Citiraj:
O kojim ti to mladima pricas Behar...ajde Ibricic i moze nesto prem da je i on qurac krivi,samo nemoj molim te spominjat igrace tipa Vladana Grujica,Petra Jelica,Vedada Ibisevica,Ivicu Grlica,pa ti ljudi covjece trunu na klupi u svojim klubovima,ne mislim naravno na Petra Jelica pa taj covjek nebi ni u Dvanaest Koljevki kod mene igrao,moze igrati u Modrici kad mu je stari budzovan.....!!
Evo vako,,,Vedad Ibiscevic u posljednjem kolu dvostruki strijelac,,,Grujic je standardan,,,Grlic povreden nije igrao zadnja dva kola,,,
Sto se tice Jelica ja ga nikada nisam spmenuo,,,Kanta je i nista vise,,osim sto je tatin sin,,,
[/quote]Zlatana Muslimovica spominjes jao boze dao covjek 1 go i zaigrao prvi put za Messinu kad se povredilo pola igraca pa stace trener nije imao koga pa morao njega da gurne pa ajde Muslimovica cu...i odma ga razvikali po televiziji kao Sliskovic govori nesto zvacemo ga u reprezentaciju,boze boze.....!!!!
Citiraj:
Messina nema nijednog poverdenoga igraca..to ti iz svoje maste

Momak je prosle sezone postigao 17 golova za Renimi,,Inace je clan Udinisea ali su ga pozajmili ove sezone Messini,,,Zabio Parmi jedan,,u zadnjem kolu namjestio 2 komada,,Inace je jak,brz,,pravi centarfor...
A to sto ga Sliskovic zove,,trebo ga je davno zovnuti,,
Svedska je repka trazila njegove papire momak ima dvojno drzavljanstvo i mogao bi brzo za Svedsku da zaigra,,,,, Momak se cjelo vrijeme tvrdijo da zeli igarti samo za BiH,ali ga niko od kretena iz saveza ga nije zvao..Bojim se da se neponovi Zlatan Ibrahimovic...
Citiraj:
Kad si spominjao penziju zaboravio si Vedina Musica i on se je povukao iz reprezentacije....!!!
Malo bolje decko procitaj,,pogledaj gore opet
Citiraj:
Kad se povuku ovi svi igraci koje smo nabrojali Bosna ce se vratiti na poziciju koju i zasluzuje tj. zadnje mjesto u grupi ili eventualno predzadnje ako ih zapadne grupa sa Maltom,Farskim Otocima,Andorom i slicne ekipe...!!
Zaboravio si na Aserbejdan oni su isto jaki
,,,Ovi sto su se povukli davno su trebali,,,Svake god napredujemo,,repka je na pravome putu,,
Uz kralja Barbareza,,Misimovica,Spahica,Salihamidzica,, Grujiica,Bajramovica,Ibiscevica,,,Grlica,itd ovo ce biti prava generacija...