banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 20:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: nepismenost
PostPoslato: 22 Feb 2004, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
''Evo dobi malo vremena pa uze dati napišem nekoliko rječi da nebi rekla da samte zaboravijo. Za rukopis pošto je ružan zato što žurim i mislim daće sve biti uredu. U vezi onog što smo pričali u disku nemoj samo da bude ko što si mi rekla u subotu jer mi je stvarno mnogo stalo dotebe ti i sama znaš šta sam sve radio zbog tebe i šta bi još uradio samo dami se vratiš U subotu ja sam bio stvarno razočaran zbog tvoji riječi a ti znaš koi ono kada si rekla biće ali nisi kada to me mnogo muči pa zato ako možeš odgovoriti već jednom tu jednu rječ. Sabina kada sam pošao u kasarnu sestra me odma pitala jesi bio sam Sabinom pa me jesi li se pomirio snjom kada sam joj reko da nisam ona pita zašto nisi nisam joj mogo odgovoriti ništa. Sabina, sjeti se naši prošli dana doksmo se zabavljali i dok smo hodali itd. Jedva čekam da dođe petak da bih došo u tuzlu date vidim. Ti misliš da je lako preboljeti nekog koga voliš vjeruj da je tako nemoj misliti da ja lažem ali ja govorim istinu. Ti znaš koliko puta samti prilazio kada god ti priđem uvjek si govorila jedno te isto i govorila dasam pjan ali eto vidiš da je sve tako možda se uvjeriš ali ćeti možda biti kasno pa zato ako može što prije odgovor. Eto toliko je nema više šta odnosno imam ako budem još piso neću moći podnijeti jer se odma sjetim tebe pami postane teško pa zato nemogu više pisati ćao V.... T.E..... LJUBAVI MOJA NESUĐENA.''

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]