banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 21:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2005, 01:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Slika

Citiraj:
Odbojkaška reprezentacija SCG nije uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva, koje se u nedelju igra u Rimu.

Plavi” su u polufinalu, pred punom dvoranom Pala Lotomatika, poraženi od domaće Italije rezultatom 3:2, po setovima 25:15, 19:25, 25:19, 23:25, 15:8.

U borbi za treće mesto selekcija SCG sastaće se sa Španijom, dok će u finalu igrati Italija i Rusija. U prvom polufinalnom duelu Rusi su pobedili Španiju, takođe sa 3:2.

Italija će u finalu igrati sa Rusijom

Kao što rekoh ne zanosite se pobjedama protiv Čeha, Francuza,... Prvi ozbiljniji test za plave i pali su, Rusi očekivano u finalu al jedva!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2005, 01:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma nema veze.Momcima u svakom slucaju svaka cast.Trudili su se ali...lopta je okrugla.
Idemo da uzmemo tu bronzu....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2005, 11:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kao sto Savu treba otjerati iz fudbala tako i Vujevica iz odbojke! Cim vidim da lopta ide na njega meni skoci zivac jel znam da ce ga il blokirati il uhvatiti njegove "plasirke" u polju! On ne moze vise da smecira i nije mu mjesto u timu! Sigurno ima mnogo mladih divljaka u Srbiji, poput Miljkovica, koji su spremniji od matorog Kviska!!! Mozda je njemu reprezentacija duzna za njegov minuli rad, al onda nek se sam povuce, ovako pravi debila od sebe!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2005, 14:01 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Kao sto Savu treba otjerati iz fudbala tako i Vujevica iz odbojke! Cim vidim da lopta ide na njega meni skoci zivac jel znam da ce ga il blokirati il uhvatiti njegove "plasirke" u polju! On ne moze vise da smecira i nije mu mjesto u timu! Sigurno ima mnogo mladih divljaka u Srbiji, poput Miljkovica, koji su spremniji od matorog Kviska!!! Mozda je njemu reprezentacija duzna za njegov minuli rad, al onda nek se sam povuce, ovako pravi debila od sebe!!!

Pa nije odbojka samo zavaljivanje lopte.Covjek ima iskustvo i gleda kako je blok zatvoren i ako nadje rupu tu i plasira.Istina je da nije na nivou od prije par godina,ali covjek ima strasan prijem i ako si pratio malo vidio si da malo koji server njega gadja na prijemu.Uz to mi imamo problema sa pravim mladim igracima na toj poziciji, cemu u prilog govori i povratak Boskana u reprezentaciju.

Ovo je sasvim pristojan rezultat za ekipu koja se stvara za OI 2008.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2005, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Vujevic je protiv Italije imao 62% savrseno primljenih lopti sto je za svaki respekt, a u napadu i nije bio bas prva opcija, prije treca ili cetvrta, tako da je njegova krivica za poraz minimalna. Njemu se moze jedino prigovoriti zbog cinjenice da je nekad bio nas najbolji server a sinoc jedva da je dva tri puta napao iz servisa. Inace poraz se moze pripisati Travici i Nikoli Grbicu, kao sto vec rekoh...

Sondri je napisao:
On ne moze vise da smecira i nije mu mjesto u timu! Sigurno ima mnogo mladih divljaka u Srbiji, poput Miljkovica, koji su spremniji od matorog Kviska!!!

Mladi divljak Miljkovic je sinoc u bloku hvatan i po tri puta zaredom bas zbog toga sto ne zna da plasira loptu vec konstanto pokusava da silom probije blok. Dzaba sila ako nemas nesto u glavi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2005, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Sondri je napisao:

E ajde molim te prestani da lupetas molim te.Ti nemas ocigledno pojma o odbojici, niti znas sta je bitno za jednog odbojkasa.Verovatno i ne znas da je proglasen najkorisnijim igracem u dosadasnjem toku turnira, kako bi i znao.

Covek koji je zakazao u zadnja dva meca je Boskan.On se nesta kao cupao u zavrsnici 4. seta ali to vec nije vise bilo to.Na kraju krajeva najvise je kriv Travica jer ga nije odmah menjao za Bojanica, ali bozhe moj, shta je da je..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2005, 16:17 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2005, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
lako uzeta bronza, svaka cast momcima na pruzenom. treba uzeti ljudi cinjenicu da su talijani na svom terenu, a to puno znaci. sa sigurnoscu tvrdim da bi se pricala druga prica da je zavrsnica odigrana kod nas...ali sta je, tu je. ne treba kukati, nego se vec lagano okrenuti kosarci i ponovo chupati ovo malo kose sto je ostalo na glavi.

СРБИЈА! :drinking:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]