banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 12:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jan 2011, 19:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
drugari samo da vas obavjestim da je Borceva navijacka masina brojnija za jos jednog clana :D :D :D

a sad ode da pijem

Nek je ziv i zdrav!

Evo da se malo poigram kuma...ima dosta lijepih muskih imena,ali recimo da bude mali Perica? :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 19:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2010, 17:08
Citiraj:
Stančeski je u prepunom ''plavom salonu'' poručio da je presretan dolaskom u najveći bh. klub:

''Prezadovoljan sam dolaskom u Želju. Smatram da ja imam pravo da sam odaberem klub za koji ću igrati. Mislim da je za razvoj moje karijere mnogo bolje da igram u Željezničaru'', rekao je novi fudbaler ''plavih'' dodavši da je ovo najmasovnija press konferencija na kojoj je prisustvovao. Samo na fkzeljeznicar.com uskoro ćete moći pročitati i ekskluzivni intervju sa Stančeskim.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Schlager je napisao:
Evo da se malo poigram kuma...ima dosta lijepih muskih imena,ali recimo da bude mali Perica? :D :D :D

:lol:

Svaka cast Vladi na njegovom rezonovanju i KAPA DO PODA momcima sa borac-sport!

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 19:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
subzero81 je napisao:
drugari samo da vas obavjestim da je Borceva navijacka masina brojnija za jos jednog clana :D :D :D

a sad ode da pijem

Čestitam na prinovi :P

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 20:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
A ovo je za svu ćaršijsku raju Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Perica smece, neka ide kod Sibicara, samo neznam sta se desava sa nama, zasto nikoga nedovode, znam da nema love. Neznam sta se desava u vezi onoga morona Dzaje, nadam se de ce mo sve ubrzo rijesiti.

Cestitke za prinovu :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 20:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Čestitke, nek je živ i zdrav...

Perice, ma šta reći, svaki komentar je suvišan, šteta je što im nismo u paketu uvaljali i Vukelju pa da im sjebu svlačionicu do kraja...
Nego momci, jedna druga puno bitnija stvar se dešava ovih dana, a to je da se Marko vratio u puni trenažni proces, momak koji će našoj igri da da jedan potpuno novi ton, momak koji je mene kupio svojim gestom na utakmici sa Širokim koju smo dobili sa 3-2, kada je zabio treći gol i proslavio ga ispod počasne lože sablasno praznog gradskog stadiona ljubeći grb i obraćajući se kameri BHT, oni koji su bili znaju o čemu je riječ...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
subzero81 cestitam ti, neka je sa srecom i dogodine ako bog da neka bude jos koji :D

sto se tice perice on je od sad za mene stanĆeski :lol: :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Međedović nije zamjena za Stančeskog
Autor: Ognjen Ignjić
ponedjeljak, 17 januar 2011 18:27
Već danas banjolučki Borac trebalo bi da bude jači na sredini terena, nakon što ugovor s prvoplasiranom ekipom Premijer lige potpiše Dražen Međedović, dosadašnji član nikšićke Sutjeske.

Iako je Crnogorac, baš kao i Perica Stančeski, vezni fudbaler, strateg Banjolučana, Vlado Jagodić, ističe da pomenuti igrač nije zamjena za Makedonca, jer je u planu kluba i prije njegovog odlaska bilo jačanje sredine terena.

- Međedović bi već od danas trebalo da bude novi fudbaler Borca i očekujem da podigne nivo naše igre u sredini terena. Želim da kažem da on ne dolazi umjesto Stančeskog, već da je i prije svega ovog bio u našim planovima - uvjerava Jagodić.

Pomenuti fudbaler je trenutno jedini koji će doći u najveći grad Srpske, jer u taboru Borca smatraju da nova pojačanja više neće biti potrebna, pod uslovom da se ne desi ništa nepredviđeno.

- Od uprave sam tražio da u prvim danima prelaznog roka riješimo sve kada su u pitanju dolasci, pa bi transfer Međedovića trebalo da bude tačka na tu priču, naravno, ako se ne desi nešto nepredviđeno. Stajić se juče na treningu pojavio sa simptomima koji liče na vodene ospice i ako se to potvrdi, moraće mirovati neko vrijeme. Jedino u tom slučaju bismo možda posegnuli za novim igračima - objašnjava Vlado Jagodić, trener banjolučkog premijerligaša.

Borčevi protivnici u Antaliji
Većina termina u kojima bi Borac trebalo da igra kontrolne utakmice u Antaliji je popunjena. Osim jednog, poznati su i svi sparing-partneri.

- Prvi protivnik 4. februara biće kazahstanski Kairat, zatim 7. februara slijedi provjera s Varmom, austrijskim drugoligašem, dok će nam tri dana kasnije na megdan izaći ukrajinski Obolon. Za sada jedino nije poznat protivnik za 13. februara, kada tražimo najjače provjere, dok bismo testiranja u Turskoj trebalo da završimo 15. februara i utakmicom s moskovskom Lokomotivom - ističe Jagodić.

Međedović strijelac i u Evropi
Dražen Međedović rođen je 15. oktobra 1982. godine, a prethodnu polusezonu nastupao je za Sutjesku iz Nikšića. Crnogorski igrač sredine terena igrao je važnu ulogu u prvom izlasku svog kluba na evropsku scenu (sezona 2009/2010), pa je u domaćem remiju s bjeloiruskim MTZ Ripom (prošle godine promijenjen naziv u Partizan Minsk) postigao i jedan pogodak.

Generalka sa moskovskom Lokomotivom ne bi skodila! :evil3:
Obolon 10. u ukrajinskoj ligi.

Stajic izgleda dobio ospice. :confused1:

A evo i Medinog gola u Evropi (na 1:55):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ti4l58a1YBs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 21:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Честитке за принову!

