Andiamo a Combattere je napisao:
Не мени се не свиђа што им она "кронерка" пумпа паре, али ја због тога не могу да не волим Борац. Зато сам их поменуо

Слажем се. Ако бисмо гледали на паре, рецимо ФК је добио много пара од града кад су биљежили најслабије резултате, тј. испадали из лиге... Ја волим Борац, а људе у управи које не раде добро свој посао и мешетаре око клуба наравно да не волим. Али они ће проћи, а Борац ће трајати...
Schlager je napisao:
je li ZRK Borac po tebi jedna pozitivna ili negativna sposrtska prica?
i smatras li realnim da iz gradskog budzeta dobijaju skoro isto kao FK Borac?
I je li ovo uopste tema za polemiku,ili samo za podrzavanje raznih klubova koji nose imaq Borac,nisam ukapirao i izvinjavam se ako sam odlutao,pobrisacu svoj post...
Имамо већ тему. "БЛ спорт и улагања у њега", тако нешто....
Али да се надовежем на твој пост упућен колеги Андиамо...
По мени није најпозитивнија прича ЖРК јер добијају доста пара, а резултати то не прате. Што би се могло рећи и за мушки тим ове године, осим ако не узму ПЛ.
Сматрам да би било најбоље да клубови добијају паре од спонзора и финансијера, а не од града. Али начекаћемо се на приватизацију. Овако мала бара, пуно крокодила. ФК И мушки РК заслужују, по мени нјвише пара, јер су најбољи репрезенти града и прати их највише људи. Али, неке чупавије гузе од мене одлучују о томе...
Тема је наравно за полемику. Ево ја први, нпр. , волим одбојку и полемисаћу о играма ОК Борац. Неко воли атлетику итд... Углавном, не шкоди ова тема.