banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Maj 2025, 00:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2006, 20:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2006, 18:41
nije lose kako je moglo biti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2006, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Zar na ovom forumu nema niko sto navija za zvezdu ili... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2006, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Majka mu stara zar samo PARTIZAN mora sakupljati bodove u evropskim utakmicama,kada bi cekali da nam zvezda sakuplja bodove nebi imali predstavnika ni u INTERTOTO kupu :lol: :lol: :lol: :lol:

PS-Ja sam mislio da Liberec ima samo u hokeju kad ono :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2006, 07:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
Pa nije Liberec Borac :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2006, 09:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Avg 2006, 09:40
Kako su igrali dobro su prosli.A onog Bisevca ko pozove opet u reprezentaciju nije normalan.Zbog njega Zvezda je mogla da primi najbrzi gol u istoriji evropskih kupova...
Da li neko zna kada se partizan seli na novi stadion i da li se taj stadion uopste gradi, negdje sam procitao da je ovo poslednja sezona na ovom stadionu pa mi nije jasno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2006, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nažalost sinoć sam bio na putu, pa nemam blage veze kako je sve to sinoć izgledalo na terenu. Nisam gledao ni Partizan ni Zvezdu, mada kako vidim glodari su izvukli dobar rezultat...

A Zvezda još mora da radi na stvaranju tima. Očito je da se tim ne stvara preko noći i da se improvizacijom i individualnim kvalitetom mogu dobijati utakmice u domaćem prvenstvu, ali da je za evropske utakmice potrebno nešto više...

Kako čitam u novinama, Ranđelović je ponovo bio najbolji na terenu. Iako raduje njegova dobra forma, nikako ne može biti dobro da je golman konstantno najbolji igrač na terenu. Suvi kvalitet postoji, ali biće tu puno posla... Sad dolazi i do problema koji je dosad bio prilično nezamisliv, a to je komunikacija na terenu. Kad su u igri Bugarin, Ekvadorac i Brazilac, a ostatak tima priča na srpskom nije ni čudo što je na terenu teška komunikacija, a to je do potpunog uigravanja tima važna stvar...
Sve u svemu Liberec nije ekipa koja na Marakani može da izdrži pritisak, ali je to dobra i iskusna ekipa koja može da sačuva taj rezultat. Mislim da od Zvezde i dalje sve zavisi. Individualno su sigurno kvalitetniji od Čeha, a da li mogu da funkcionišu kao tim vidjećemo u revanšu. Rekao sam već da Liberec nije nimalo naivan protivnik, bez obzira što neki smatraju tako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2006, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
SIJUKS je napisao:
Majka mu stara zar samo PARTIZAN mora sakupljati bodove u evropskim utakmicama,kada bi cekali da nam zvezda sakuplja bodove nebi imali predstavnika ni u INTERTOTO kupu :lol: :lol: :lol: :lol:

PS-Ja sam mislio da Liberec ima samo u hokeju kad ono :lol: :lol: :lol:

Cini mi se da je Zvezda u proteklih nekoliko godina mnogo vise bodova donijela nego Partizan... provjeri

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2006, 13:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Cini mi se da je Zvezda u proteklih nekoliko godina mnogo vise bodova donijela nego Partizan... provjeri

Nazalost nije tacno.Partizan je u zadnjih pet sezona osvojio mnogo vise bodova, a tome u prilog govori i podatak da bi Partizan, da je kojim slucajem bio prvak kao sto nije, bio nosilacu trecem pretkolu Lige Sampiona

Sto se tice nase igre protiv Libereca, mogu samo reci da je bilo sramno.Mislim da je Liberec jednom nogom u Ligi kupa uefa, jer stvarno ne vidim nacin na koji bismo mogli da sacuvamo nasu mrezu u beogradu, sto opet zahtjeva bar cetiri gola u mrezi ceha.a ta ekipa jos nije dobila gol u svojoj ligi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2006, 15:53 
Pripravnik
Pripravnik

[quote="SIJUKS"]Majka mu stara zar samo PARTIZAN mora sakupljati bodove u evropskim utakmicama,kada bi cekali da nam zvezda sakuplja bodove nebi imali predstavnika ni u INTERTOTO kupu :lol: :lol: :lol: :lol:

PS-Ja sam mislio da Liberec ima samo u hokeju kad ono :lol: :lol: :lol:[/quote]

Partizan je znao i 4:2 zaradeno u gostima da prokocka kod kuce ali cujemo se za 13 dana pa cemo da vidimo ko se zadnji smije :D

Ja konto da Izraelci znaju samo da se rokaju sa Palestincima kad ono TIKVA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2006, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ove polupismene provokatore momentalno izbaciti odavde...

gore od ovoga stvarno nije moglo...niko sem randjelovica nije zasluzio prolaznu ocjenu, pa samim tim nema smisla isticati pojedince. ocekujem puno bolje izdanje u beogradu, jer josh 90 minuta je u igri, a to je i vise nego dovoljno za dostizanje ovog neugodnog rezultata. gol u nadoknadi stvarno im nije trebao, isto kao ni partizanu. vidjecemo, sve je jos otvoreno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2006, 08:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
hajd' milan je prejak, pa sa liberec prejak, pa dokle vise.....majku mu *ebem a ? :lol: :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2006, 08:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Nitro je napisao:
Sad dolazi i do problema koji je dosad bio prilično nezamisliv, a to je komunikacija na terenu. Kad su u igri Bugarin, Ekvadorac i Brazilac, a ostatak tima priča na srpskom nije ni čudo što je na terenu teška ..

e sta sve neces izmisliti kao problem, stvarno ti se divim........ :lol: :lol: :lol:

a mozda je i problem sto je lopta okrugla mamu joj *ebem a ?

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2006, 14:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2006, 22:10
Zvezda je jako slabo igrala, i osim one sanse Milovanovica, nisu imali pravi sut na gol!!! Mislim da je sada veoma tesko ocekivati da mozemo dati 3 gola, a da neprimimo ni jedan, mada se nadam da Zvezda moze da napravi veliki preokret!!! Ailton,Kastiljo se jos nisu uklopili, Tutoric najslabija karika(sreca vratice se Gaj), a i Basta mnogo fali!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2006, 16:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Ma bice kao sa Kaizerslauternom 96-e.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2006, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
hajd' milan je prejak, pa sa liberec prejak

Nije niko rekao da je Liberec prejak, već da nije u pitanju lagan protivnik...

Citiraj:
e sta sve neces izmisliti kao problem, stvarno ti se divim

Nisam ja ništa izmislio već navodim moguće probleme u timu, a vidim da si se javio na pravu temu. O Partizanu ni riječi, ali važno je da se iskomentariše Zvezdin loš rezultat. Kompleksi, kompleksi... Nos u svoje groblje, pa moli Boga da održite prednost iz Beograda u revanšu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2006, 21:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pazite vi da pobedite bar 1-0 u revansu nebi li sakupili bar neki bod da bi se popravio nacionalni koeficijent,da nije Prtizana i inter toto kup bi nam bio san

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2006, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Лоша игра Звезде, поготово у првом полувремену. Сви су играли лоше, никако да се уиграју. Чињеница да је сада Марко Перовић најбољи играч у Звезди, довољно говори.

А што се тиче ових гробарчића, па људи ви сањате да дате го већ три утакмице. Младост из Апатина, Воша, ОФК... Коефицијен вам неће ни требати, јер ни интер тото куп не прима 6. или 7. екипу у првенству.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]