banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 18:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 482, 483, 484, 485, 486, 487, 488 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jan 2011, 18:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Boka je napisao:
blus je napisao:
hm...mnogo je lakse ako vec ide da ide u kazahstan,banglades,nikaragvu...samo ne u želju

Ne znam kakav mentalni koncept moraš imati da bi otišao igrati za neki zeleni klub. Činimi se kad bih ja došao u tu situaciju da bih odmah okačio kopačke o klin.

Slažem se,to ti je kao da si stavio turban na glavu i uzeo jatagan u ruke :angry5:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 18:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Boka je napisao:
blus je napisao:
hm...mnogo je lakse ako vec ide da ide u kazahstan,banglades,nikaragvu...samo ne u želju

Ne znam kakav mentalni koncept moraš imati da bi otišao igrati za neki zeleni klub. Činimi se kad bih ja došao u tu situaciju da bih odmah okačio kopačke o klin.

Dobro, bićeš sledeći kapiten :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Jeste van teme ali moram reći jedno zapažanje sa srpskih sportskih sajtova na kojima se raspravlja o regionalnoj ligi. Ne mogu vjerovati koliko su ljudi povodljivi. Navijači vječitih imaju iste stavove kao uprave njihovih klubova. Jedni su apsolutno za, drugi protiv. Jbt niko ne razmišlja svojom glavom, kao da su roboti.

A vidim i par Lešinara a i ja sam se pridružio koji im mrse konce, i osipaju drvlje i kamenje po regionalnoj ligi u kojoj bi bili i makedonci, slovenci i predstavnici FBiH.

Stvarno ne znam kako prethodno navedeni mogu pomoći razvoju srpskog fudbala.

Oni iz Srbije imaju jedan problem, jer kad govore o okolnim zemljama njima u glavi je predratna slika, bratstvo i jedinstvo...još im Tadić mozak popio sa svojom demokratijom.

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:03 
Bič božji
Bič božji

Boka je napisao:
Jeste van teme ali moram reći jedno zapažanje sa srpskih sportskih sajtova na kojima se raspravlja o regionalnoj ligi. Ne mogu vjerovati koliko su ljudi povodljivi. Navijači vječitih imaju iste stavove kao uprave njihovih klubova. Jedni su apsolutno za, drugi protiv. Jbt niko ne razmišlja svojom glavom, kao da su roboti.

A vidim i par Lešinara a i ja sam se pridružio koji im mrse konce, i osipaju drvlje i kamenje po regionalnoj ligi u kojoj bi bili i makedonci, slovenci i predstavnici FBiH.

Stvarno ne znam kako prethodno navedeni mogu pomoći razvoju srpskog fudbala.

Oni iz Srbije imaju jedan problem, jer kad govore o okolnim zemljama njima u glavi je predratna slika, bratstvo i jedinstvo...još im Tadić mozak popio sa svojom demokratijom.

A ti si za il si protiv zajedničke lige...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:09 
Bič božji
Bič božji

batica je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma nemam pojma kad je Branki termin, a šta msiliš rodi crnca, ima onda da zabije tri komada, al u našu mrežu... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

al se ismijah....

to bi onda bio super talenat kad odraste, trebalo bi ga drzati uz Borac. ionako se ne moze bez crnaca igrati fudbal :D

Ma možda bi nam Stevo bio u qurcu, nadajmo se da Branka nije šarala...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ja sam ZA, međutim ima jedno veliko ALI... Ako će se praviti ajde da to liči na nešto.

Ne smatram da Slovenci, Crnogorci, Makedonci mogu išta pomoći da se klubovi iz Srbije ojačaju. Takođe mislim da ni FBiH ne treba da učestvuje ali pošto mi idemo u paketu s njim ajd to bi nekako i progutao ali u svakom slučaju ne mogu zemlje koje nemaju:
1:stadione,
2.klubove iza kojih stoji ime i jake navijačke grupe
3.kojima su šampioni neki novokonponovani klubovi iz malih gradića...

Ne mogu oni ništa dobro donijeti. Dakle: Srbija, Hrvatska, BiH (teška srca, al ajde jer i mi se pod tim vodimo zasad), i još neke 2 do 3 regionalne zemlje koje su finansijski jake i čiji bi ulazak relaksirao odnoce prije svega između Srbije i Hrvatske

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:14 
Bič božji
Bič božji

Boka je napisao:
Ja sam ZA, međutim ima jedno veliko ALI... Ako će se praviti ajde da to liči na nešto.

