banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 23:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Okt 2004, 15:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2004, 14:44
PREUZETO SA http://www.b92.net/sport

Slika

Na sednici Upravnog odbora FK Crvena zvezda, koja je trajala više od tri sata i koja je bila zatvorena za javnost, dosadašnji predsednik kluba Dragan Džajić podneo je ostavku.

"Preuzimam svu odgovornost za poslednje neuspehe tima u kvalifikacijama UEFA takmičenja. Smatrao sam da treba ukazati poverenje ovim mladim igračima, za koje i dalje tvrdim da su vrlo talentovani. Žao mi je što u ovom pokušaju nisu uspeli, ali se nadam i verujem da je vreme njihov najbolji saveznik. Zahvaljujem se svim navijačima (posebno Delijama sa "severa") koji su mi svih ovih godina davali bezrezervnu podršku. Crvena zvezda je i suviše veliki Klub da bi je moj odlazak omeo u ostvarivanju sportskih rezultata i dugoročnih projekata koji je vode ka mestu koje joj pripada."

"Posle 42 godine provedene u Klubu - Zvezda će ostati i dalje deo mog života," napisao je Dragan Džajić u saopštenju javnosti na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda, koje je kasnije dostavljeno i medijima.

Nakon podnete ostavke predsednika Dragana Džajića, Upravni odbor, u skladu sa odredbama Statuta Kluba, zakazuje Skupštinu FK Crvena zvezda za petak, 22.10.2004. godine u 18 časova.

DA LI JE TO DOBRO ILI LOSE PO KLUB FKCZ?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2004, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Dosao sam na ovaj forum sa namjerom da pokrenem temu o Dzajicu ali zakasnio sam :( . Licno ipak mislim da ce to ovo biti veliki udarac za Zvezdu. Iako mislim da je Dzajic veliki krivac za posljednje neuspjehe i nisam odobravao njegov napad na Muslina mislim da ce Zvezda tesko naci takvu licnost za predsednika kao sto je bio Dzajic. Ali koga nema bez njega se moze... Treba naci pravo rjesenje... Mozda Dule Savic ? , Pizon, Piski , Dejo , Miha ? Zvezda ja imala i ima puno velikih igraca i valjda ce izabrati pravoga....
Sretno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2004, 17:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2004, 20:34
:cheers:

SLEDECI JE ZEKA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2004, 17:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2004, 20:34
:cheers:

SLEDECI JE ZEKA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2004, 18:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2004, 11:35
Ja ne znam, zar ta Crvena Zvijezda jos uvijek postoji? Ja taj klub uvijek volio, citav zivot i prije rata. Al, kad odose Pancev, Prosinecki, Elvir Bolic... reko sam FUJ! Cak sam imao i grb Crvene Zvijezde na ulazu u kucu na kapiji! Sad vise nemam, pogodila srpska granata u njega. Sasvim slucajno, priznajem!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2004, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
bosnjak061 je napisao:
Ja ne znam, zar ta Crvena Zvijezda jos uvijek postoji? Ja taj klub uvijek volio, citav zivot i prije rata. Al, kad odose Pancev, Prosinecki, Elvir Bolic... reko sam FUJ! Cak sam imao i grb Crvene Zvijezde na ulazu u kucu na kapiji! Sad vise nemam, pogodila srpska granata u njega. Sasvim slucajno, priznajem!

Kakve veze imaju Dzajic i granata?

Steta sto je otisao,tesko da ce naci zamjenu njegovog kalibra,iako je imao nekih pogresaka u vodjenju kluba (prodaja najboljih igraca,mogli su naci neke dobre sponzore kad im je trebao novac)Steta. :( Valjda ce biti bolje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2004, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ja cu samo reci da je bilo i vrijeme!!!
I na njegovo mjesto ne treba doci niko ko je igrao fudbal!!! Nikakav piksi , savic, pizon i ostali... prvenstveno mislim da na tu poziciju treba doci neko mlad i ambiciozan, neko ko je prosao svijet i ko je vidio kako se to radi na zapadu a ne neki zatucani komunjara koji ne vidi dalje od svog nosa!!!
Ja bih licno avramovicu ponudio mjesto direktora jer je covjek evropa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2004, 21:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Njegova politika je nula. I cijela politika kluba..treb'o je jos NEKO podnijeti ostavku osim DZAJE..ima u klubu jos "rupa", tako da je tesko da ce to funkcionisati na novom "nivou". Stvarno ne znam ko bi mogao Dzaju da zamijeni, nekako nismo navikli, a vrijeme je vala bilo.. i za reprezentaciju bi trebalo izmijeniti sto sta jer nam je fudbal katastrofa a ne bi trebao da bude uzevsi u obzir ulozen novac u njega!!! Volio bi da se taj BUZDET malo ravnopravnije raspodijeli.. ali to ne spada u ovu temu.

