banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 04:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jul 2010, 19:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Nešto sam umora, ne mogu čekati 12 sati a i hoću da našem borcu prvi čestitam!

Slika

Naprijed Borac Borca Banja Luka!

Pozdrav svim forumašima i čestitam Vam rođendan naše Svetinje!!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Poslije cjelodnevnog izbivanja iz kuce dodjem ovdje i vidim da smo odigrali 1-1 OFK-a.
Odlican rezultat s obzirom da je i OFK u istoj fazi priprema i da imamo dosta novih igraca. Dobro je da je i Nikolic poceo da cijepa mreze. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 21:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
zli mrkvić je napisao:
Vjerovatno je drugo poluvrijeme drugi tim igrao.

Jeste u pravu si. Primili smo go u zadnjim minutama utakmice.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 22:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Evo i mene,sa jednom idejom,prevashodno bih volio da je procita borcev_navijac,koji,nazovimo to tako,ima dobre veze u upravi,pa ako mu se svidi neka prenese gdje treba.Ideja nije skupa,a mislim da bi se visestruko vratila,cak i finansijski,a da ne pricam o popularizaciji Borca.
Dakle,ocito je da sad vec jako licimo na ozbiljan klub,bar kad je igracki pogon u pitanju,ali mislim da neke stvari koje prate sve ozbiljne,pa cak i manje ozbiljne klubove,kod nas jednostavno nisu zstupljene jer marketing kluba ne radi-nista!
Znaci,moj prijedlog je da se po povratku iz Novog Sada,a prije odlaska u Lausane,organizuje Crveno-Plava vece,ali ne kao one dosad u Romanovu,noge pod sto itd,vec u vecernjim satima na Trgu Krajine,gdje bi se izvrsilo poimenicno predstavljanje tima za ovu sezonu,svaki igrac bi mogao reci po recenicu dvije kao odgovor na pitanje voditelja,moj prijedlog je onaj Milan Kalinic iz Sve za ljubav,posto znam da je lud za fudbalom,zatim bi se izvrsila prezentacija dresa za sledecu sezonu,naravno sa standom gdje bi se za 40-60 km vrsila prodaja istog,a na istom standu bi se mogle prodavati i sezonske ulaznice za Istok i Zapad po popularnim cijenama,mozda dovesti nekoga da otpjeva pjesmu-dvije,organizovati neko upisivanje mladjarije u clanstvo kluba,podjeliti im neke legitimacije,nemam pojma,i to bi po meni trebala postati tradicija svakog ljeta uoci pocetka sezone.

Prevashodna ideja mi je da borcev_navijac procita ovo,da i mi njemu damo neku ideju a ne samo da uzimamo informacije od njega,ali volio bih cuti i ostale sta misle kako bi ovo proslo kod nas?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 22:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Evo i mene,sa jednom idejom,prevashodno bih volio da je procita borcev_navijac,koji,nazovimo to tako,ima dobre veze u upravi,pa ako mu se svidi neka prenese gdje treba.Ideja nije skupa,a mislim da bi se visestruko vratila,cak i finansijski,a da ne pricam o popularizaciji Borca.
Dakle,ocito je da sad vec jako licimo na ozbiljan klub,bar kad je igracki pogon u pitanju,ali mislim da neke stvari koje prate sve ozbiljne,pa cak i manje ozbiljne klubove,kod nas jednostavno nisu zstupljene jer marketing kluba ne radi-nista!
Znaci,moj prijedlog je da se po povratku iz Novog Sada,a prije odlaska u Lausane,organizuje Crveno-Plava vece,ali ne kao one dosad u Romanovu,noge pod sto itd,vec u vecernjim satima na Trgu Krajine,gdje bi se izvrsilo poimenicno predstavljanje tima za ovu sezonu,svaki igrac bi mogao reci po recenicu dvije kao odgovor na pitanje voditelja,moj prijedlog je onaj Milan Kalinic iz Sve za ljubav,posto znam da je lud za fudbalom,zatim bi se izvrsila prezentacija dresa za sledecu sezonu,naravno sa standom gdje bi se za 40-60 km vrsila prodaja istog,a na istom standu bi se mogle prodavati i sezonske ulaznice za Istok i Zapad po popularnim cijenama,mozda dovesti nekoga da otpjeva pjesmu-dvije,organizovati neko upisivanje mladjarije u clanstvo kluba,podjeliti im neke legitimacije,nemam pojma,i to bi po meni trebala postati tradicija svakog ljeta uoci pocetka sezone.

