banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 16:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta: Hm...
PostPoslato: 12 Jun 2006, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Naravno, greška je Petkovića što je uopšte stavljao Đorđevića, ali odlučio sam da ne vrijeđam selektora dok se Prvenstvo ne završi, da mi poslije ne bude žao. Bio sam iznerviran i kad nismo pobijedili Bošnjake u prvoj utakmici, pa se ispostavilo da je sve bilo pod kontrolom. Petko je lisica :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2006, 14:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2005, 09:32
Pa dajte ljudi sto ste toliki pesimisti!
Sta vam je koji k***c?
Lako je sada govoriti sta je trebalo uraditi, to su svi vidjeli i svi to sad znaju, a zna to sad i Ilija Petkovic!
Meni je jedino glupo to sto je igrao defanzivno! A to sto je stavio Nadja i Duljaja zajedno, mene ne iznenadjuje!? Jer Petko se najvise kao i mnogi od nas bojao Van Nilsteroja i htio je da sprijeci lopte koje krecu od Van Bomela da idu prema njemu i zato je tako zgusnuo sredinu, i sami ste vidjeli kako je Van Bomel odigrao(Ja neznam ni da je igrao)!
Problem je jedino bio taj djordjevic, ali to sad svi znamo!!!
Mislim da Robben u zivotu nije odigrao bolju utakmicu od ove, islo ga je bas sve! Vidjeli ste da igra i lijevo i desno, svugdje se krece!

Problem je sto mi nemamo takvog igraca, ustvari imamo ga sto se tice srcanosti i borbe, to je Koroman, ali nije on kvalitetan kao Robben!

Jos nesto, izgubili smo zbog jedne greske i to je to! Ljudi nas nisu nadigrali da sad jaucemo kako nemozemo dalje!

Svi smo mi sad selektori i svi mi sad sve znamo, lako je sad govoriti, i Petko je primijetio sta je bio problem i vidjeli ste da smo drugo poluvrijeme igrali bolje, ali opet nedovoljno!
Nijedan nas napadac nije odigrao kako treba, po meni ko zasluzuje da bude spomenut jesu Koroman,Ljuboja i Dragutinovic, mozda bih mogao spomenuti i Savu ako uporedim njegov ucinak sa Kezmanom i Zigicem. Mislim da bi bolje bilo da je umjesto Kezmana stavio Zigica a Savu ostavio, jer Kezman je jedno tri puta smetao Savi! Kezman me je razocarao skroz, a ni Zigic nije pokazao nista posebno s obzirom koliko smo ocekivali od njega!

To je moje misljenje, a i dalje mislim da mozemo dalje, samo glavu gore!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2006, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
odavno nismo lošije odigrali...

sredina terena ne postoji
napamet napucavane lopte ka žigiću i savi
vidić nedostaje u odbrani
kežman potpuno izgubljen... zaista igramo dosadan fudbal, ružan za gledanje.

zvuči paradoksalno, ali propustili smo dobru priliku bar za bod. ni holandjani se nisu proslavili, argentina i obala slonovače ima da ih rasture kao beba zvečku.

Poslednji put menjao Acrobatico dana 12 Jun 2006, 15:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2006, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
Jos nesto, izgubili smo zbog jedne greske i to je to! Ljudi nas nisu nadigrali da sad jaucemo kako nemozemo dalje!

to je nasa nada! :) (pet komada pet komada....)

ja sam josh cvrsto ubjedjen da mozemo dalje... imamo mi materijala samo ga treba malo doraditi ;)

postao je umoran

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 12 Jun 2006, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Đe si Kefalo, legendo! Kad ćeš u ove naše krajeve?

Citiraj:
Problem je jedino bio taj djordjevic, ali to sad svi znamo!!!

E vidiš, to smo svi znali i prije. Đorđevićeve utakmice u dresu Partizana su već legendarne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2006, 19:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Ljudi, ja ne kontam kako vi ne shvatate da smo mi mogli primiti jos 2 gola, te da su te sanse bolje od svih nasih sansi na utakmici. Sta to znaci? - Da Roben nije dao onaj gol, Holandija bi nastavila sa pritiskom dok ga napokon ne bi dali. Mozda zvuci malo smijesno, ali i oni su imali respekta prema nama sto se i vidi iz njihove igre. Nije im padalo na pamet da vise jurisaju (pogotovo po onakvom vremenu) pa da im se sjuri Koroman ili Ljuboja kasnije u nekoj kontri. Holandija je odigrala pametno nakon postignutog gola. Trudili su se da odrze prednost na sredini i da ako je ikako moguce ubodu jos koju sansu - sto se naravno i par puta desilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2006, 18:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Dec 2005, 17:24
[quote="Draco_Malfoy"]Ljudi, ja ne kontam kako vi ne shvatate da smo mi mogli primiti jos 2 gola, te da su te sanse bolje od svih nasih sansi na utakmici. Sta to znaci? - Da Roben nije dao onaj gol, Holandija bi nastavila sa pritiskom dok ga napokon ne bi dali.

A sta bi bilo da smo mi dali gol iz kontre u 10 minutu.Da nismo dobili onaj glupi gol, mozda i nebi dobili gol uopste, jer do tog trenutka nam lale nisu mogle prici golu a ni Robben se ne bi tako razpuco do kraja.Uglavnom glupo je pricati sta bi bilo kad toga nije bilo. Gotovo je sa lalama sad se okrecemo Argentincima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]