Proslavljeni stručnjak Miroslav Ćiro Blažević u iskrenoj ispovesti govori o učinku svoje zemlje na Evropskom prvenstvu,
razočaran je, kaže, jer se u Hrvatskoj „na srpski način slavio poraz“.
Iskusni stručnjak Ćiro Blažević razočaran je izdanjem Hrvatske na upravo završenom Evropskom prvenstvu.
Vatreni su igrali odlično, pokazali se kao dobar rival, ipak to nije dovoljno, kaže Ćiro, jer je Hrvatskoj nedostajao neko da „potera“ igrače i kaže ima „Majku im, gazite ih!“
„Pa mi smo najbolji na svetu, a igramo tamo neku bunkericu i onda još na kraju slavimo."
"Slavimo jer smo isterani na prvom koraku. Ma marš u p**** materinu!“ Kad sam se ja vratio sa prvenstva, bio sam peti, u Hrvatskoj su me čuvari čuvali od rulje, a našima se pravio doček.“, prenosi euro2012net.hr reči razočaranog Blaževića.
U svojoj oceni, osvrnuo se i na "komšije".
„Šta se tu slavilo nakon EURO-a. Je l' se to poraz slavio? Otkad to, bog te video, slavimo k'o Srbi? Pa čestitka premijera i sve to.“
„Pa ljudi, mi smo ispali u prvom krugu! Gubitnici! Ponavljam, trebalo je da budemo prvaci Evrope, a ne da ispadnemo u prvom krugu!“, istakao je Ćiro Blažević.
http://www.sportske.net/vest/euro-2012/ ... 85525.html