banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 16:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2005, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
mislim da trenutno imamo jednu od jacih ekipa u evropi

ja sam optimisticna i mislim da cemo se moci nositi sa svima

tiha voda brijege dere :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2005, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
pilot babo je napisao:
uvjek cu staviti pare na nashe, a do pochetka prvenstva i nekog cenera da cemo i osvojiti taj trofej.

Ja cu singlat na Argentinu sa 100KM :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2005, 16:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2003, 00:36
Ma nije ni Argentina vise ono sto je bila!Nema vise Maradone i drustva.Nasa sansa je u tome sto je njihova ekipa u raskoraku sa generacijama i nebi bili prvi koji su dosli kao favoriti a otisli kuci vec poslije prvoga kruga!
Veca briga su nam Holandjani mada nisu nepobjedivi ali za nas je bitno prvenstveno to da upravo tu prvu utakmicu sa njima/mislim da sa Holandijom igramo prvu utakmicu/ne izgubimo,uostalom stvarno imimamo sta vracati,pa zasto na bas sada.
Africke ekipe su svima velika nepoznanica ali daleko od toga da su diletanti.Svaka ekipa koja se plasirala za zavrsnicu zasluzuje respekt,nema vise totalnih autsajdera!

Sve sto god obuhvatim zasvetli
Sve sto iza sebe ostavim ugljenisano je
Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2005, 17:33 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Neka moja razmisljanja:

HOLANDIJA-dobro je sto sa njima igramo prvu utakmicu.evropska reprezentacij na otvaranju je ono sto nam je trebalo,pa makar bila i holandija.ne zaboravite da su dva puta igrali sa makedonijom nerijeseno u kvalifikacijama,sto znaci da imaju svoje mane.Imali su u grupi jos i mrtve Cehe,koji su jedva prosli zalosnu Norvesku, i podmladjenu Rumuniju,tako da se nisu bas namucili.O igrackom kadru ne treba previse pisati,jer vjerujem da je svima poznat,a osim standardnih Van Der Sara,Van Bronkhorsta,Landzata,Van Nistelroja,Van der Varta, Robena, Davidsa,Makaja i Heselinka,tu su i mlade snage Van Persi,Vlar,Maduro,Kujt i Opdam.S obzirom da su najjaci u napadu,a mi imamo sjajnu odbranu,mislim da bi se sa njima moglo igrati bez problema.

ARGENTINA-sjecate se da su pred proslo prvenstvo na kladionicama najvise sansi imali Francuska i Argentina i da su i jedni i drugi ispali u grupi.Ne vjerujem da se to Argentini moze ponoviti dva puta zaredom,ali je sigurno da nisu nepobjedivi,a ko je gledao prijateljsku sa Engleskom zna o cemu pricam.Majstor do majstora,sa odbranom koja je brza,snazna i pokretljiva,sto nama nikako ne odgovara,jer Kezman i pored neke brzine nema snagu da im parira,Zigic nece moci sam (jedino nakon prekida),Ljuboja mi je poput Kezmana,a o Savi i Darki da ne pricam.Mislim da cemo ovde pokusati neku totalno defanzivnu taktiku,mada ne znam koliko mozemo drzati tako,jer kad jednom pukne,odose kola niz brdo (sjetite se prvog poluvremena protiv Spanije).

OBALA SLONOVACE-u grupi izgubili oba meca od Kameruna,a izbacili Kamerun sa Svjetskog Prvenstva...u stvari Kamerun je izbacio sam sebe (Vome i promasen penal u 94.minuti),ali to je vec druga prica.Osim Drogbe,glavobolje cemo dobijati najvise zbog Dindanea (Lans),Kolo Turea(Arsenal),Kalua(PSZ) i Domoroa(Kretil-francuska 3.liga).Najtanji su u odbrani,o cemu govori i podatak da im je Kamerun u dva meca uvalio pet komada.Trener im je Francuz Anri Misel i njega se najvise bojim,jer ima veliko iskustvo sa SP,a na prethodna tri je vodio Francusku,Tunis i Kamerun.Igra im je takva da cim daju gol slijedi zatvaranje,a protivnici se znatno muce da probiju njihov odbrambeni zid.Pocesto u takvim situacijama su i sedmorica-osmorica iza lopte.Strasno nezgodna ekipa.

RJESENJE:Zvati Mihajlovica pa nek iz prekida gadja Zigica non-stop :D :D op

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2005, 22:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
BlackHand je napisao:
pilot babo je napisao:
uvjek cu staviti pare na nashe, a do pochetka prvenstva i nekog cenera da cemo i osvojiti taj trofej.

Ti si debil!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2005, 22:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
ma kakva Argentina ... kakva Holandija .. kakva Slonovaca

NAPRED SRBIJA !

