banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 17:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Da li ste za regionalnu ligu?
Da 69%  69%  [ 38 ]
Ne 31%  31%  [ 17 ]
Ukupno glasova : 55
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Dec 2016, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
PArtizan je najvise bojkotovao aba ligu, a i nema neke koristi, trenutno :D :D

Ruku na srce, nema analogije, uefa je za ove cirkusante iz uleba i fibe mater i ćaća, sa svim svojim manama.

Meni je nešto drugo čudno, eto Zvezda i Dinamo ne podržavaju, a ko podržava? Nisam upratio da su predstavnici bilo kojeg kluba išli na ovaj zadnji sastanak !?
Ovakvo stanje najviše odgovara mamićima, terzićima i sličnim. Evropa i titule su tu, novci od transfera, ako se šta uradi u evropi dobro i jest, ako ne uradi, opet dobro :D

Sve je ovo na dugom štapu. Uefi je dobro i ovako, boli ih kurac, idite jugosloveni kroz kvalifikacije i uđite ako možete. Niko ne gubi ako ova liga ne zaživi sem fudbal na ex-yu prostorima.

Aropo priče oko Lš od 2018, čini mi se da sve ostaje isto, sem što će ovi imati 16 mjesta, 4 najjače lige. Hoću reći, i dalje će biti šampionski i ne šampionski put, samo će se mislim za 1 mjesto to smanjiti. odnosno biće u zadnjem šeširu 8 umjesto 10 ekipa dosadašnjih i jedno kolo kvalifikacija više.

Ja bi lično volio da ovo zaživi, Borca bilo ne bilo, volio bi da ga bude, ali trenutno smo miljama daleko od tog. Ako ništa, gledaćemo na tv sigurno bolji fudbal nego ove domaće cirkusijade.
Čak je u bosni i najzanimljivije, ako nema kvaliteta, a nema, počašćeni smo izjednačenom ligom sa primjesama nacionalizma, šovinizima, patriotizma 8) :D U Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji se zna, u Makedoniji takođe Vardar i Škendija vode kolo, ostali nisu ni blizu. Crna Gora objektivno je ovdje i najlošija, ali eto i kod njih ima neke takmičarske neizvjesnosti, maltene se stalno šampioni šaltaju.

Uvijek se može upotrebiti mentra da je Zvezda bila šampion iz one lige, a ne iz Surdulice, Ivanjice i Lučana.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2016, 18:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
nisam ni ja rekao da ce preko noci da se ukine prolaznost u uefa takmicenja, vec postepeno. 2-3 godine se cine kao dug period, ali kad ispusis evropu i ispusis u kvalifikacijama prije kraja ljeta, onda proleti evropski dio sezone.

a ovo za kosarku...jeste, do mene je greska.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2016, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
I Borac rekao NE ovoj ligi.....bar njegov sadasnji direktor.....mada slabo ce se sta tu pitati Borac kad se bude odlucivalo !!!

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2016, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
http://sportklub.rs/Fudbal/Fudbal-ostalo/a137569-Ceferin-Nema-nista-od-Balkanske-lige.html

I predsjednik UEFA je rekao ne. :) A ovdje samo što kalendar utakmica ne objaviše...

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2016, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Toliko medija je tako glasno brujalo zadnju sedmicu dana kao da se radi o svršenom činu. Vjerovatno se radilo o ispitivanju javnog mijenja o takvoj ligi.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2016, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka

I sta sad ? Nista od lige....

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2016, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa naravno da nista, sto bi neko igrao kad nema ni para niti icega. Ko ce to organizovati, placati i slicno kad nece UEFA?

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2016, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka

Eh Zerocool , kad se sjetim sta je sve napisano ovdje ......kad ono kur.. nije uefa zainteresovana .....sve je novinarska patka!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2016, 17:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ipak cemo sacekati neko vrijeme, nebi bilo prvi put da idu oprecne izjave iz UEFE...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2017, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Citiraj:
Organizovani napad na pristalice Veleža

http://sportsport.ba/bh_fudbal/organizo ... eza/223428

Pripremna utakmica???

Šta bi bilo da se igra za bodove, za prvaka, za ispadanje... pa da dođe Zvezda u Mostar, ili u Sarajevo, mislim da bi bilo mrtvih glava.
Gostujući navijači ne dolaze u obzir. A fudbal bez navijača, nije to to.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2017, 15:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sloboda Tuzla?

