PArtizan je najvise bojkotovao aba ligu, a i nema neke koristi, trenutno
Ruku na srce, nema analogije, uefa je za ove cirkusante iz uleba i fibe mater i ćaća, sa svim svojim manama.
Meni je nešto drugo čudno, eto Zvezda i Dinamo ne podržavaju, a ko podržava? Nisam upratio da su predstavnici bilo kojeg kluba išli na ovaj zadnji sastanak !?
Ovakvo stanje najviše odgovara mamićima, terzićima i sličnim. Evropa i titule su tu, novci od transfera, ako se šta uradi u evropi dobro i jest, ako ne uradi, opet dobro
Sve je ovo na dugom štapu. Uefi je dobro i ovako, boli ih kurac, idite jugosloveni kroz kvalifikacije i uđite ako možete. Niko ne gubi ako ova liga ne zaživi sem fudbal na ex-yu prostorima.
Aropo priče oko Lš od 2018, čini mi se da sve ostaje isto, sem što će ovi imati 16 mjesta, 4 najjače lige. Hoću reći, i dalje će biti šampionski i ne šampionski put, samo će se mislim za 1 mjesto to smanjiti. odnosno biće u zadnjem šeširu 8 umjesto 10 ekipa dosadašnjih i jedno kolo kvalifikacija više.
Ja bi lično volio da ovo zaživi, Borca bilo ne bilo, volio bi da ga bude, ali trenutno smo miljama daleko od tog. Ako ništa, gledaćemo na tv sigurno bolji fudbal nego ove domaće cirkusijade.
Čak je u bosni i najzanimljivije, ako nema kvaliteta, a nema, počašćeni smo izjednačenom ligom sa primjesama nacionalizma, šovinizima, patriotizma

U Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji se zna, u Makedoniji takođe Vardar i Škendija vode kolo, ostali nisu ni blizu. Crna Gora objektivno je ovdje i najlošija, ali eto i kod njih ima neke takmičarske neizvjesnosti, maltene se stalno šampioni šaltaju.
Uvijek se može upotrebiti mentra da je Zvezda bila šampion iz one lige, a ne iz Surdulice, Ivanjice i Lučana.