Медо добродошао!

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 21:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Crnogorci puno hvale tog ljudinu nadam se da će biti pravo poječanje.

Nego zna li neko nešto povodom ove informacije da se sljedeće godine pravi sportska dvorana od 7000 mjesta u BL a ove se završava dogradnja stadiona. Za stadion više manje znamo svi ali ovo za dvoranu do sada nisam čuo.

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:25 
Bič božji
Bič božji

Kao što rekoh koju stranicu ranije, Staju je zadesio pravi maler...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Kao što rekoh koju stranicu ranije, Staju je zadesio pravi maler...

Nevjerovatan maler. Međutim, Stajić je uporan u svemu pa sam siguran da će riješiti ovaj problem prije odlaska u Antaliju.
A što se tiče Perice, meni je drago da je prešao u Željezničar. Volio bih još kad bi i Vukelja zaigrao za njih jer bi nam na taj način bilo puno lakše. I jedan i drugi su bili naš najveći problem u svlačionici. Ono u čemu su bili dobri je kvarenje atmosfere, spletkarenje a Vukelja je (ponavljam se) glavni krivac za Muminovićevo bahato ponašanje.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:42 
Bič božji
Bič božji

Naravno , kako mi reče jedan kolega, on je potpisao ugovor, ali neće moći da bude registrovan za željeznićar dok ne uplati 10 000 eura, znači to tek treba da završi, a sada kada je on već tamo trebali smo im pustiti i vukelju za 20 000 eura, zeznuli smo se što im je zacijepljeno onako visoko obeštećenje, to bi im bio nokaut, a i ovako imaju šansu da im se desi rat u svlačionici...

Staja, ma nadam se da će da putuje u Antaliju, zaslužio je to, a ako ga nedaj bože ospice na neki duži perid udalje sa terena, mislim da neće biti u kombinaciji kod profesora Vlade, jer bi tako propustio i druge pripreme u crveno plavom dresu, a onaj ko zna kako Vlado radi sve mu je jasno, znači samo rad, rad i rad...

Kolega mi reče da se već počelo sa laganim uigravanjem završnica napada, to je ono sa čim će Borac da lomi protivnike na proljeće, zavšnica sa 5-6 igrača...

Čuj Lokomotiva iz Moskve, ma slabo je to, nego mogli su u Antaliji organizovati jadransku ligu, Dinamo, Hajduk, Zvezda, Partizan, Borac, Rijeka, Osijek... Znači najbolji su tamo, a ovi ostzali mali ćaršijski klubovi mogu da treniraju i na domaćim livadama...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:51 
Veteran
Veteran

Biće teško Stajiću da se nametne ukoliko ne prođe pripreme. Žao mi je, radi se o kvalitetnom igraču i jako dobrom čovjeku. Pominjao je Vlado da će, ukoliko se ospice ispostave kao tačna dijagnoza, pokušati naći još jednog igrača za tu poziciju.

Marko je u punom trenažnom procesu, i nadam se da se neće ostvariti prognoze koje su govorile da će Marko teško da se vrati u pravu formu. Ukoliko se Marko u potpunosti vrati, to će nam biti najveće moguće pojačanje.

Međedović. Veza B. Janković - P. Rakojević. Nadam se da je Peca Rakojević bio iskren po pitanju ovog igrača. Sjećam se da je Peca svojevremeno doveo nekoliko igrača kojih se malo ko od nas sjeća. :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 22:58 
Bič božji
Bič božji

Peca je doveo Marinka Mačkića, Ivaniševića igrao je centralnog veznog, sada se ne sjećam kako se zove i još jednog igrača, izgleda da se oavj Medo nadavao golova u Sutjesci, nadam se da će se sutra pojaviti na treningu, moglo bi se to pogledati u 14 i 30...

Staji puno sreće i da nam brzo ozdravi, treba nam za titulu...

Marko će biti najveće pojačanje, definitivno... Maleta treba da za klasu bude bolji nego jesenas, znači ja nemam straha za rezultate...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 23:02 
Bič božji
Bič božji

A gostiju ko nikad, navalili ko na slavu...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 23:04 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Peca je doveo Marinka Mačkića, Ivaniševića igrao je centralnog veznog, sada se ne sjećam kako se zove i još jednog igrača, izgleda da se oavj Medo nadavao golova u Sutjesci, nadam se da će se sutra pojaviti na treningu, moglo bi se to pogledati u 14 i 30...

Staji puno sreće i da nam brzo ozdravi, treba nam za titulu...

Marko će biti najveće pojačanje, definitivno... Maleta treba da za klasu bude bolji nego jesenas, znači ja nemam straha za rezultate...

Nisam siguran da je Peca doveo Mačkića ali to je bio dobar igrač. Ivanišević, nit smrdi nit miriše. Bilo je tu i Pecinih 'Vukobratovića' :x na oporavljanju, tako da se nadam da Medo nije jedan od njih.
A nadam se da ćemo ga vidjeti sutra na treningu.

A gostiju je danas u jednom trenutku bilo 36. Nemoj njih na slavu, živ bio :D :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 23:16 
Bič božji
Bič božji

Što nemoj, pa malo tamjan da im zamiriše... A to su oni da čestitaju na rođenju još jednog Borčevca, al sve nekako stidljivi...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 23:18 
Veteran
Veteran

Stranica 500 od 500
[ 10000 Posta ]

Evo da napišem 10.000 post. :D Bilo bi lijepo kada bi ostali forumaši platili koje pivo za ovo :D :D :D

Nadam se da ćemo Međedovića vidjeti sutra na treningu.
Pričalo se o utakmici 29-og. Zna li se protivnik?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]