banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 07:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 494, 495, 496, 497, 498, 499, 500 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jan 2011, 11:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Путуј игумане :lol:
Надам се само да ће нас неко од клинаца изненадити и наметнути се Влади.
Шиповац и преговори са играчима :lol:
Владо ништа није желио да говори о играчима
Штета што ови у Борцу никако да успоставе сарадњу са неким из БГ или Војводином, има тамо одличних играча који нису у првом плану а могли би се довести (не на позајмицу , већ на уговор).

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nadam se da nasi nece prespavati i narednu sedmicu, jer sam nacuo da ovi ispod nas (na tabeli) :D pregovaraju sa Jeseom. Dakle, oni se trzaju ako nista drugo. A mi? Mi cemo se valjda probuditi iz zimskog sna...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 12:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Трзају се али је питање кога довести...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 12:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ne treba dovoditi samo da bi se o tome pričalo, nego treba dovoditi ako može odmah u prvih 11...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 12:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Upravo i dosta zavisi od Vuleta ostane li on dovescemo dva igraca u vezi
ako ode mora se traziti jos jedno rjesenje na stoperu

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 12:10 
Bič božji
Bič božji

Ako je ponuda takva da može da riješi nešto u finansijskom pitanju onda neka ide, dosta je bitno i ovo što smo se riješili Vukelje i Mumina, koštali su nas dosta, a nisu ništa pokazali, a ja uopšte ne sumnjam da će Vlado da ih napravi još jačim nego što su bili jesenas, na pripremama je već "pakleno"...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mozda bi se moglo probati sa Iveljom, bivsim igracem Ofke. Momak je u najboljim igrackim godinama, a cini mi se da sam negdje procitao da je slobodan. Dobar igrac za nase prilike.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 12:22 
Bič božji
Bič božji

U Bih nema igrača koji bi zaq Borac bio pojačanje, jedino onaj mali Višća iz sarajeva, ali i on samo zbog godina pitanje je dal bi našao mjesto u startnih 11, znači po pojačanja van granica...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 13:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Moje mišljenje je da nam u ovom trenutku trebaju dva igrača u veznom redu, a ako ode Vule mislim da imamo vrlo dobru zamjenu za njega. Petrić je zajedno sa Leom jedno vrijeme igrao sjajno, a kako čujem na testiranjima ima ponajbolje rezultate. Kad su eventualna pojačanja u pitanju, mislim da Vlado ne razmišlja puno njima jer mislim da i sad imamo ekipu koja je spremna uzeti titulu.
Evo sastava:

Avdukić

Stupar Vule (Petra) Leo Puzigaća

Boka

Maletić Grahovac Mikić

Stajić Nikolić

Eventualni problem je 'nekonkurentna' klupa, tačnije problem sa kartonima i povredama igrača iz prve ekipe. Iako Marčetić, Luburić, Sakan, Benović, Damjanović, Dujaković, Petrović, Srećo, Prodanović, Vidaković, Kunić pa i Žarić imaju mjesta u skoro svim PL ekipama. Maksimovića sam namjerno izostavio jer teško (iako se nadam da griješim) da će Marko ikada biti onaj stari nakon operacije koju je imao.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Mi uopste nismo oslabljeni sa ova 3 odlaska,ionako nisu bili starteri,sad nam je jedino klupa kraca...Maksimovic samo nek se oporavi,to je pojacanje!Zna li iko kakva je situacija s njim,dugo se nije nista spominjalo,hoce li se oporaviti do pocetka proljeca?Sjecam se kad je usao onu jednu utakmicu protiv BSK-a cini mi se,bas mi nekako toplo oko srca bilo,a iskreno odmah se vidjela razlika s njegovim ulaskom,bar meni.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 13:16 
Veteran
Veteran

Teško je bilo kom igraču koji je operisao leđa da se vrati u staru formu. Najveći problem je u glavi, jer uvijek postoji strah da se ne obnovi ta vrlo gadna povreda. Ono što znam (po riječima relevantnih) strah postoji ali postoji i Markova volja da se vrati, pa ja nekako želim da vjerujem u Markov povratak.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 13:19 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:
Teško je bilo kom igraču koji je operisao leđa da se vrati u staru formu. Najveći problem je u glavi, jer uvijek postoji strah da se ne obnovi ta vrlo gadna povreda. Ono što znam (po riječima relevantnih) strah postoji ali postoji i Markova volja da se vrati, pa ja nekako želim da vjerujem u Markov povratak.

