banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 07:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Apr 2006, 08:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Izbacio je Kana zato sto Leman brani u zivotnoj formi, ali Barthez je kritican pa je i dalje neprikosnoveno prvi golman. Svasta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2006, 12:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2005, 15:12
Pa ne odlucuje isti covjek?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2006, 14:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Da li se slazete sa Klinsmanom i sa onim trenrom-franscuske-kako-se-vec-zove. Ja , licno, ne bih tek tako otpisao Kahna zato sto je upao u krizu, cisto zbog starih zasluga, ali Barthez je rupa, Coupet vec zadnjih par godina brani ko lud.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 11:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 00:48
Lovac je napisao:
Da li se slazete sa Klinsmanom i sa onim trenrom-franscuske-kako-se-vec-zove. Ja , licno, ne bih tek tako otpisao Kahna zato sto je upao u krizu, cisto zbog starih zasluga, ali Barthez je rupa, Coupet vec zadnjih par godina brani ko lud.

Pa sad da je Lehman bolji od Kahna ne bih se slozio.Zna se da je Klinsmann vec prije nove godine odlucio da mu brani Lehman.One rotacije su bile samo paravan za njegove planove.Prvo je Kahna poceo rasturati sa oduzimanjem kapetanske trake da bi sad rekao da mu Lehman odgovara kao golman koji moze istrcavati i bolje lopte odigravati prema ostalim igracima.Ja ipak mislim da su to stari racuni jos od prije kad je Klinsmann igrao u Bayernu i tamo je se moralo slusati Kahna.A posebno je sumnjivo i to da je isti menadzer i Klinsmannu,Bierhofu,Lehmanu i pomocnom treneru Löwu.A Coupet je stvarno za klasu bolji od Bartheza i tu nema price.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 13:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Leman
Kupe
i tochka.
ko je sad u boljoj formi taj treba da brani..tako pao gra. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Lovac je napisao:

Nije rupa nego budala. Sa francuzom se slazem, a njemca ne bih komentarisao jer je, po meni, u ovom trenutku stvarno bilo tesko izabrati koga staviti za golmana jer je Leman trenutno u dobroj formi a Kahn je konstantno dobar (mozda sad ima malih problema), a sad u prave razloge zbog kojeg se odlucio za jednog a ne na drugog ne bih ulazio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Frey i Hildebrand

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Leman je u odlicnoj formi, a Kan je u padu. Napravio je par velikih kikseva u zadnjim utakmicama, a i godine su ga stigle. Leman ima sjajnu sezonu, ali poslije svake takve sezone ide mali pad... Mozda mu je stvarno Hildebrand jos i najbolja opcija. A sto se tice Barteza, taj covjek stvarno ima neogranicen kredit kod francuskih selektora. Ne znam zbog cega, kad je Kupe bio fenomenalan ove sezone i po svim parametrima zasluzuje mjesto na golu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2006, 10:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Definitivno Lehman, jer ne mozhe Khan vishe braniti kao pre 10 godina, a chinjenica je da Lehman trenutno odlichno brani.
Shto se tiche Francuske, ne sme se Frey tek tako otpisivati, jer dechko stvarno fantastichno brani, a tu je i chinjenica da je izuzetno mlad, te bi ovo bila odlichna prilika za njega i njegovu karijeru, a kao i za Francusku, da dodje neko ko ce igrati da se dokazhe, za razliku od nekog tamo Bartheza kome vec 15 godina prolaze svi kiksevi.To je po sportista koji je mogao pokazati bar 8x vishe nego shto jeste, a sam je kriv jer je ispushio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]