga, a mađarski Kanjon treći. Sprint je bodovan i za Ligu BiH, a Kanjon je slavio ispred Une Akvarijus i Vrbasa. Nakon posljednje trke koja će biti vožena u Bihaću, biće poznato ko će BiH predstavljati na Svjetskom prvenstvu."
Opsirnije na http://www.nezavisne.com/sport/ostali/2 ... -u-R6.html

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2008, 22:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Danas nadjoh malo vremena i da odem do Karanovca da vidim sta se desava... 8) i tek tad saznam da su sinoc birali Mis Vrbasa, kakav propust :lol: :lol:

Danas nasi rafteri su podbacili, Kanjon u spustu 4.
Poredak spust R6: muškarci: Kanjon (Mađarska), Gimpeks straža (Slovenija), X-club (Bugarska); žene: Liman, Kanjon (Mađarska), X-club. H2H R6, muškarci: Kanjon (Mađarska), X- club, Gimpeks straža.
Ali generalno sjajan rezultat, nakon tri dana Eurokupa i Kanjona i Vrbasa.
http://www.nezavisne.com/sport/ostali/2 ... ci-SP.html

Sad cekamo Svjetsko prvenstvo u Banjaluci... 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ista prica vec 5-tu godinu .......u nasem dvoristu.....gimpex, pa 2-3 mjesta pa kajakasi iz Vrbasa pa cevapdzije .....u svom dvoristu ponavljam......na kvazi kupu.....
izlizano i funjavo do boooola.....fuj fuj fuj....!!!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Šta je reći?? A srbijanski Alfa i Splavarenje nisu bili.... Razočarali se prošle godine... :D
Ma ne bi ni ja došla... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
opet su garant uzeli 300 000KM za organizaciju, djelili lisnato tijesto takmičarima... a možda su opet pasoši nestali u hotelu bosna (ili gdje već su bili smješteni) ... fujjjj... nekidan u nezavisnim izašlo kao besplatna obuka za rafting otisli moji prijatelji gore kad oni njima u tom fazonu to je samo za ljude koji su već vozili pa certifikati ja na glavu pao kad sam to čuo ahahahahahhaha certifikati (i ovo je neka muljevina) hahahah :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 16:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

emeritus je napisao:
opet su garant uzeli 300 000KM za organizaciju, djelili lisnato tijesto takmičarima... a možda su opet pasoši nestali u hotelu bosna (ili gdje već su bili smješteni) ... fujjjj... nekidan u nezavisnim izašlo kao besplatna obuka za rafting otisli moji prijatelji gore kad oni njima u tom fazonu to je samo za ljude koji su već vozili pa certifikati ja na glavu pao kad sam to čuo ahahahahahhaha certifikati (i ovo je neka muljevina) hahahah :lol: :lol: :lol:

U je... jel se ovoliko dobija u rafting sportu...koliko onda dobije FK Borac? 3 miliona? :-?
@ Nicole: E da i meni bilo cudno kako nema ALFE, ni Bojana ni Marijanu nisam vidio. Da se opet nisu Srbijanci pokacili izmedju sebe? :roll: Znam da je bilo ono nesto da se Tifran i oni ne mogu smilsit ocima ili je neki drugi fazon u pitanju? :confused3:

Poslednji put menjao drug dana 22 Sep 2008, 16:42, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 16:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

The Godfather je napisao:
ista prica vec 5-tu godinu .......u nasem dvoristu.....gimpex, pa 2-3 mjesta pa kajakasi iz Vrbasa pa cevapdzije .....u svom dvoristu ponavljam......na kvazi kupu.....
izlizano i funjavo do boooola.....fuj fuj fuj....!!!!