P.S Mislim da ce na "celo" doci covjek koga necemo ocekivati..mozda cak i potpuno iznenadjenje.. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2004, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
bilo je i krajnje vrijeme

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2004, 13:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2004, 18:52
Delije su sad pukle.Nema Dzaje,nema love!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2004, 22:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nesto kontam sad i mislim da je sve ovo izrezirano!!! neki dan slusam da je dzajic dao neopozivu ostavku i da se sve iz korjena mjenja. Juce su vec dali mogucnost da se dzaja vrati a danas citam da navijaci i upravni odbor hoce nazad Dzajica!!! i ne progovorio ja ni jedne vise ako se on ne vrati!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2004, 22:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slazem se!!! Imam i ja taj osjecaj.. ako se vrati onda ce stvarno biti BRUKA..svi ce se obrukati a prije svega oni koji su bili najvise za to da on ode! Navijaci ce se podijeliti u 2. grupe, tako sam nesto nacuo. Bicemo ista gamad k'o GROBARI i JUZNI FRONT. Ako se i mi podijelimo onda ce to biti dno dna. Zamislite to: DERBI, 2 TIMA, 4 GRUPE NAVIJACA...hahahahaahahahahah... ne znam kud ovo sve vodi a i dalje sam za to da se DZAJA NE VRATI!!! Uaaaaa za DZAJICA!!! Uuaaaa.. igraci ga hoce nazad zato sto bi ih on prod'o na godinu kao sto to inace i radi!!! UUUUUUUUAAAAAAAAA UPRAAAAAVAAAAA UUUUAAAAA!!! 0X :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2004, 06:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
nije samo dzaja kriv za ono sto se desava u zvezdi. kao sto neko na forumu rece, ima tu jos mnogo rupa koje treba popuniti i amaatera koje treba nogirati iz kluba.

citam neki dan da je jugovic jedno od mogucih rijesenja u nekom narednom periodu. to bi bilo veoma zanimljivo. jedan je veliki vladimir jugovic. kakav je to igrac bio. pravi laf.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2004, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
SAOPŠTENJE UPRAVNOG ODBORA SD CRVENA ZVEZDA
SPORT - VESTI - Sreda, Oktobar 06, 2004 17:55 RTS

Na sastanku Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda, održanom 5. oktobra u Beogradu, zaključeno je da je bivši predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić potreban klubu i da sportisti svih klubova Sportskog društva neće dozvoliti da on ode na takav način, ističe se u saopštenju Upravnog odbora.

'Sigurni smo da će FK Crvena zvezda smoći snage i zajedno sa Draganom Džajićem na čelu kluba nastaviti sa započetim projektima i u realizaciji ostvarenja uspešne i velike Crvene zvezde u kakvu veruju njeni članovi, navijači i prijatelji', dodaje se u saopštenju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2004, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
SAOPŠTENJE UPRAVNOG ODBORA SD CRVENA ZVEZDA
SPORT - VESTI - Sreda, Oktobar 06, 2004 17:55 RTS

Na sastanku Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda, održanom 5. oktobra u Beogradu, zaključeno je da je bivši predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić potreban klubu i da sportisti svih klubova Sportskog društva neće dozvoliti da on ode na takav način, ističe se u saopštenju Upravnog odbora.

'Sigurni smo da će FK Crvena zvezda smoći snage i zajedno sa Draganom Džajićem na čelu kluba nastaviti sa započetim projektima i u realizaciji ostvarenja uspešne i velike Crvene zvezde u kakvu veruju njeni članovi, navijači i prijatelji', dodaje se u saopštenju.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2004, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Kupio je X na derbiju da bi povukao ostavku...

22.10 se blizi..
Vidjecete.

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2004, 16:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sta je 22.10.-og???

Vrh