Marka ima opet da operišemo samo da se vrati, znači Marko, čekamo te...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 13:24 
Bič božji
Bič božji

Još jedna stvar, pročitao sam u novinama da je Novo Damjanović ponovo predsjednik U.O. BSK, jel to znači da je uspio da pomijenja one koji su odbili sporazum o saradnji između BSK I Borca, znam da je nakon što je prijedlog odbijen on podnio ostavku...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 13:29 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Još jedna stvar, pročitao sam u novinama da je Novo Damjanović ponovo predsjednik U.O. BSK, jel to znači da je uspio da pomijenja one koji su odbili sporazum o saradnji između BSK I Borca, znam da je nakon što je prijedlog odbijen on podnio ostavku...

E ovo je sad novi detalj. Nadam se da će zamišljenja saradnja sa BSK-om ipak zaživjeti.

Ne trebamo brinuti za ekipu. Biće to sve dobro, zapravo vrlo dobro. :wink: Kolega hvala infromacijama :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 13:33 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

E ovo je sad novi detalj. Nadam se da će zamišljenja saradnja sa BSK-om ipak zaživjeti.

Ne trebamo brinuti za ekipu. Biće to sve dobro, zapravo vrlo dobro. :wink: Kolega hvala infromacijama :wink:

Ma ja sam to u novinama pročitao, nisam siguran dal je to i tačno, al tako je napisano...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 14:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Не бринем се ја пуно око ових одлазака , долазака и сл. Можемо ми изгурати ПЛ и без ове тројице, па и без Вулета(Петрић би га солидно замјенио)... Нормално, волио бих ја да он остане, али ми у оваквој позицији нисмо баш ти којих се нешто пуно пита.

Мене занима да ли неко зна да ли клуб има дугорочну стратегију развоја? Дакле да ли се размишља о тренинг центру, да ли се размишља о пословању клуба(смањење дугова, привлачење нових спонзора и сл.), или је опет све по систему "од данас до сутра" ...

Само да се направи стабилан колектив од Борца, преболио бих и губитак титуле ове сезоне(мада сам 99% сигуран да узимамо), јер ако се буде радило паметно за пар година можемо постати институција у овој циркус држави.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 15:57 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Avg 2010, 15:32
Široki i Zrinjski već rade pripreme za organizaciju kluba kao d.o.o Znači budućnost svakog kluba na ovim prostorima je preuzimanje kluba od strane grupe dioničara ili ti ga grupe tajkuna koji će tu svoj novac koji je ko zna kako stečen legalno prati i još po mogućnosti i dodatno zaraditi.
Koliko sam upratio predsjednika Zrinjskog plan je uložiti 10 miliona maraka u slijedećih pet godina tako da bi klub ima osiguran budžet po 2 miliona maraka za svaku godinu plus ostanak dosadašnjih sponzora odnosno javnih poduzeća tako da bi klub godišnje koštao oko tri miliona maraka.
Interes te skupine koja će uložiti u klub novce je kupovanje igrača, potpisivanje višegodišnjih ugovora sa svim kvalitetnim juniorima, zatim dolazak najboljih igrača u okruženju i na kraju zarada od njihove prodaje u inozemstvo.
Borac će sigurno u skoroj budućnosti isto uraditi jer alternative nema.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ima alternativa, ne mora biti D.O.O. zašto ne bi bilo akcionarsko društvo A.D. ima pozitivnih primjera i za tu formu privrednog društva. Čak šta više o akcionarskom društvu se i razmišljalo pa je ta priča oko transformacije malo splasnula.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 17:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Borac je i bio DOO (društvo sa ograničenom odgovornošću) tj. Janjetovićev Borac SFP Borac, koje je registrovano u sudu po Zakonu o preduzećima. Mislim da nije brisan iz registra suda pošto da bi se obrisao mora izmiriti dugove koje je napravio stečaj/ likvidacija. Kapital DOO se djeli na udjele i to nije loša forma za početak pošto prvo klub treba osposobiti za AD niko neće kupovati gubitaša. Imaš kapital 10 ml., dug 5 ml. a radiš emisiju akcija na 15 ml. Ne ide.

