banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 12:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Apr 2004, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
?

;)

Fudbal zalostan.
Igraci isto sem par izuzetaka... Partizan primio gol kakav ne prima ni Ljubic ili Rudar ;).
Dve dobra momenta su kada se Grobari po ko zna koji put potuku pa mora murija da utrcava da ih smiruje, i potez Vermezovica koji hoce da izvede kapitena da ne dobije crveni karton ;).

I, Buducnost Banatski Dvor pobedio Obilic... ;)

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2004, 18:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
samo cu reci : EVROPSKA ZVEZDA

jeste da su loshe igrali ali igrali su na rezultat poslije datog gola. Odbrana neprobojna!!! Svaka im cast

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2004, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Svaka cast ZVEZDO.Ne znam kako su igrali al podjeda je podjed.A niko ne spomenu navijanje.Delija grobarima oteli zastave i zapalili naravno ostalo je nepotrebno spominjati.Slike sve govore...

http://forum.oaza.co.yu/viewtopic.php?p=50056

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2004, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
bravo tomi

sjever je bio sjajan. grobari mogu samo da sanjaju o onakvoj koreografiji. delije su pravo mocne. :D :D

BRAVO ZVEZDO.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2004, 09:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Cestitke na prolazu!!!
Cergaski koreo....solidan!!! Tucha na Jugu...Agentska posla i nishta novo...krmci ne znaju drugachije....Spaljivanje transparenta...pa gorile su i neke ciganske zastave.. :wink:

Jedino s cim se ne slazhem...je Urlichov stav Evropska...Ma na ovim prostorima...nema evropskog tima...sve je to chemer i jad....Oba derbija su sramota!!!!!!! Onakva igra.....1 i po prilika na cijeloj utakmici...brooka...Ok...Zvezda je pobijedila..ali stvarno,,,nigdje fudbala....2 najjacha tima...a fudbal ni za ku**c....
poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2004, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Tacno.

PS. ti vasi agenti ce sve rasterati sa juga, JF ionako bezi vec na istok ;)

Slika

Slika

Slika

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2004, 21:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Ma nisi me razumio. Jeste fudbal bio ocajan i tu nema sta da se prica ali se vidi pomak kod zvezde sto se tice igranja na rezultat. Kada sam gledao ovu utakmicu kupa izgledalo mi je kao kad neki nas tim igra protiv nekog evropskog tima koji cuva rezultat iz prve tekme. Znaci sami bezuspjesni napadi suprotnog tima i ocajnicki pokusaji da se ugrozi go protivnika a to je dobar razlog da vec sada mislim da muslin zvezdu vec sad sprema za duele sa jakim evropskim timovima. Mi ne mozemo ici u evropu ako cemo samo jurisati na tudji go a ne cuvati svoj sopstveni. Cist primjer naseg fudbala bila je ona utakmica zvezde protiv selte kad smo ih razvalili ali nismo se znali povuci i cuvati ono sto imamo i zato smo ispusili onako kronerski!!
Samo ne znam sto ce kreteni prodati vidica interu na kraju sezone!!! On nam je najjaci igrac i bice nam vise nego potreban u kvalifikacijama za LS! Ali to ti je nasa politika!! uffff nemam rijeci
pozz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2004, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
PFC je napisao:
Cestitke na prolazu!!!
....Spaljivanje transparenta...pa gorile su i neke ciganske zastave..

A moze li se to negdje vidjeti?Ti si prvi koji to spominje.

Na delije.net kaze "od sad pa do osvajanja titule popusti na original dresove".Vec se i na titulu racuna 100%.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2004, 19:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Ulrich je napisao:
Ma nisi me razumio. Jeste fudbal bio ocajan i tu nema sta da se prica ali se vidi pomak kod zvezde sto se tice igranja na rezultat. Kada sam gledao ovu utakmicu kupa izgledalo mi je kao kad neki nas tim igra protiv nekog evropskog tima koji cuva rezultat iz prve tekme. Znaci sami bezuspjesni napadi suprotnog tima i ocajnicki pokusaji da se ugrozi go protivnika a to je dobar razlog da vec sada mislim da muslin zvezdu vec sad sprema za duele sa jakim evropskim timovima. Mi ne mozemo ici u evropu ako cemo samo jurisati na tudji go a ne cuvati svoj sopstveni. Cist primjer naseg fudbala bila je ona utakmica zvezde protiv selte kad smo ih razvalili ali nismo se znali povuci i cuvati ono sto imamo i zato smo ispusili onako kronerski!!
Samo ne znam sto ce kreteni prodati vidica interu na kraju sezone!!! On nam je najjaci igrac i bice nam vise nego potreban u kvalifikacijama za LS! Ali to ti je nasa politika!! uffff nemam rijeci
pozz

:wink: ...

Citiraj:
A moze li se to negdje vidjeti?Ti si prvi koji to spominje.

Mogu ti slike dati samo uzivo, nakon nekih frka...takve slike i slike tuca...vishe ne stavljamo na sajt....ali recimo....ako zelih da vidis...mogu ti prebaciti...ili pitaj na delije .net neke momke..npr. iz Sombora...gdje im je transparent.
Naravno govorim u ime JF...a Agenti nisu palili ni jedan....jedva su i svoje neke sachuvali....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2004, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Fine slike Medolino ;)

Sto se same igre tice .. pa i nije bio neki zavidan nivo .. al pobjeda se racuna ... kakva god sugava igra bila ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 01:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
utakmica je uzas ... bruka i sramota 1:1 ... al bar je pivo u pubu bilo dobo :)

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]