M.M je napisao:
maestro_78 je napisao:
M.M je napisao:
Pa vi niste mogli ni nanjusiti Portugala a nama nesto pricas ako zelis da se svadas oko nogometa pa hajde gdje ste to vi da nogomet je ono sta se igra sa nogom gdje vi niste bas dobro zastupljeni
Stvarno, e to nisam znao !
"nogo-met" >
Gdje ste vi u Ligi Sampiona ?
Jaki ste nema sta ! Svaka cast za plasman na EP !
Kod nas je trenutno kriza, jel znas sta znaci rijec "kriza" ?
Za koju godinu imace i Srbija i Crna Gora reprezentaciju za EP i SP !

Pa ja to slusam vec godinama ako ce to biti jel oni sto izgubise od nase(Hrvatske)mlade reprezentacije u sred Beograda
hahahahahah pa moram da se nasmijem.
I ispravka bili ste u ligi sampiona i za to skidam kapu ali igracima ne vama sta ovdje laprdate aneznate ni sta je ustvari sport.Sport nije sladoled to se ne jede.

Da, tako i ja skidam kapu "hrvatskoj momcadi" sto izborili plasman na EP !
A ti, pricas nebuloze jarane, nije za teb PC i tastatura, bolje izadji malo medju raju, opusti se. Sigruno si zaboravio mnoge stvari,
EKSPERTE SPORTA !!!
E, vidi da ti nisi slucajno Marko Markovic ili Meho Muzic ili Mate Muklic ili sl.
E svasta i na ovoj zemlji postoji, i da ti kazem VEOMA SI HRVATSKI NASTROJEN !!!
Pa dragi maestro ja sam pitanje postavio i trazio odgovor,a ti uvjek nesto drugo pa naravno da se branim,a ja jesam Hrvat i stojim iza toga nisam nikada skrivao to ali ne opterecen kao TI, a sta sam zaboravi a sta ne prepustam tebi.......