NAJ SMO JACCI !!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2005, 22:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Okt 2005, 21:39
Hintchi je napisao:
ma kakva Argentina ... kakva Holandija .. kakva Slonovaca

NAPRED SRBIJA !

NAJ SMO JACCI !!!!!!!!!!!

NAPRED SRBIJA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2005, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
pilot babo je napisao:
ja tvrdim da mozemo ravnopravno da se nosimo sa svima

Možemo svakog pobijediti i od svakog izgubiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
A Brazilci se u grupi najvise boje Japanaca :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
...jebiga, mala zemlja, mali ljudi, male mashine, a najbolji su...japanac dnevno pojede shaku rizhe i sit je...a svi ostali...kilu i po mesa s buta, chvaraka i shvargle, najedu se, trpaju u stomake k'o u vrecu...i ne mogu da trche...normalno da ne mogu kad se nakrkaju...

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 01:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Okt 2005, 21:39
pilot babo je napisao:
...jebiga, mala zemlja, mali ljudi, male mashine, a najbolji su...japanac dnevno pojede shaku rizhe i sit je...a svi ostali...kilu i po mesa s buta, chvaraka i shvargle, najedu se, trpaju u stomake k'o u vrecu...i ne mogu da trche...normalno da ne mogu kad se nakrkaju...

Komentari su ti bogovski :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Sniper Wolf je napisao:
BlackHand je napisao:
pilot babo je napisao:

Ti si debil!

Izvini veliki kladionicharu jer sam ugrozio tvoj suverenitet, nece se vishe ponoviti..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 10:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
BlackHand je napisao:

I sta ces dobiti?! :D
115 ili 120 KM.
Ne isplati se.
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 10:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Citiraj:
I sta ces dobiti?!
115 ili 120 KM.
Ne isplati se.

Joj cuj Sveckog patriote sta prica...!!!

Dijasporo Dijasporo...!!!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 06:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 21:52
-SS- Cile je napisao:
pilot babo je napisao:

Komentari su ti bogovski :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kao ateisti na bini. :D
--------------------------------------------
kao sto neko rece .... mozemo od svakog izgubiti a i pobijediti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Evo jedan text koji moze i pod humor

Svako za se, ko malo prase

Na pitanje novinara kako je, odmah po završetku žreba, protekao međusobni susret četvorice selektora iz C grupe, Petković je odgovorio:
- Videli ste sami. Rukovali smo se svi, onako hladno, svako za se, ko malo prase, i odmah je svako otišao na svoju stranu. Tako i treba, nek svako gleda sebe. Odoše oni, odosmo i mi, a sledeći susret će biti na terenu.
http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/srpski/S05121201.shtml

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Prenijeću ovde sa ovog linka što je laoce dao, veoma pozitivni i trezveni komentari selektora Petkovića, nema razloga za kukanjem, situacija je takva kakva je, najmudrije je iz svake situacije u kojoj se nalaziš pokušati izvući ono najbolje, a ne kukakti.
I ne treba da zaboravimo: fubal je igra, razonoda.

Selektor SCG Ilija Petković kaže da ne vredi kukati zbog žreba
Pa šta ako su nam namestili?

Da li su određene kuglice prilikom lajpciškog žreba za Svetsko prvenstvo bile toplije ili hladnije od drugih ili je reč o (ne) srećnoj ruci Hajdi Kluma, više nije ni bitno. Plavi će, svidelo nam se to ili ne, sledećeg leta morati da se sastanu sa Holandijom, Argentinom i Obalom Slonovače.

- Pa, šta i ako su nam namestili grupu? Šta mi tu možemo? Nećemo sad da kukamo - rekao je selektor naše reprezentacije Ilija Petković, prilikom jučerašnjeg obraćanja medijima. - Mi smo uvek sumnjičavi. Te poseban šešir, te ženska nam je izvlačila grupu...:D Sad nam nema druge. Ne možemo da gledamo unazad, već ima da idemo napred. Odluka o tome ko će dalje iz C grupe doneće se na terenu, a ne negde drugde, i to je ono što je najbitnije.

"Petko nacionale" je potom naglasio da ne treba da se tuguje što su plavi zapali u najtežu grupu.
- Nismo, kao što se posle žreba pričalo, u grupi katastrofe, straha, užasa ili, sačuvaj me Bože - smrti. Fudbal je igra, razonoda... Nemojmo sada sami sebe žive sahranjivati. Svi ćemo preživeti naredni Mondijal. Ja i moje kolege smo svojevremeno igrali protiv Pelea i ostalih, tada vodećih igrača. Nekad smo pobeđivali, nekada gubili, ali smo, u svakom slučaju, preživeli svaki susret. Obećavam da se nikome nećemo predati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 13:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Vader je napisao:
I ne treba da zaboravimo: fubal je igra, razonoda.

