u Kevic galeriji..
radila sam ja uokvirivanje i dobro odrade.. izbor ramova: ludilo, koju god boju pozhelish imaju... fino mozhesh da iskombinujesh sa bojama na slici
radionica im je ovdje u Novoj Varoshi, u komshiluku, ali ne znam tachno koji je naziv ulice
e sad ili da odesh kod njih u Galeriju, jedna je u Zenitu, a jedna u onoj zgradi prije dvorane Borik - u toj radi teta s kojom se sve mozhesh dogovoriti i izabrati ramove, pa da ti ona da karticu sa mapom kako da dodjesh do radionice
a mogu ti ja sad nekako pokushati objasniti da se ne cimash do galerije, vec da idesh direkt u radionicu, ne znam bash koliko dobro poznajesh Novu Varosh, a i ja shto super objashnjavam...
uglavnom ...!ako idesh alejom Jovana Ducica ...dodjesh do kraja aleje i vidjecesh ima tu velika bijela zgrada na uglu, i ti idesh lijevom stranom zgrade tj. desnom stranom Njegosheve ulice.. idesh, idesh i skrenesh u prvu ulicu desno, a zatim skrenesh u prvu ulichicu lijevo ...i to je ta ulichica, samo idi pravo i naci cesh natpis
ako ti je lakshe, ta ulichica se nalazi izmedju Njegosheve ulice i Marina Drzica (u toj ulici je Hanioti)
sretno!
a uljanim bojama nisam radila, pa ti o oko toga ne mogu pomoci
[/b]