E da vidis ima tu istine, Gimpex je nenadmasan, mada su ih koliko sam ja bar vidio juce, Madjari oduvali na spustu. Ali za ovo i Kanjonu skidam kapu:

"Na kraju takmičenja upriličena je ceremonija svečane dodjele medalja, pehara i nagrada za sva tri takmičarska dana na Evrokupu, te za ukupni poredak u okviru Regionalne rafting lige u kojoj je nakon 6 takmičarskih trka u 6 drzava: Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bugarskoj i BiH trijumfovao Rafting klub "Kanjon" iz Banjaluke."
http://www.banjalukalive.com/sport-osta ... -2008.html

I da, Godfather, zasto nadimak "cevapdzije" :lol: jel to ima neka prica koju nisam cuo... :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa dobro to je opštepoznato da Kanjon kao klub koji promoviše sport u usponu u koji grad polaže velike nade dobije basnoslovne sume za organizaciju takmičenja... E pa onda kao i svuda, za takmičenje se izdvoji četvrtina ukupne sume a ostatak ide "u klub", a takmičenje bude ispod svakog proseka, toliko da naši momci iz Kanjona veslaju gladni :confused3:

A jeste bila neka aferica sa Tifranom ali ne verujem... Možda su bili sprečeni... Ali bilo mi čudno jer su stalno dolazili ovdje...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 16:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

@Nicole: Pa ja sam na nekom sajtu vidio rat oko Bojana... na relaciji Alfa tim - Tifran. Mada su realno njihovi rezultati u muskoj konkurenciji bar na Vrbasu bili uvijek otanki...ne znam jedino kako je u zadnje dvije godine otkako vise ne radim u sportskom novinarstvu kako stoje stvari sa Alfom.
A sto se tice love i organizacije, ne vjerujem iskreno bas da se za jedan relativno jos nepoznat sport moze dobiti toliko para za organizaciju takmicenja koje je trece po vaznosti cak i u rafting sportu...ne vjerujem da ima ova drzava i ovaj grad te pare za to...Cak i za Svjetsko prvenstvo iduce godine mi je malo nerealno...zvuci mi astronomski...
Mada je meni bitnije od te price o organizaciji, rezultati...ja na bilo koje takmicenje idem zbog rezultata, i da navijam za nase, Vrbas i Kanjon, a ko se omastio, iskreno bas me briga

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma nije ni mene briga ali je jadno što takmičari nemaju ni obrok kakav treba a organizatori imaju novac...
Samo se bojim da se ne obrukaju sledeće godine na svetskom, što se tiče organizacije, jer pouzdano znam da se taj novac izdvaja za Kanjon(organizatora)... Bilo bi bezveze...
drug je napisao:
ne vjerujem iskreno bas da se za jedan relativno jos nepoznat sport moze dobiti toliko para za organizaciju

Veruj!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 19:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vjerujem ja Nicole da je kod nas sve moguce, pa cak i da budemo losi domacini iako Banjaluka slovi za grad koji se uvijek mogao pohvaliti "domacinskom atmosferom". Ja se sjecam da kad je bilo EP 2005 da je bila dobra klopa...mi sportski novinari u koju sam kategoriju i ja upadao tada nismo se zalili a ni takmicari koliko mi je poznato...kako je bilo sada, imas li vise informacija...cini mi se da sam u nedjelju vidio nekakvo pasuljce :D pod satorom...

A ovome nisam mogao odoliti, cujem da je najljepsa banjalucanka koja ce biti zastitno lice Svjetskog prvenstva u stvari Trebinjka. :lol: Trazio i trazio po netu bar jednu sliku "te zastitne face" i ne nadjoh :lol: Tu su neke u grupnjaku, zna li ko, koja li je Misica... :D

Prikačeni fajlovi:
130.jpg
130.jpg [ 31.98 KiB | Pogledano 671 puta ]
Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2008, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam bila gore s njima ove godine, odvukao me čelendžer, pa sam otišla samo da pozdravim i podržim nase momke...
A prethodne dve godine sam bila u kampu ceo kup i zato mi je i zao jer organizacija je jedna velika ne nula nego nuletina!!!
A imamo tako dobre uslove...
I ja sam bila 2005 god. bile su neke dobre čorbe ako se dobro sećam :D i bilo extra u kampu... Čak i vreme bilo super...