Vader,
sve samo ne to,jer fudbal je ponajmanje igra.

Kazu Nemci "opet sretni",pa ne znam koliko je sreca u pitanju,jer fudbal je ipak prevelik posao u kom se obrce velika lova (postoji jedan podatak da se godisnje u fudbalu i svemu oko njega obrne oko 100 milijardi dolara),tako da ne verujem da poslovni Svajcarci (koji inace kontrolisu svetski fudbal) prepustaju takve poslove sreci.Najbolji primer za takvu vrstu "srece" su Spanci,njihova kvalifikacija i sad njihova grupa.

Sve u svemu tako je kako je samo se nadam da ce sudjenje koliko toliko biti regularno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pa...fudbal jeste igra, u svojoj suštini. On je razonoda i zabava za nas koji ga gledamo, a veliki biznis za one koji u njemu učestvuju na ovaj ili onaj način, u čemu ima i dosta prljavih igara. Kad sam rekao da je fudbal zabava i razonoda mislio sam iz našeg ugla, ne treba se previše unositi u to, svi unosimo emocije i to je u redu ali ne treba previše, neki ljudi su doživljavali srčane napade i slično zbog prevelike unesenosti. Sjećam se da sam ja najburnije reagovao i najviše se iznervirao na utakmici između Jugoslavije i Španije na onom Evropskom prvenstvu u Holandiji, kad smo vodili 2:1 a onda onaj francuski sudija (Vesje ili tako nešto) puno produžio utakmicu i tada su Španci dali dva gola, jedan iz penala (princip: "igra se dok Španija ne bude imala povoljan rezultat"). A ispali bi i da je završilo neriješno, što sam priželjkivao. Znam da sam tada jako šutnuo fotelju u dnevnoj sobi, na svu sreću noga nije stradala. Nije vrijedno ni toga ni nekog većeg nerviranja.

Sad na prvenstvu će biti šta će biti. Čovjek koji umjerenije navija čuva živce i zdravlje :)

Zato sam rekao da bi mi na fudbal trebali gledati prije svega kao na zabavu i razonodu.

Ali postaje problem kad ljudi za sportske uspjehe počnu vezivati nacionalni ponos, pa onda mržnju prema susjednim zemljama zbog čega su naboji na takvim utakmicama posebno veliki, i slično.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

13.12.2005
Grupa "C" ubedljivo najteža na SP u fudbalu
Najteža grupa na 18. Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje će se od 9. juna do 9. jula održati u Nemačkoj, biće ona u kojoj će igrati reprezentacije Argentine, Holandije, Srbije i Crne Gore i Obale Slonovače, smatra više od polovine učesnika ankete, koja je organizovana na zvaničnoj internet prezentaciji tog velikog sportskog događaja. Grupu „C” najtežom smatra čak 78.838 učesnika istraživanja, što predstavlja 51 odsto anketiranih. Na drugom mestu nalazi se grupa „E”, u kojoj će igrati selekcije Italije, Gane, Češke i SAD, za koju je glasalo 37.227 osoba (24 odsto), dok je treća po težini, po mišljenju anketiranih, grupa F, u kojoj su državni timovi Brazila, Hrvatske, Japana i Australije (13.484 anketiranih, tj. devet posto). Učesnici glasanja na zvaničnoj prezentaciji Svetskog prvenstva u Nemačkoj 2006. godine smatraju da će najlakša biti grupa „H”, u kojoj će igrati ekipe Španije, Ukrajine, Tunisa i Saudijske Arabije.

"SKY ITALIA": MATEUS NAMEŠTAO ŽREB!

Bivši trener Partizana i sadašnji selektor Mađarske Lotar Mateus demantovao je optužbe italijanskih medija da je varao na žrebu za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine.

Kako je sinoć prenela TV stanica "Sky Italia", Mateus je navodno iz četvrtog šešira prvo uzeo, pa onda vratio kuglicu i izabrao drugu. Ispostavilo se da je ta druga kuglica bila selekcija SAD, trenutno sedmoplasirana na listi FIFA, i za Italijane najteži mogući protivnik iz tog šešira.

Italijanska stanica tvrdi da je Mateus „baratao” sa toplim i hladnim kuglicama i da je znao koju treba da uzme u ruku.

Mateus je za nemački „Bild” izjavio da „su Italijani potpuno poludeli, ako misle da se tako nešto dogodilo u Lajpcigu”. Italija je na kraju žreba završila u izuzetno jakoj grupi E sa selekcijama Češke Republike, Gane i SAD. (RTS, B92)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]