Prevashodna ideja mi je da borcev_navijac procita ovo,da i mi njemu damo neku ideju a ne samo da uzimamo informacije od njega,ali volio bih cuti i ostale sta misle kako bi ovo proslo kod nas?

Vrijeme je da i mi počnemo da funkcionišemo kao evropski klub. AJ BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Schlager свака част на идеји. ЈЕДНА таква "манифестација" би сигурно МНОГО доњела популаризацији клуба.
Стварно тај маркетинг Борца не ради апсолутно ништа да приближи клуб нашим суграђанима..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Samo da se borčev navijač vrati iz NS može početi raditi na ovom tvom projektu :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Dobra je ideja, samo sam protiv dovodjenja Kalinica. Taj bi masno naplatio svoje usluge. Predlazem da Gunja :lol: bude voditelj tog programa, ili neki drugi lokalni djilkos koji je sposoban da zabavi publiku. :D
Mozda bi bilo dobro da se u narednih nekoliko godina uvede i predstavljanje novih igraca ispred zapadne tribine. Mislim na ono kada se novajliji da lopta a on izvodi bravure sa istom. Naravno, bravure u skladu sa njegovim mogucnostima. :D
Ja bih sigurno dolazio na te prezentacije, a vjerujem da bi to uradilo barem jos 200-300 ljudi...

A evo i od mene nekih ciljeva koji bi trebali biti ostvareni u dogledno vrijeme:

Mi, na primjer, jos nemamo zvanicnu internet prezentaciju naseg kluba.
To bi, sa svim aktuelnim informacijama vezanim za klub kao i buducim aktivnostima, trebala biti jedna od stvari koja se moze i mora uraditi u skorije vrijeme. Cak i neki klubovi u BiH imaju svoje zvanicne stranice!

Takodje, Uprava bi trebala da pokrene neku vrstu, recimo, ljetnog kampa na kom bi se okupila djeca iz banjalucke regije (a i sire) i da se na taj nacin dovode najtalentovaniji u omladinsku skolu. Ovaj kamp bi se npr. mogao odrzavati 2 puta godisnje (proljece i jesen).
Naravno, tom kampu bi prethodila agresivna medijska kampanja, prije svega u manjim (seoskim) sredinama, jer je poznato da ta djeca uglavnom ranije sazriju od ove gradske. Dakle, na taj nacin mozemo dovesti i talentovanu i marljivu djecu istovremeno.
U sklopu ovoga smatram da bi trebalo "kaparisati" djecu i po osnovnim skolama. Tu lezi moguca igracka, ali i navijacka baza naseg kluba!

Poenta ovog mog posta je da nam je marketing na nezadovoljavajucem nivou u svim segmentima i to je neophodno promijeniti.

Svjestan sam da jos nije realno da se ove akcije i zadaci ostvare u potpunosti, ali vrijeme koje je pred nama zahtijevace konstantno koracanje unaprijed. Od necega se mora poceti...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Borče sretan/srećan ti rodjendan!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 01:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
SRETAN TI 84. ROĐENDAN BORČE NAŠ!

Vidim imate veoma zanimljive ideje vezano za marketing i promociju kluba i predstavljanja samih igrača koji su došli. To ne bi bila loša ideja da se pred novu sezonu predstavi tim na Trgu krajne, i na taj način ga ispratiti u Lozanu, mada je tako nešto teško očekivati mislim... Ali najviše bi mediji trebali raditi na promociji kluba pogotovo što se tiče prenosa utakmica... RTRS bi trebao prenositi evropske utakmice kluba, gostujuće i domaće, a Bel televizija npr. da prenosi gostujuće utakmice kluba u ligi i kupu.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 01:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
Schlager je napisao:

Nešto slično je Velež radio prošle sezone,podržavam ovo..super je. ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 08:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Sjajna ideja, podrzavam ju...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Прво, СРЕЋАН РОЂЕНДАН!!!

