Utopija je napisao:
Za to sto si drpio Majakovskog ti saljem samo ove reci %(*^&_@!(#&&%(!*))_(*(^!#$*( i lepo te molim da mi jednog dana to prebacis. trep trep
Ih da tamo sam video Marksov kapital koji vec odavno zelim da imadem, ali stalno zaborvaio prici i upitati koliko ga vaze.
Hahaha...

(ovo je pleonazam, je l'...

)
Nije problem, a imam i Kapital u kući u tri toma, mada mi stvarno nije jasno šta vidite u toj knjižurini. Ali dobro, do mene, inače ne podnosim ekonomsku literaturu....
Maša je napisao:
Kome ne smeta da obriše prašinu sa takvih knjiga, da malo prosija patina, otvoriš knjigu pa izleti vrijeme iz nje
E, Bahrudin je baš taki...
Možeš roviti koliko hoćeš, a to da vrijeme izleti iz nje, nisi svjesna koliko si u pravu.
U jednoj knjizi sam našao sliku neke cure, kao da je capture iz nekog prijeratnog domaćeg filma, samo sam čekao da Dragan Bjelogrlić odnekle iskoči. Dakle... Ogromne sunčane cvike koje imaju tendenciju da prerastu u kacigu formule 1, teksas šorc i neka naborana majica do pupka...

Djevojka prislonjena uz neki stub i 'zamišljeno' gleda u daljinu.
Bijela '96. badzo je napisao:
bravo Rope! to se zove biti socijalno osjetljiv, a usput i pomazes covjeku ;]...
Cicija, moj ti badžo, kakav dobrotvor, cicija!
Elem, što se tiče jeftinih knjiga, ima u onoj knjižari preko puta pošte. Tamo sam uzeo Tina - Riđokosi mesija i izabrane pjesme, čini mi se da je bilo 3KM

Uzeo sam još štošta, ne da mi se sad nabrajati, ali evo npr. Oskar Davičo - Pesma. U toj knjižari košta možda 2.5KM, danas sam bio u Kulturi, tražio neke papire u boji pa sam usput bacio pogled i na knjige. Dotična kniga, isto izdanje, košta 17 i nešto KM....