banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 18:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jan 2011, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
По некој логици,Борац и сад игра регионалну лигу,3 нације,3 Вјеросиповјести! :lol:

Сад ће тај прелазни рок,видјећемо кога ће довести управа,ваљда неког из Џаје :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Onaj Nenad Stojanović (Purke) kojeg je neko dovodio u vezu i sa Borcem odlazi najvjeroatnije da igra u Vijetnam. Za neupućene momak je igrao ove zime za Leotar a inače prije u Zvezdi itd. Auto, stan, premije, avionska karta do tamo i redovna mjesečna plata 10 000 evra.
Mislim da će mu biti OK tamo, jer znam neke momke koji su skora bili u Vijetnamu kažu da su se odlično proveli. Mada mora se priznati da momak ima petlju, nije to laka odluka

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 00:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A za regionalnu ću reći da mi ne trebamo mnogo da lupamo glavu oko tih stvari jer ako ikad do toga dođe vjerovatno će nama biti ponuđeno da uđemo u koncept regionalne lige ali oko samog koncepta malo ćemo se pitati.
Tu ligu treba gledati sa aspekta Borca a ne Zvezde i Partizana (ne vjerujem da se oni nešto mnogo brinu za razvoj fudbala u BL) nama ona može dobro pomoći da promovišemo svoju Republiku, Grad i klub u regionu, da konstatno imamo pun stadion, da se dalje razvijamo kao klub itd. .
Kažem veliki će ugovoriti kad dođe vrijeme sve detalje naše je samo da kažemo DA i zabava počinje.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 12:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Пошто се ових дана нема много шта писати о Борцу, да попунимо ову паузу једним прелијепим клипом о нашој, јединој Републици...
Шлаг је на крају :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zpoPQfTE4cs[/youtube]

Уживајте!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Moram i ja da kazem svoje poglede oko te buduce regionalne lige
mislim da bi svi klubovi imali ogromnu korist pa i famozni zvezda i partizan. A evo i zasto pa to su klubovi sa ogromnim brojem navijaca izvan srbije, kazete kakva je korist da igraju sa olimpijom i vardarom pa u skoplju i ljubljani bi bio pun stadion od toga pola zvezdinih navijaca znate li koliko je radnika sad iz srbije na radu u sloveniji samo,mislim oko 100 000 da je cifra,pa nek je pola navijaca zvezde itd pa i u banjaluci ih ima sasvim solidno pa podgorica, klubovi kao slaven belupo i siroki vjerovatno nebi ni igrali takvu ligu jer nemaju navijace tradiciju a samim tim je i pitanje dali bi mogli pridonijeti takvom projektu. Mislim da je i projekat zvani robi prosinecki isplaniran u tu svrhu i da je smisljen na nekim visim instancama jer jedino tako sve dobija smisao pa i drzavno dovodjenje gazproma, e sad zamislite da preko zvezde taj gazprom ima trziste od 25 mil ljudi umjesto sadasnjih 8 mil vjerovatno bi i oni udvostrucili ulaganja u tu istu zvezdu.Apsolutno sam protiv bilo kakvih integracija sa hrvatskom i federacijom jer je istina da smo uvijek od toga mi imali samo stetu ali iz razloga sto smo mi u te integracije ulazili cista srca a oni zbog interesa,sad je neko drugo vrijeme i mislim da bi jedna takva liga sacinjena samo zbog interesa a ne zbog bratstva i jedinsva imala sve uslove da bude uspjesna i od koristi svima pa i nasem BORCU

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Početkom tekuće sezone Milan Muminović iz Sarajeva je otišao u Borac gdje je predstavljen kao veliko pojačanje. Međutim, kako je sezona odmicala Muminović je sve manje igrao, pa je izrazio želju za odlaskom.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
U razgovoru za SportSport.ba ovaj fudbaler je potvrdio da je pismenim putem podnio zahtjev za raskid ugovora, no iz Banja Luke još uvijek nije dobio nikakav odgovor.

"U Borac sam došao sa velikim ambicijama, međutim, nisam zadovoljan minutažom koju sam imao u prvom dijelu sezone, te zbog toga želim otići. Pismenim putem sam podnio zahtjev za raskid ugovora, no još uvijek nisam dobio nikakav odgovor. Za nekoliko dana, tačnije 10. januara imam sastanak sa čelnicima kluba i tada će mnogo toga biti jasnije. Nadam se da ćemo se rastati na obostrano zadovoljstvo", rekao je Muminović za naš portal.

Za usluge ovog igrača zainteresirani su brojni klubovi, a SportSport.ba saznaje da bi ga u svojim redovima vrlo rado vidio zenički Čelik.

