banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 18:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Nov 2003, 09:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Mar 2002, 01:00
Imam kćerkicu od 6 i po godina koja pokazuje određene sklonosti ka likovnoj umjetnosti, odnosno narodski rečeno: voli dijete da crta pa to ti je.
Kao roditelj koji želi da svom djetetu pruži mogućnost da razvije potencijale koje možda ima, volio bih da znam ima li negdje u Banjaluci neka likovna sekcija ili bilo šta slično tome.
Znam da više nisu vremena sekcija, pogotovo volonterizma i sličnog, i da se sada to uglavnom svodi na umjetničke škole i kurseve koje vode umjetnici prije svega da prežive, a tek onda zato da bi nekoga nečemu naučili ili potakli nečiji razvoj, ali ono što mislim da mom djetetu treba je prije svega mjesto gdje će moći da ispolji tu svoju potrebu i gdje će neko moći da ga na pravi način u tome podrži i nenametljivo usmjeri.
Što manje komercijale u svemu tome, to bolje.
Molim sve koji nešto znaju o tome da me upute ako znju da li tako nešto, ili bar koliko-toliko nalik tome, postoji ovdje kod nas. Naravno da u obzir dolaze i komercijalne umjetničke škole (pogotovo ako nema ništa drugo), ali mi je važno da pristup ljudi koji ih vode ne bude komercijalistički.
Do mene su doprli glasovi da je tako nešto postojalo u nekoj baraci kod Zelenog mosta, ali zasad ne znam ništa više o tome niti hoće li biti ponovo.
Sve u svemu ako neko ima bilo kakvu korisnu informaciju u tome pogledu, dobro je došla. Srdačan pozdrav sima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2003, 14:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Hm, trenutno ti ne mogu pomoci, ali u skoli sa mnom sjedi cura koja je stvarno nadarena za crtanje i pohadja neku skolu. Sutra cu je upitati gdje ide pa cu napisati na forum,..samo budi strpljiv..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2003, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Juče sam vidjela na TV reklamu: galerija "Dragaš" organizuje škole crtanja. ;) Bana Lazarevića 14 je adresa, ako sam dobro zapamtila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2003, 15:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Mar 2002, 01:00
Strpljen spašen. :D
U svakom slučaju hvala na dobroj volji i vama i onima koji će se tek uključiti na ovu temu!
Živjeli! :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2003, 02:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...eih... ima cika Zika-Zivorad Pecaric(Zil Vern) i sin mu Miso Maligni... drze skolu crtanja u Jazz Klubu(bivsa galerija Gamma)... posalji to dijete sto prije da crta, i nemoj da stedis pare... bice ko i ja...stalno crtati iste stvari:)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]