E ne znam nista o izboru lepote... Ali pretpostavljam da je bilo smijurija kao svaki kod nas... Nisam videla pobednicu...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 08:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
I da, Godfather, zasto nadimak "cevapdzije" :lol: jel to ima neka prica koju nisam cuo... :lol:

jesam li shvatio da si novinar sportski ili ???

slabo pratis Kanjon i desavanja oko raftinga .....ako si novinar....

A cevapdzije........pa Aco prezidente veliki...je rostiljnicu drzao.........leskovacki rostilj i sada i opet je to glavni dio price u Kanjonu....zar ne ???
ne bih sada puno u 'politilku'...jer ode mi prica jaaaako duboko i daleko........pa ce se neko naci uvrijedjen.....
Samo cu reci da tu najmanje ima sporta, i zakona o sportu i organizaciji takmicenja..........to je sve plivanje izemdju turizma, privatluka, sporta i politike....i kao po obicaju jadni SPORT tu na*ebe .......gubi sve svoje drazi i ........pravila........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 08:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A cevapdzije........pa Aco prezidente veliki...je rostiljnicu drzao.........leskovacki rostilj i sada i opet je to glavni dio price u Kanjonu....zar ne ???
ne bih sada puno u 'politilku'...jer ode mi prica jaaaako duboko i daleko........pa ce se neko naci uvrijedjen.....
Samo cu reci da tu najmanje ima sporta, i zakona o sportu i organizaciji takmicenja..........to je sve plivanje izemdju turizma, privatluka, sporta i politike....i kao po obicaju jadni SPORT tu na*ebe .......gubi sve svoje drazi i ........pravila........

E baš tako...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

uuu zaboravio si bitnu činjenicu da je to sve finansirano od strane grada (gradjana)... ono što je čudno da organizuju takmičenje uoči izbora, mora da je zatrebalo para supkoljubu... morate priznati da uštipci su dobri :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2008, 12:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drug je napisao:

:lol: :lol: :lol: Mnogo toga se moze saznati na forumima...vidis ti to :lol: :lol: A sto se tice politike, nije valjda da nekog iznenadjuje sprega politike i sporta, to je tako uvijek i svagdje, jos u cijeloj prici trougao zatvara - NOVAC naravno...A sto se tice "bivse profesije" nju mi ne diraj grrr :lol: Okacio naliv-pero o "klin" prije dvije godine... 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2008, 05:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Sep 2008, 05:23
"veterani" i "mastori" kako sami sebe nazivate...
morate dovesti vase timove da pobjede cevabdzije kako vi nazivate....
samo morarate ih dobro nauciti da veslaju jer vi ste ipak "mastori" i "veterani" samo ne znam cega...
ne srecem cesto takve profesionalce kao sto ste Vi na vodi(cesto sam na vodi), a bila bi mi velika cast da upoznam nekoga inteligentnog kao sto ste vi...
nadam se da ce se sledecu trku pojaviti tim "veterana" i "majstora"(naravno kako sami sebe nazivate)

NAPRJED CEVABDJIJE sve dok se prica znaci da nesto vrjedite

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2008, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: :lol: ,

ne znam gdje si procitao veterani i majstori...u nasim tekstovima???

sta je neko ti rek'o da je procitao ove postove... pa si se na brzinu pojavio na forum da nam objasnis sve a ?? I da nam sudis o inteligenciji a Tony ??:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
A ovome nisam mogao odoliti, cujem da je najljepsa banjalucanka koja ce biti zastitno lice Svjetskog prvenstva u stvari Trebinjka. :lol: Trazio i trazio po netu bar jednu sliku "te zastitne face" i ne nadjoh :lol: Tu su neke u grupnjaku, zna li ko, koja li je Misica... :D

Evo slike sa izbora...
Jao Bože pa ovo su sve devojčice...
http://druzi.se/eventpictures/14549/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]