Chelsea - Barcelona
Na ovu utakmicu se neću kladiti, samo ću uživati gledajući, šteta što nije finale, zaslužili su i jedni i drugi!!! Kad sam vidio da je Sao Paolo uzeo Liverpool i 3. put za redom postao klupski prvak svijeta isfuro sam se živ, pa i Chelsea i Barca bi pojeli one alpiniste!!!
Real Madrid - Arsenal
Ovde se nema šta reći, jedni smećari idu dalje! Real bez pravog vodje, a Arsenal bez pravog igrača! Henry nešto pokušava, kao gradi se i šuta iz daljine, samo čeka da predje u Barcu pa da opet poludi! Šteta što Arsenal neće sledeće godine u CL da vidim kako bi ispoštovali ono pravilo da moraš imati 7 igrača koji su ponikli u Engleskoj i trojicu koji su ponikli u tvom timu, oni ako se ne varam imaju samo Ashley Cola!!!
Werder - Juventus
Sve osim 2 pobjede Juvea bilo bi ravno čudu, mene samo čudi kako taj werder dere onako u Bundesu, u Evropi se standardno prosipaju, iako daju puno golova, što je plus, al ne mogu dati koliko mogu primiti!!!
Bayern - AC Milan
Poslastica za ljubitelje taktičkog fudbala, Bayern u odličnoj formi, dok Milan gubi od "letećih magaraca", al u svakom slučaju očekuju se 2 tvrde tekme, 0-2 il čak 0-1!!!
Lyon - PSV
Šteta što opet ova dva tima igraju ovako rano, bez velikih imena postižu velike uspijehe zahvaljujući ogromnoj disciplini u igri i timskom radu, svako zaslužuje prolaz!!!
Villareal - Rangers
Uvijek ima sretnika, ovaj put to je Villareal il možda Glasgow! Ko god prodje nije zaslužio!!!
Benfica - Liverpool
Nadam se da će Benfica izbaciti još jednog ostrvskog "giganta" jer stvarno su obrukali Evropu na ovom klupskom prvenstvu, a i igra im smrdi!!!
Ajax - Inter
Inter djeluje ozbiljniji nego ikada, a konačno imaju malo sreće i sa žrijebom! Da li je došao dan kad ćemo vidjeti i njih da urade nešto konkretno, nadam se!!!
|