"Ima dosta klubova koji bi me voljeli vidjeti u svojim redovima, no sada je o tome rano govoriti. Želim prije svega da riješim svoj status pa ću onda dobro odvagati i odabrati najbolju opciju. Želim igrati i to mi je u ovom trenutku najvažnije", zaključio je Muminović.

Ja bas ne kontam jel oni traze raskid ugovora na stetu kluba ili na svoju stetu. Ko je ovde lud pa da pusta igrace dzaba.

I jos jedna stvar muminovicu NABIJEM TE NA KUR.C, ako je iko imao priliku ove sezone da se dokaze a da je nije iskoristio onda si to ti. Zato putuj igumane, ko te jebe!! A vi gospodo iz uprave nemoj da pustite majmuna da ide dzaba nego neka ga plate pa onda da se klate ili neka sam isplati svoju odstetu pa nek ide gdje hoce

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
subzero81 je napisao:
Citiraj:
Početkom tekuće sezone Milan Muminović iz Sarajeva je otišao u Borac gdje je predstavljen kao veliko pojačanje. Međutim, kako je sezona odmicala Muminović je sve manje igrao, pa je izrazio želju za odlaskom.

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
U razgovoru za SportSport.ba ovaj fudbaler je potvrdio da je pismenim putem podnio zahtjev za raskid ugovora, no iz Banja Luke još uvijek nije dobio nikakav odgovor.

"U Borac sam došao sa velikim ambicijama, međutim, nisam zadovoljan minutažom koju sam imao u prvom dijelu sezone, te zbog toga želim otići. Pismenim putem sam podnio zahtjev za raskid ugovora, no još uvijek nisam dobio nikakav odgovor. Za nekoliko dana, tačnije 10. januara imam sastanak sa čelnicima kluba i tada će mnogo toga biti jasnije. Nadam se da ćemo se rastati na obostrano zadovoljstvo", rekao je Muminović za naš portal.

Za usluge ovog igrača zainteresirani su brojni klubovi, a SportSport.ba saznaje da bi ga u svojim redovima vrlo rado vidio zenički Čelik.

"Ima dosta klubova koji bi me voljeli vidjeti u svojim redovima, no sada je o tome rano govoriti. Želim prije svega da riješim svoj status pa ću onda dobro odvagati i odabrati najbolju opciju. Želim igrati i to mi je u ovom trenutku najvažnije", zaključio je Muminović.

Ja bas ne kontam jel oni traze raskid ugovora na stetu kluba ili na svoju stetu. Ko je ovde lud pa da pusta igrace dzaba.

I jos jedna stvar muminovicu NABIJEM TE NA KUR.C, ako je iko imao priliku ove sezone da se dokaze a da je nije iskoristio onda si to ti. Zato putuj igumane, ko te jebe!! A vi gospodo iz uprave nemoj da pustite majmuna da ide dzaba nego neka ga plate pa onda da se klate ili neka sam isplati svoju odstetu pa nek ide gdje hoce

вјероватно ће га пустити на исти фазон као и Вукељу...

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Пошто се ових дана нема много шта писати о Борцу, да попунимо ову паузу једним прелијепим клипом о нашој, јединој Републици...

Уживајте!

још кад сам први пут видио овај спот на ТВ-у баш сам хтио да питам има ли ико од борчеваца у Влади да мало ургира да се ово постави и на нет, јер је одличан видео материјал у питању. а поред прекрасних клипова РС и наше крајишке љепотице у једном дијелу се види и градски стадион 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 15:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kako bi se uklopila moja obrada pjesme " Sa Manjače krenuli su vuci",koju sam patentirao u ratu kad me dežurni probudio da idem u rov u 4 ujutro na Barakovcu iznad Doboja na temperaturi od -20,- "Ustalo je malo i veliko,skaramo te Srpska Republiko"? :D :D

Pjesma mi je došla spontano,u trenutku inspiracije kao kod svih velikih umjetnika :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:

Уживајте!

Wonderful,merveilleux,wunderbar,vidunderlig,прекрасен,imeline,iontach,mirabilis, maravilhosa...

