Ulrich je napisao:
Ma nisi me razumio. Jeste fudbal bio ocajan i tu nema sta da se prica ali se vidi pomak kod zvezde sto se tice igranja na rezultat. Kada sam gledao ovu utakmicu kupa izgledalo mi je kao kad neki nas tim igra protiv nekog evropskog tima koji cuva rezultat iz prve tekme. Znaci sami bezuspjesni napadi suprotnog tima i ocajnicki pokusaji da se ugrozi go protivnika a to je dobar razlog da vec sada mislim da muslin zvezdu vec sad sprema za duele sa jakim evropskim timovima. Mi ne mozemo ici u evropu ako cemo samo jurisati na tudji go a ne cuvati svoj sopstveni. Cist primjer naseg fudbala bila je ona utakmica zvezde protiv selte kad smo ih razvalili ali nismo se znali povuci i cuvati ono sto imamo i zato smo ispusili onako kronerski!!
Samo ne znam sto ce kreteni prodati vidica interu na kraju sezone!!! On nam je najjaci igrac i bice nam vise nego potreban u kvalifikacijama za LS! Ali to ti je nasa politika!! uffff nemam rijeci
pozz

...
Citiraj:
A moze li se to negdje vidjeti?Ti si prvi koji to spominje.
Mogu ti slike dati samo uzivo, nakon nekih frka...takve slike i slike tuca...vishe ne stavljamo na sajt....ali recimo....ako zelih da vidis...mogu ti prebaciti...ili pitaj na delije .net neke momke..npr. iz Sombora...gdje im je transparent.
Naravno govorim u ime JF...a Agenti nisu palili ni jedan....jedva su i svoje neke sachuvali....