banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 09:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 639, 640, 641, 642, 643, 644, 645 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Sep 2023, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Mislim da će igrati Lebron, iskreno. Ima kompleks Džordana pa neće propustiti priliku da ima jedno OI zlato više. Možda čak sledeće sezone završi NBA karijeru, pa onda rasterećno odigra Olimpijadu. Uostalom, ne vjerujem da je džaba najavio.

LeonN je napisao:
Pa te dvije utakmice smo bili egal, s time što tu za 5. mjesto, odnosno svjetsko prvenstvo 2019. su oni odigrali kafastrofa, skoro kao i ovo. Pogledaj kako smo prošli u finalima 2014. i 2016. Oni su na dva svjetska u nizu propisno se obrukali, tako da na OI sljedeće godine sigurno dolaze maksimalno motivisani i sa najjačom postavom.

Neka izvedu petorku Mičel, Džejlin Braun, Durent, Tejtum, Dejvis i svakoga će ofanzivno ugasiti.

Sjećam se svega, jesu nas ubijali, ali prije svega što mi nismo mogli meda u napadu, gazili su nas pritiskom na bekove pa smo se oduzeli i upali u paniku. Druga stvar, imali smo onda protiv Australije utakmicu gdje smo izgorili, i dan odmora manje... Sale kao trener nije mogao naći rješenja za to, a Pešić je ipak druga priča. Tejtuma i Brauna i Kemba Vokera... su imali i kad ih je Turska zamalo dobila na SP. Jako teško, ali mislim da ako imamo neku 90% punu postavu, po FIBA pravilima možemo se ponosati s njima kao što smo sad sa Kanadom. Pa bar da bude zanimljivo. Mislim, Birčević, Štimac...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2023, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

gsasa je napisao:
Šta kažete na ovo? Pešić kaže da nam ne treba Aba liga.

Isto je govorio i Duda, a uz svo dužno poštovanje, nisam saglasan ni sa jednim jer kvalitet, pored selekcije i treninga, rađa i konkurencija kao nezaobilazan faktor.
Već sam nekad pričao ovdje, mislim, a i opet ću: najbolje se vidjelo šta znači konkurencija, kad je uvedena ABA liga 2. Do ABA 2, u prvenstvu Srbije, KLS timovi su služili kao kante za nabijanje rezervi "večitih", do polufinala nije bilo zanimljivo.
Bukvalno sledeće sezone nakon uvođenja ABA 2, već je počelo biti guravo u nekim utakmicama sa KLS-ašima. Momci su osjetili jaču konkurenciju i napredovali su. Taman toliko jaču da mogu da napreduju, a da ne sagore, jer prejaka konkurencija te baca u očaj, tu nema napretka kad te rasturaju.
Ako svaki klinac dođe do seniora sa svojom formom šuta umjesto sa školskom, univerzalnom, kako je to kod Letonaca, Litvanaca, Nijemaca... ne vidim kako je to problem profesionalne lige? Mislim da je važnije djeci generalno stvoriti uslove za bavljenje sportom, parkove, igrališta... školske sekcije, praćenje, stipendije za nadarene, podršku nekakvu... da se stvori baza, a baza će dati talente, umjesto da sve preostaje na onim roditeljima koji imaju novca da podrže svoje dijete, bez obzira bilo ono talentovano ili ne.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2024, 13:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Prvo kolo sa Amerima na olimpijadi, odma da vidimo od čega smo...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 20:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 09 Okt 2014, 22:29
Mizda neko ima na listi...Slika

Sent from my SM-A536E using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2024, 21:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22

Evo prenos.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 18:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Avg 2020, 15:58
Jači su fizički a i nemamo hrabrosti da igramo sa njima.
Odustao sam nakon 3. četvrtine.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 19:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2017, 08:56
Kakvo pitanje hrabrosti.. odlično smo ušli u meč. Motivisani, fokusirani. Poslije dolazi njihov suvi kvalitet. Pogodili 16 trica uz 50% šuta. Dejvis imao 6 rampi, itd. Jaki su ko crna zemlja, još da su tu Kajri, Kavaj, Durantula, Dž. Braun