Znači oba bošnjačka kluba.....zanimljivo.....vjerovatno neki neraščišćeni računi iz prošlosti.....onako napamet,vraćam film i ne znam korijene.....iz starijih vremena pamtim da je Velež jedini put trebao biti prvak nešto pred rat,ona najjebenija generacija...semir tuce...senad kajtaz....anel karabeg....braća predrag i goran jurić (crvena zvezda,dinamo)....meho kodro (sociedad,barcelona)....i u zadnjem kolu im trebalo samo da pobjede nezainteresovanu slobodu na tušnju,i postanu po prvi,i jedini put,prvaci SFRJ...čitav Mostar je te nedjelje bio u Tuzli!!!.....i jebena Sloboda zapne bezveze,pobjedi ih i Partizan osvoji jednu od svojih bezbrojnih titula :angry4: :angry4:

Al ne vjerujem da pamćenje današnje djece ide do kraja osamdesetih......Kroz ove zadnje BH lige,bilo je isto nekih netrpeljivosti,gdje je recimo igrač Veleža prije dvije-tri, godine na Tušnju slomio nogu igraču Slobode,u utakmici gdje se Sloboda pokušavala spasiti,a Veležu ne treba nizašta :roll: :roll:

Uglavnom,pojma nemam...ali nagađam onako iz sjećanja

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2017, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Вјероватно Шкутори, никакве везе са Слободом.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2017, 15:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

e taj istorijat mi je već poznat :lol: :lol: :lol:

to zrinjski-sloboda 8)

tu je bilo i paljenja autobusa sa "živim navijačima u busu"...to se sačekuje na svakoj čuki...

ako je to...zrinjski-sloboda....onda mi je sve jasno,i ne trebaju mi dodatna pojašnjenja 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2017, 15:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ipak sam (od upoznatijeg Tifoza) dobio info da su meta Ultrasa bili RA,jer Fukare vjerovatno nisu ni bile tu 8) .....

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2017, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Koliko vidim ovo nema veze sa Slobodom, već je u pitanju Mostarski rat:

http://scsport.ba/vijesti/huligani-prek ... eza/125357

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2017, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Значи, погодио сам.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2017, 15:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da..tako i meni rekoše :D

Asocijacija na pokojnog Ristu Đogu,i ratni SRT je neminovna...svaki Dnevnik,dok je trajao taj hrvatsko-muslimanski sukob 1993-1994,oko sredine je bilo "a sad najslađa rubrika dnevnika"...hrvatsko-muslimanski sukob :lol: :lol: ...kakav pas,čak i Šako bi mu pozavidio,i to sad,kad se prebacio u "đubre mod" :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2017, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sve to drzava moze dovesti u red.
Sjetite se gej parada svih ovih godina. Neredi, kurcevi fasisti iz dveri, nasih, vasih, obraza i sl bagra... drzava malo pritisla, upozorila kolovodje, i sta bi? Odrzana nikad veca parada prosle godine, bez ikakvog incidenta... u medijima proslo kao marginalna informacija.

Vucic je covjek iz naroda, ne iz kruga dvojke. Vucic zna kako sa narodom i navijacima, zato sto je u tom krugu citav zivot proveo. Jeste se zapitali nekako kako to da nema nekog organizovanog skandiranja protiv njega iako je dosta ubrzao proces priznavanja Kosova?
A Tadicu i DS, pod kojima je sve islo sporije, komponovali milion pjesama, orilo se gdje god je bilo prilike. Ej, na jedne drvlje i kamenje, a na druge apsolutno nista. Ni jedne jedine rijeci. Malo sumnjivo. 8)

Poenta? Debela vecina srpskog naroda nazalost voli svoju zvIJezdu. I rezim voli zvIJezdu. Taj klub je u dubiozi i u regionalnoj ligi ne bi mogao da se bori za titulu. A kako je po nekoj nakaradnoj logici ta zvIJezda simbol ovog jadnog naroda (kakav narod takav i simbol) nece da se bruka, onda je bolje ostati u ovom brlogu gdje sve imas pod svojom kontrolom.

Ni partizanovi lazni navijaci na jugu nisu nista bolji. Ostalo je to malo misleceg svijeta koji se vecinom skuplja na utakmicama KK, svijeta koji je sa ponosom aplaudirao na minutu sutnje narko dileru, koji proziva Vucica i coravog ubicu... e njima svaka cast. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2017, 20:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vucicu pederu, jel se to ne racuna...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2017, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
To se na utakmicama FK i KK CZ nikada nije culo. Ne sjece se grana na kojoj sjedis.
Na utakmicama FKP vrlo rijetko i bilo je utisavano tako sto su vodje navijaca na silu pokusavali nekom drugom pjesmom nadglasati.

Na utakmicama KK Partizan je cesce, jer je kop dosta manji, to jest, placenih narkomana je manje, a obicnih ljudi koje nervira rezim je vise.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Sva vremena su u UTC [ DST ]