Inače već duže vrijeme hoću da postavim pitanje:

Dug prema poreskoj upravi- da li je to dug SFP ili FK?

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Međedović jača vezu
.Vladimir Grbić - 16.01.2011 18:28
Dražen Međedović, vezista Sutjeske, blizu je potpisivanja ugovora sa banjalučkim Borcem.

Međedović igra na poziciji ofanzivnog veznog i trebao bi da bude veliko pojačanje za jesenjeg prvaka BiH.

"Razgovori oko njegovog angažovanja već su počeli i u ponedjeljak bi trebao da dođe u Banjaluku na konačne pregovore. Ukoliko bude sve kako treba, Međedović bi uskoro trebao da potpiše ugovor", rekao je Darko Ljubojević, sportski direktor ekipe sa Gradskog stadiona.

Pojačanje u veznom redu najavio je i Vlado Jagodić, trener "crveno-plavih". "Počeli smo razgovore i svi detalji bi uskoro trebali biti poznati. Svjesni smo situacije i u klubu i na tržištu, ali želimo igrača koji će odmah biti pojačanje. Definitivno se radi o jednom, ali pravom pojačanju", izjavio je Jagodić.

Fudbaleri su počeli sa radom da bi spremni dočekali proljećni dio sezone. Šef struke je 15. januar postavio kao krajnji rok da se igrači izjasne o ostanku ili odlasku sa Gradskog stadiona.

"Do pomenutog roka niko nije izjavio da želi da napusti klub. Na osnovu toga smatram da će u klubu ostati i kapiten Vule Trivunović koji je imao nekoliko ponuda. Nije se izjasnio da želi da ide i mislim da će predvoditi ekipu u nastavku prvenstva", rekao je Jagodić.

Do sada su redove jesenjeg prvaka BiH napustili Ljubiša Vukelja i Milan Muminović, a njihovim stopama po svemu sudeći krenuće i Perica Stančeski.

"Nikome se nije javio već tri dana i to dovoljno govori o njegovom profesionalizmu. Mislim da je meni trebao da se javi i da kaže da će biti odsutan nekoliko dana. Ovim potezom je pokazao koliko poštuje dres Borca, a mi želimo igrače koji će poštovati grb Borca. Sigurno je da nećemo plakati, a nakon nekih informacija, mogu samo da mu poželim srećan put", izjavio je šef struke jesenjeg prvaka.

Jagodić smatra da u postojećem igračkom kadru ima fudabalere koji na pravi način mogu da zamijene one koji su napustili klub:

"Niko nije nezamjenljiv. Neki igrači su do sada bili u sjeni i smatram da mogu da pokažu potencijal. U ovom kadru imam kvalitetna rješenja."

Nalazi vrlo dobri
Vlado Jagodić je početak priprema podredio ljekarskim nalazima i testiranju fudbalera i ističe da je zadovoljan konačnim ishodom.

"Prve ocjene su vrlo dobre i najbitnije mi je da svi fudbaleri mogu da podnesu jak ritam. Kada bi nas vrijeme poslužilo, mislim da bismo odradili sjajan posao do odlaska u Antaliju", rekao je Jagodić.

Ovo odgledajte bez muzike, odnosno bez zvuka. :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-cgvHR-hYLo[/youtube]

Poslednji put menjao Simpatizer dana 16 Jan 2011, 19:33, izmenjena 2 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 494, 495, 496, 497, 498, 499, 500 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]