Slika

Друго, што се тиче ове промоције и рекламирања, Шлагер је све рекао. Са нагласком да се треба порадити на реклами за сезонске улазнице и продају дресова, ја бих први узео ту сезонску улазницу за себе, брата и старог, али немам појма да ли то уопште има и гдје да се купи?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 10:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
U potpunosti se slažem sa vama. Marketing i promocija kluba je zapostavljena ili nikako i ne postoji. Mislim da je uprava to dala Lešinarima da rade. Oni jednostavno nemaju toliko sredstava da bi napravili veću medijsku pompu, ali ipak su napravili dosta toga, promocija za utakmice, naljepnice po gradu, grafiti, šalovi, majice itd. Znači Lešinari nešto rade i po meni dobro.

Prvo crveno- plava noć odlična ideja šlager, prodaja sezonskih ulaznica je svakako u interesu klubu, svi bi kupili ulaznicu i eto para. Sad će biti numerisane stolice pa će samim tim biti i lakše to organizovati. To je prava stvar jer niko neće kupiti sam sezonsku kartu i sjediti cjelu sezonu pored nekakvih smarača ili penzionera, nego odaš sa rajom i zakupiš cijeli red i za svaku veću tekmu nema problema, odem na pivo 10 min prije tekme mjesto me čeka. Uvesti i npr. "moja stolicu" tj. stolicu na kojoj jednu sezonu piše ime ili nadimak, prezime "vlasnika za tu sezonu (zamislite stolicu zli mrkvić) naravno takvo zadovoljstvo bi bilo deset puta skuplje od sezonske! A bilo bi ljudi sigurno!

Drugo Borčev butik. Naai mi ide na živce a i nije neka marka. Nama treba Nike, adidas, Joma, Kappa, diadora, loto itd. prava sportska marka koja bih imala besplatnu kiriju na gradskom ali za uzvrat bi sve selekcije pokrivala svojom opremom. Dakle treba nam pravi sponzor za opremu.

Ima tog još, nastavak slijedi.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Borce srecan rodjendan!

@skypostam
Ulaznice polusezonske su bile prosle godine, nesto za dzabe bukvalno.

@Schlager
sjajna ideja

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mnogo dobrih ideja, sajt što prije!!! Ali ne sajt kao kod nekih da se danas igra ligaška utakmica a oni za 3 dana upišu rezultat, nego u korak s najnovijim trendovima i po dizajnu i po ažurnosti

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 11:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
BORCE SRECAN TI RODJENDAN!!!!!!!!

Schlager odlicna ideja za marketing :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
sretan rodjendan nasem BORCU i od mene

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
ej ljudovi, sezonske karte za istocnu tribinu su kod lesinara...od pre neki dan pa do 30og jula se mogu uzeti...tj do pocetka sezone...cjena je za mene smjesna...tj 25 km za istok... za zapadn ne znam...stim da pre svake tekme se mora sa sezonskom otici u prostorije lesinar,tu uzeti kartu i onda ici na ulaz...bar je tako bilo u posljednji par kola prosle sezone...

ako rtrs ne bude radio prenos,pravo cu se isfurati... a ne sumnjam da ce kupiti neki prenos cz ili pfc i njihove blamaze po evropi... evo gledam i juce,ovaj partizan nabija ko stignem..kladim se da bi im i borac sukno 2-3 komada... i evo ako moze neko da mi posalje sastav protiv ofk-a...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Evo da prijavim, da se akcija slanja mailova pozamasno rasirila medju mojim indijancima... I dalje ljudi salju :D

Sad cekamo borcevog_navijaca da kaze koju sa "face of the place", sto bi rekao Djuro :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]