groupiegirl je napisao:
Opiate je napisao:
groupiegirl je napisao:
Zdravko Kecman "Scabiosa trenta". Disgusting! (sad ide smiley koji povraca od muke, drzeci ovu knjigu u ruci)
ne seri, knjiga je super kao i sve ostale njegove knjige, covjek je strava, procitaj Sahranu na vardi i ludilo pauka. stvarno pojma nemas
Ma fuj. Sto je najgore jesam, vecinu tih stvari ja JESAM procitala i ne dopada mi se. Kad bih nekom morala da je poklonim, bio bi to neko koga bih zeljela stvarno smotiti i zgaditi mu zivot. A o tome ko nema pojma... C, c, c... Ispod intelektualnog nivoa mi je da razgovaram.

skabioza - psiholoska zavrzlama pisca koji je htio da spoji stvarnost sa sopstvenim djelom i da uvrsti druge pisce u svoje nebuloze - ni meni se nije svidjela. nije ni prvi banjalucki pisac koji je pokusao tako nesto. licno, ta vrsta identifikacije gdje se personalizuje odnos knjige i nekog pisca iz istorije mi je uvijek bila odvratna... licni osjecaj je bio da sam pisac zeli da pokupi moc od starih pisaca kako bi bio priznat...
Sahrana na vardi - tu knjigu nisi citala ako si je ocrnila - ekspresija licnog zivota pisca - dobro djelo... ne sudim o kvalitetu proze vec o istinitosti dogadjaja koji su se odigrali...
ludilo pauka je ekstra poezija - jedino bolja od toga je knjiga - kuca svijet zavrsava... ali kao sto je i sam kecman rekao - jedina i moja najbolja knjiga je bila moja prva knjiga...
inace znam sve te banjalucke pisce... od ranka risojevica, preradovica, anusica, pa do jednog preminulog koji mi se najviose svidio a koji je
napisao knjigu zen poezije - dalek pogled oku lijek...