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Ovo je samo šou-program za bogate u režiji NBA. Realno oni imaju tri reprezentacije koje mogu ici na zlatnu medalju. Sa druge strane Pešić tu kalkuliše (izuzimajuci Jokica) igralo se bez nosioca igre, Bogdanovića, Milutinova, Jovića. Pretpostavljam da zato nije ni rezao spisak na 12, tako da mogu igrati neki od igraca koji nece ni ici na OI. Vjerovatno ni naredna utakmica protiv njih, kada se bude igralo na OI u grupi neće se ici na maksimalno zalaganje.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 21:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Puni smo nesigurnosti i pretjeranog respektovanja protivnika.
Da sam snimao utakmicu mogao sam napraviti kompilaciju nerezonskih šuteva i poteza proisteklih ne iz našeg neznanja ili kvaliteta protivnika već čistog straha i panike.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2024, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Не знам зашто је нашим играчима толико битно да гађају тројке.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2024, 07:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LeonN je napisao:
Kakvo pitanje hrabrosti.. odlično smo ušli u meč. Motivisani, fokusirani. Poslije dolazi njihov suvi kvalitet. Pogodili 16 trica uz 50% šuta. Dejvis imao 6 rampi, itd. Jaki su ko crna zemlja, još da su tu Kajri, Kavaj, Durantula, Dž. Braun

Плус оно што се увијек дешава, а то је да се наши носиоци преморе, док они са клупе извлаче квалитетне играче који држе исти темпо. Јокићу је на крају јуче лопта пар пута испадала, колико је био уморан. Није било Милутинова да га одмијени мало, а ова два центра су Плавшић још зелен, Ристић ни за шта никад није ни био.
А будите сигурни ни да Пешић није примијенио све фазоне, пред утакмицу у групи. Не кажем да их добијамо, али мислим да неће бити оваквог растурања.
Сјетимо се овога, није им ни ово била екипа за бацити https://www.espn.com/mens-olympics-bask ... /400893939
Идемо даље :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2024, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Durenta samo treba tući

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2024, 17:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sve što se oznojimo da ubacimo Kevin poništi sa lakoćom.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2024, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Samo fali neko u Srbiji da napuca Edvardsa. Koliko je ono iritantan lik...
Bogdanović loš... Ona kontra na kraju 1/4 je stvarno... Imaš skoro sigurnih 2 poena dok gubiš 3 i napad do kraja, ali ti šutaš trojku i promašaj... polaganje na drugoj strani.
Milion tih greškica koje ne opraštaju Amerikanci, a KD i LBJ skoro da nisu promašili...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2024, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dok izjavljuju da im je bitna utakmica, a ne najbitnija vidis da ne idu 100%. Tako da tek sada krece turnir ovo je bilo zagrijavanje.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2024, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Meni je ovo sjajno, najviše sam se bojao da će zapeti iz sve snage u najnebitnijoj utakmici na turniru. Ipak je Kari prefrigani stari strateg, fino su se sačuvali. Sad rutinirati sljedeće dvije pa dalje šta bude, bude.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2024, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao i one pripremene u Abu Dabiju, otišli da se pojave zato što je dobro plaćeno.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2024, 20:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Popokatepetl je napisao:
Meni je ovo sjajno, najviše sam se bojao da će zapeti iz sve snage u najnebitnijoj utakmici na turniru. Ipak je Kari prefrigani stari strateg, fino su se sačuvali. Sad rutinirati sljedeće dvije pa dalje šta bude, bude.
Rezultat 81:81 sa Jokićem na terenu, tako da mu ne gine 40 min ako se sretnemo opet :)

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2024, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
gishas je napisao:
Dok izjavljuju da im je bitna utakmica, a ne najbitnija vidis da ne idu 100%. Tako da tek sada krece turnir ovo je bilo zagrijavanje.

Pa dali su ga malo u pocetku misleci da smo zajebani.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 06:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

neizreverbiliziran je napisao:
Durenta samo treba tući

Превише су ово добри момци за такве ствари. То су знали кад и како се ради, коцкасте браде а ла Зока Савић, лудаци као Гуровић. Мораће мало да порасту, ако мисле и прићи овима.
Сума сумарум, боља него она припремна, значи помијерамо се напријед. Утакмица је тачно поредала наше играче по квалитету, Јокић неприкосновен, за њим, али не баш близу, Богдан, онда су се добро снашли Алекса и Добрић који су показали и храброст и кошаркашку интелигенцију неопходну код сусрета бијелаца са оваквим звјерима. Мицић, логично, скоро па ништа, нема он мозак плеја. Оне НБА асистенције нека окачи мачку о реп.
Али Милутинов ми је једино истинско разочарење. Није он без квалитета, али је изашао као цурица, убједљиво најгори је био, а био нам је један од најпотребнијих.
И стварно не можемо дозволити да шутамо 37 тројки - 37 двојки. Ма какав да је противник. Али вјерујем да ће се још порадити на акцијама, у ходу.

Идемо даље, није тако страшно. Срећа па иде прво Порторико, па онда Судан, лакше ће се момци изборити ако је овај пораз оставио трага. Мада се Пешић упињао својим изјавама дуго прије ових сусрета, да створи атмосферу да се ова утакмица не рачуна, што су и исправни поступци старог лисца.

И да не заборавим наклон магу ове игре, Кевину Дуренту.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 639, 640, 641, 642, 643, 644, 645 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]