Ne smatram da Slovenci, Crnogorci, Makedonci mogu išta pomoći da se klubovi iz Srbije ojačaju. Takođe mislim da ni FBiH ne treba da učestvuje ali pošto mi idemo u paketu s njim ajd to bi nekako i progutao ali u svakom slučaju ne mogu zemlje koje nemaju:
1:stadione,
2.klubove iza kojih stoji ime i jake navijačke grupe
3.kojima su šampioni neki novokonponovani klubovi iz malih gradića...

Ne mogu oni ništa dobro donijeti. Dakle: Srbija, Hrvatska, BiH (teška srca, al ajde jer i mi se pod tim vodimo zasad), i još neke 2 do 3 regionalne zemlje koje su finansijski jake i čiji bi ulazak relaksirao odnoce prije svega između Srbije i Hrvatske

Nećeš biti kapiten... :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Važi :lol: Dakle DA uz uslove koje sam naveo, ali apsolutno NE za ligu o kojoj oni pričaju EX-ju.

Nego ajd realno da li bi ti pristao da Borac uđe u neku ligu, pod izgovorom da ulazi da bi poboljšao kvalitet i da bi igrao bolje u evropi, a u toj ligi klubovi sa Malte, iz Luksemburga Linhenštajna... To ti je slično za klubove iz Srbije, da igraju ligu sa Slovenijom, Makedonijom, BiH itd.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:29 
Bič božji
Bič božji

Boka je napisao:
Važi :lol: Dakle DA uz uslove koje sam naveo, ali apsolutno NE za ligu o kojoj oni pričaju EX-ju.

Nego ajd realno da li bi ti pristao da Borac uđe u neku ligu, pod izgovorom da ulazi da bi poboljšao kvalitet i da bi igrao bolje u evropi, a u toj ligi klubovi sa Malte, iz Luksemburga Linhenštajna... To ti je slično za klubove iz Srbije, da igraju ligu sa Slovenijom, Makedonijom, BiH itd.

Ma uz dužno poštovanje prema tvojim stavovima nisi u pravu, a sada ću ti reći zašto...
Zato što ako mi nastavimo da zabijamo glavu u pijesak vrlo brzo klubovi iz Lihtenštajna, Luksemburga i San Marina, neće htjeti da igraju sa nama zato što nećemo biti na njihovom nivou i ne samo mi, nego i svi klubovi iz okruženja, moraš da znaš da bi Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk, pa donekle i ovi manji klubovi u koje spadaju Borac, Sarajevo, Vojvodina, Osijek, Rijeka, punili stadione i u Skopju i u Podgorici, a sigurno i u Sloveniji, a kada su stadioni puni, onda je interes medija veći, a onda je veći interes za marketing, marketing nosi više para, a više para popravlja kvalitet, a onda opet veći kvalitet ponovo pokreće točak iz kojeg se teško izlazi, naš problem trenutno, a problem i u srbiji i Hrvatskoj je taj što se taj točak okreće u pogrešnom pravcu i kvalitet je sve lošiji i lošiji... Dakle takvom takmičenju treba tržište od 30 milion stanovnika, iz velikog tržišta izlaze velike cifre, jednostavno zakon velikih brojeva... Razumiješ...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ne razumijem! :lol: :lol:
Igrala se liga SCG i ne sjećam se da je baš Zvezda toliko punila stadione po CG, ništa više nego što danas puni po Srbiji. Hoću da ti kažem: kakvog interesa ima Zvezda od igranja sa Mogrenom, Slaven Belupom, Š. Brijegom.

Ona će samo neka napravi iole značajniji rezultat u Evropi dobiti i sponzore i pun stadion i ovako i onako jer su ti klubovi 4-ke brendovi ali ta liga koju pominješ jačala bi sve te ostale klubove a samo ne one radi kojih se i osnivi.

I ako imaš zvaničan stav BBB da sa klubovima iz Srbije i RS nikad u zajedničku ligu. Ako imaš skandiranje na svakoj njihovoj utakmici ubij Srbina, ako Torcida ili Armada bi izazvali prekid svake utakmice u toj ligi, ne znam kako bi to uopšte moglo zaživjeti.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 19:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:pottytrain5:
Smirite se od tog mane štani.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
у праву је Бока што се тиче тих ствари за клубове из Србије. али само ако мислимо на Звезду и Партизан.
али за мање клубове то је изузетна ствар.
е сад опет ту се поставља питање колико би која земља имала предствника.
за мање клубове у СРБ би била изузетна прилика да им гостује Динамо или Жељезничар.. то би напунило стадион управо због тих националних порива.. да се који пут опсује балијска и усташка мајка :D
исти је случај наравно и кад наши оду у ЗГ или СА па им псују мајку ћетнићку :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 20:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Kako uopšte izabrati, ko će igrati iz svih ostalih zemalja sem Srbije. Tamo se sve zna. Ali u ostalim zemljma su tad bili neki drugi klubovi, a danas su neki drugi. Kako sastaviti spisak učesnika.

