banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 04:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Sportske provale
PostPoslato: 11 Sep 2002, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Sudija izazvao nerede dodeljujući 22 minuta produžetka
Fudbalski sudija Byron Moreno je u utakmici ekvadorske lige izazvao nerede pošto je produžio utakmicu 22 minuta, da bi nakon pobedničkog gola u 112. minutu odmah odsvirao kraj. Ekipa LDUQ igrala je protiv Barcelone de Guayaquil. LDUQ su gubili 2-1 nakon regularnog isteka vremena. Ova ekipa je izjednačila u 99. minutu i postigla pobednički gol nakon 112 minuta. Moreno je momentalno zasvirao pištaljku, izazivajući nerede među navijačima Barcelone. Komentatori su optužili Morena za pristrasno navijanje.

Slika

Šta kažete na ovo!! :D :D :D

A zar ovaj nije sudio na zadnjem SP? Mislim da je čak Italiji sudio na jednoj utakmici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2002, 15:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
....igra se u Mostaru derbi Velez i Zrinjski..stadion ludi...utakmica pocinje...javlje se komentator : " dobar dan dragi gledaoci, danas je u Mostaru petak" :lol: :lol:

Ili onog Pantica na derbiju : "izlaze Partizanovi igraci, a evo i nasih" :lol: :lol:

" Klinsman, Klinsman, Klinasma...i sutnuo je loptu u prazno, a tamo nije bilo nikoga!? "

Ja mislim da su ti biseri zbog :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2002, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Lekari traže ukidanje jedanaesteraca
Prema istraživanjima britanskih naučnika, izvođenje jedanaesteraca u fudbalu je opasno po zdravlje navijača. Istraživanje sprovedeno na univerzitetima u Bristolu i Birminghamu bavilo se bolničkim prijemima u toku Svetskog kupa 1998 godine. Istraživači su zabeležili povećanje od 25% u broju srčanih napada nakon što je Engleska ispala iz takmičenja posle goreg izvođenja jedanaesteraca u utakmici s Argentinom. U studiji objavljenoj u stručnom časopisu British Medical Journal, istraživači preporučuju ukidanje izvođenja jedanaesteraca posle nerešenih utakmica u interesu zdravlja građana. (BBC)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2002, 10:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Apr 2002, 01:00
Pudar izjavio da je Jordan crnac!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2002, 11:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Pudar odigrao Super peticu i na kosarku X!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2003, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Najbrži gol postignut u prve 3 sekunde utakmice
Brazilski fudbaler Fred, član juniorske ekipe ?Amerika Belo Horizonte?, postigao je najbrži gol svih vremena. Fred je na utakmici brazilskog juniorskog prvenstva sa centra uputio loptu prema golu i pogodio. Izmereno je da je od početka meča prošlo samo tri sekunde i 53 stotinke, tako da će Fredov gol ući u Guinnessovu knjigu rekorda. Kup Sao Paulo se održava svakog januara i na njemu učestvuju juniorski timovi iz celog Brazila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2003, 08:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sudija isključio svih 11 igača
Fudbalski susret između brazilskih prvoligaša Bangua i Olarie prekinut je deset minuta pre kraja jer je sudija isključio svih jedanaest fudbalera Olarie. Sudija je dosudio penal za domaćine u 80. minuti kod rezultata 0:0, što je izazvalo gnev gostiju. Cela klupa Olarie, na čelu sa trenerom Sergiom Cosmeom, stala je na belu tačku, sprečivši izvođenje jedanaesterca. Nakon 20-minutnog prekida, sudija Jose Ezequiel pozvao je kapitena gostiju i saopštio mu da je cela ekipa isključena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2003, 10:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Feb 2003, 14:48
jedna od boljih
i evo u igru ulazi iskusni igrac broj 22 minutes

u pitanju je utakmica arsenala gde je pantic mislivsi da je izmena rekao ono gore :

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2003, 09:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 18 Feb 2003, 13:51
Evo jedna dobra!