Одлично, баш сам уживао!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 19:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Jel iko išao do prostorija lešinara, jesu li stigli kalendari.
Velika akcija je u toku (slatkiši se skupljaju) ne znam koliko ste upoznati.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 20:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hajde napisi malo o tome,zvuci mi kao da je akcija vrijedna svake pohvale.Napisi koji red o cemu se radi pa ce to vjerovatno ponukati ponekoga da se ukljuci.Gdje odnijeti,sta odnijeti,kada....?
Znam da je prije godinu dana bilo skupljanje slatkisa za djecu iz doma Rade Vranjesevic,ali ove godine nisam upoznat o cemu se radi.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
И ове године наша група ће поклонити својим члановима новогодишње зидне и џепне календаре. Календар се може подићи у удружењу сваког радног дана од 19 до 21 час уз чланску карту.
Календар је бесплатан, ал уз подјелу календара се одвија акција помоћи дому „Раде Врањешевић“.
Као и претходне 2 године, тако и ове 2010 године, наша група реализоваће акцију скупљања слаткиша и одјеће за штићенике дома „ Рада Врањешевић“.
Слаткиши и одјећа се скупљају сваког дана у удружењу од 19 до 21 час.
Акција је почела 27.12.2010. год, а завршава са журком хуманитарног каратера 22. јануара.
Симболичан допринос сваког од нас, ову акцију ће направити успјешном.

Покажимо да мислимо на наше суграђане!

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 20:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
Schlager je napisao:
Hajde napisi malo o tome,zvuci mi kao da je akcija vrijedna svake pohvale.Napisi koji red o cemu se radi pa ce to vjerovatno ponukati ponekoga da se ukljuci.Gdje odnijeti,sta odnijeti,kada....?
Znam da je prije godinu dana bilo skupljanje slatkisa za djecu iz doma Rade Vranjesevic,ali ove godine nisam upoznat o cemu se radi.

http://lesinari1987.net/sajt/?p=1083

а овако је то прошле године изгледало

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 20:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Svaka čast momci na objašnjenju, nema šta da se doda.
Šlager,jesi li zadovoljan?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 20:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jesam,i ne samo to vec cu naci i nacin da se ukljucim.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 21:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Posto sam primjetio da na ovoj temi ima vise navijaca Zvezde nego Borca,evo imate Vladana Lukica uzivo na SOS :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2011, 23:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Ono što je gdin Lukić govorio za regionalnu ligu otprilike i ja sam na tom fonu govorio juče.

A inače sviđa mi se i ta ideja o Kupu južnog toka jer jedan krak prolazi i kroz Republiku Srpsku. Taj Kup bi bio pelazno rješenje dok klubovi odavde ne ojačaju da mogu ravnopravno da se nose sa svim evropskim a i sponzor je premoćan. Ako su Rusi to pokrenuli oni će i izgurati imaju veze na sve strane inače ne bi dobili i Zimske olimpijske i mundijal.

Zvezdi želim da uspije u svojoj namjeri da budu moćan srpski i evropski klub a naravno i Partizanu isto želim.
Toliko o Lukiću i JSL od mene za ovu godinu.

Aj Borac!

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2011, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Citiraj:
BANJALUKA, Poreska uprava RS je donijela odluku o raskidu sporazuma o reprogramu sa 70 preduzeća koja nisu ispoštovala uslove odgođenog plaćanja, a vrijednost ukupnog reprogramiranog duga je 67,47 miliona KM. Portal Capital je došao do kompletnog spiska pravnih lica koji objavljujemo u prilogu ovog teksta.

Najveći dužnik je Novoteks Trebinje sa dugom od 21,3 miliona, Famos Istočno Sarajevo 10,2 miliona, “Swisslion IAT” duguje 8,4 miliona KM, robna kuća Boska 4,4 miliona KM, Zrak Teslić 3,2 miliona, a FK Borac Banjaluka 2,8 miliona KM.

Pa hoce li bar jedna dobra vijest ove godine :(?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2011, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Citiraj:
BANJALUKA, Poreska uprava RS je donijela odluku o raskidu sporazuma o reprogramu sa 70 preduzeća koja nisu ispoštovala uslove odgođenog plaćanja, a vrijednost ukupnog reprogramiranog duga je 67,47 miliona KM. Portal Capital je došao do kompletnog spiska pravnih lica koji objavljujemo u prilogu ovog teksta.

Najveći dužnik je Novoteks Trebinje sa dugom od 21,3 miliona, Famos Istočno Sarajevo 10,2 miliona, “Swisslion IAT” duguje 8,4 miliona KM, robna kuća Boska 4,4 miliona KM, Zrak Teslić 3,2 miliona, a FK Borac Banjaluka 2,8 miliona KM.

Pa hoce li bar jedna dobra vijest ove godine :(?

:(

кад смо код лоших вијести ево читам и ја у јучерашњем Блицу пише да нема ништа од споразума између Борца и БСК-а, тј управа БСК-а је одбила споразум по којем би играчи из Борца ишли на каљење код њих, так ода Борац сад тражи други тим за партнерство, али проблем је што остали бањалучки тимови играју у нижим ранговима такмичења

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]