Jel treba pozvati Velež ili Slobodu ili Vardar ili Olimpiju bez obzira što više ništa u fudbalu ne znače? A ovi iz Srbije što žučno zagovaraju tu ligu upravo je zagovaraju zato što su im u glavi ostale neke lijepe uspomene na Vardar, Olimpiju, Velež. Ako oni ne shvataju da tog više nema, valjda bi barem mi trebali to shvatiti.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 20:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Zvezda je danas po igrackom kadru i prosjeku gledalaca otprilike na nivou jednog njemackog treceligasa,tipa Offenabach ili Stutgart Kickers....A drugoligasi bi je ladno slistili i demolirali,bilo njemacki tipa Herta,Duisburg,italijanski Torino,engleski QPR,itd,spaski Betis,Tenerife,itd....

Morao sam ovo napisati zbog pojedinih komentara kako takvim "velicinama" ne trebaju jace lige od srpske.....znaci,treca evropska liga,a i to je pitanje....

Ajd,potpuno bih sgvatio komentar (mozda bih ga i podrzao),kako srpskim klubovima ne treba nikakvo vezivanje sa neprijateljima i mrziteljima svega srpskog i da treba izbjegavati bilo kakve asocijacije sa njima,pa i sportske,ali ovi komentari kako sa sportskog aspekta Zvezdi to ne treba,jer je to "klupcina",e na to vec moram odreagovati....Probudite se,nije vise 1991,utakmica Siroki-Zvezda bi bila na kladionicarskim listama 2.60 3.10 2.60

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ако су Звезда и Партизан трећа европска лига шта су онда ови с којима им се нуди да игра?
клуб мјесне заједнице Вестенбарх под Алпима?
већ смо имали расправу ЈСЛ вс ПЛБиХ тако да се опет враћа прича на то..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 21:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Namjerno sam naveo primjer zamisljenih kvota bas na Siroki-Zvezda,jer su tako (2.60 3.10 2.60) bile postavljene kvote na ljetosnju utakmicu Siroki-Austria Bec. A Austria nije sigurno slabija od Zvezde,btw izbacili su Vojvodinu prosle sezone.
Jedno su nasa naglabanja oko toga ko je "velicina" i ko je " sto puta bolji",a drugo su ovi empirijski dokazi bukmejkera koji gledaju to profesionalno jer mogu da dobiju ili izgube ogromne svote.

Sve ove druge price su otprilike "moj tata je jaci od tvog tate",ili kasnjenje 20 godina za realnoscu i zivot u Bariju.I opet ce tema Borac otici u qratz pricom o "velikanima"...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 21:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zeljeznicar dobio 2 miliona km za Dzeku!
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/2 ... -Deke.html

Moram priznati da sam pakostan i zavidan :angry4:

Sad mogu da probiraju sve sto im se svidja ovdje sledecih par godina....

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 23:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Schlager je napisao:
Zvezda je danas po igrackom kadru i prosjeku gledalaca otprilike na nivou jednog njemackog treceligasa,tipa Offenabach ili Stutgart Kickers....A drugoligasi bi je ladno slistili i demolirali,bilo njemacki tipa Herta,Duisburg,italijanski Torino,engleski QPR,itd,spaski Betis,Tenerife,itd....

Morao sam ovo napisati zbog pojedinih komentara kako takvim "velicinama" ne trebaju jace lige od srpske.....znaci,treca evropska liga,a i to je pitanje....

.Probudite se,nije vise 1991,utakmica Siroki-Zvezda bi bila na kladionicarskim listama 2.60 3.10 2.60

Реално. Браво!

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 23:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa ako su Zvezda i Partizan tu, gdje je onda Velež, Sutjeska, Vardar, Osijek, Željezničar i ostali velikani sa kojima bi ovi trećeligaši trebalo da igraju.
Ex-yu liga u fudbalu nije u interesu Srba pogotovo Srbije.

Srbi se uvijek bore za neke integracije sa Hrvatima i muslimanima još od početka prošlog milenijuma i nikad nam ništa dobro nisu donijele. Zašto da mi uvijek zagovaramo neko bratstvo nek zagovaraju oni koji su ga rušili

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
da se i ja izjasnim.

ja licno nikad necu priznati da je Borac slabiji. pa cak i da je slabiji od nekih prosjecnih evropskig klubova. to je jednostavno tako. zato razumijem forumase koji tvrde da su Zvezda i Partizan Real i Barsa za nas. sto se tice mog stava oko regionalne lige mislim da je RBA sve fino objasnio...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 482, 483, 484, 485, 486, 487, 488 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]