http://superwebon.iespana.es/superwebon ... atador.jpg

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2003, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ben Johnson tuži Carla Lewisa, MOK i IAAF
Kanadski sprinter Ben Johnson, čuven po najvećoj doping-aferi u istoriji atletike, namerava da tuži legendarnog američkog atletičara Carla Lewisa nakon izbijanja skandala o zataškavanju dopinga na Olimpijskim igrama u Seulu 1988. Johnsonov advokat je u Sydneyu izjavio da će na sudu tražiti astronomsko obeštećenje od Lewisa, ali i Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) i Međunarodnog atletskog saveza (IAAF), jer je sada jasno da je njegov klijent ispao "žrtva" na OI u Seulu. Johnson je u Seulu oborio svetski rekord na 100 metara, ali je olimpijsku medalju morao da vrati nekoliko dana kasnije jer mu je nalaz bio pozitivan. Međutim, otkrićem nekašnjega predsednika antidoping komisije Olimpijskog odbora SAD Wada Exuma, četvorica od prvih pet iz te famozne trke na 100 metara - Johnson, Lewis, Linford Christie i Dennis Mitchell - pali su na doping testu, ali je objavljen samo Johnsonov pozitivni nalaz. "To je bila prava korupcija od strane Amerikanaca, a tek treba da se otkrije čime su to ucenili MOO. Johnson je tada znao da je i Lewis pozitivan, a sada to zna celi svet. Odgovorne osobe iz Američkog olimpijskog odbora su aferu zataškale, što je neverovatno licemerje", rekao je Johnsonov advokat Morris Chrobotek, dodavši kako će zatražiti da Lewis vrati zlatnu olimpijsku medalju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2003, 17:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
Nakon zavrsene finalne utakmice SP u kosarci (Yu-Arg) komentator na zajednickoj TV ce: " ...a ko ide na spavanje, zelimo mu SRETNU laku noc!?!" :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2003, 18:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Predsedniku Coma sledi kazna zbog video-igrice
Enrica Preziosija, predsednika italijanskog fudbalskog prvoligaša Coma, očekuje kazna zbog toga što je njegova kompanija "Giochi Preziosi", koja se bavi proizvodnjom elektronskih video-igrica, izdala igricu "Uhvati sudiju" u kojoj je cilj udariti fudbalskog sudiju maljem po glavi. Predsednik Coma ističe se stalnim kritikovanjem suđenja u Serie A, pa je čak montirao i video-spot u kojem se prikazuju najveće sudijske greške. Preziosija očekuje saslušanje pred disciplinskom komisijom Italijanskog fudbalskog saveza (FIGC). FIGC je u izjavi za javnost naveo kako je Preziosi "svojim postupcima naneo veliku štetu osobama koje rade u službi Saveza".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2004, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

15.09.2004
Ćiro Blažević: Hoću u sveštenike :D
Bivši selektor hrvatske reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević posle operacije raka prostate u Austriji, došao je na ideju da bi u budućnosti mogao da bude - sveštenik. "Kao mlad, bio sam predodređen za to zvanje, pa sad imam priliku da se vratim tamo gde sam želeo da budem kao mladić. S obzirom na to da mi je ova operacija donela jedan neminovni hendikep - nastradali su mi živci odgovorni za seksualni odnos, ispunjavam prvi uslov da budem sveštenik :)" - rekao je Blažević zagrebačkim Sportskim novostima.

Blažević je intenzivno počeo da razmišlja o novom zvanju nakon što ga je u bolnici posetio sveštenik iz Hrvatske katoličke misije u Insbruku Petar Babić.

"To je bila želja moje majke. Nadam se da će mi kardinal Božanić priznati ispite koje sam položio kao mladić na Teologiji :), a ove dodatne ću položiti. Zamoliću ga da me baci negde na selo da mogu na konju da obilazim vernike" - rekao je Blažević. Na pitanje da li će se posvetiti samo tom poslu ili će paralelno voditi i fudbalsku ekipu sveštenika, Blažević je odgovorio da "misli da je doneo dobru odluku i da će tu naći mir".

"Ova ideja će mi pomoći da preživim. Nadam se i da ću stvoriti fudbalsku ekipu, sveštenici su jako tolerantni :)" - rekao je kontroverzni fudbalski trener.
Blažević je dodao da je dobio podršku katoličkog sveštenika Babića, koji je ponudio da se založi za njega kod kardinala Božanića.

"Ovo je bila ideja sveštenika Babića, jer oni žude za pravim kadrom i smatraju da ću im ja biti istinsko pojačanje :D" - rekao je Blažević.
Za svoju bolest i rak prostate Blažević je optužio čelnika zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića. "Ne mogu se osloboditi utiska da mi je ovu tešku, najtežu bolest što se zove karcinom, dao Mamić" - poručio je Blažević. (Beta)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2004, 11:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
naravno, provala naseg Pantica
"I PADA KISA KRAJ LIJEVE AUT-ZASTAVICE, STO ZNACI DA PADA I PO CIJELOM TERENU..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]