banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 03 Jul 2026, 05:45 Danas je 03 Jul 2026, 05:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Dec 2010, 16:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Ja ne znam ni slike ubaciti a o klipu da ne govorim. Ima li negdje pojašnjenje kako se ubacuje slika ili klip, znam da je pomalo komplikovano ali imam želju da naučim. Najbolje ako neko ima želju da mi pokaže da pošalje postupak na pp pa ću ga konsultovati u toku učenja ako zapnem negdje

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 16:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
Čađo je napisao:
A u trenucima dokolice :D :D :D

Slika

nisam siguran de ce Raspudic moci igrati,,cini mi se da je pozutio protiv reala i celzija :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 18:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Naučio sam ne morate više slati ništa, hvala svima posebno ...

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 22:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
jest lijep osjecaj kad prolazis kroz Gopsodsku i neki te stranac zaustavi i pita jel to sal Borca sto nosis i raspituje o Borcu i gdje ima kupiti nesto od borca :wink:
Polako ali sigurno Borac skuplja svoje simpatije izvan BL i RS :D

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 22:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Bas, jos sad kako je dosla zima pa se vise salovi nose, malo malo pa vidis nekog sa Borcevim salom.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 23:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 16 Nov 2010, 21:58
malo pa malo vidim nekog i sa zvjezdinim salom i partizanovim..haha..ali do ljudi je ..sta im ja mogu..:)...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 00:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Je li gledao ko total soccer? :D

Gost je bio Bata Buturovic i postavio sam mu pitanje kakav je status Nemanje Bilbije u Vojvodini i da li je Vojvodina izmirila svoje obaveze Borcu po pitanju tog transfera. On je odgovorio da je ostalo jos 30 000 eura da se plati Borcu,a da je ostalo sve izmireno.Famoznih 40% od buduceg transfera nije ni pomenuo :( :(
Jos je rekao da se na Bilbiju maximalno racuna i da je pred njim velika karijera!

Inace,Bata Kan-Kan je pricao neke gluposti kako cijela Banjaluka navija za Vojvodinu i da ce morati odigrati neku prijateljsku utakmicu ovdje,zato sto imaju toliko navijaca :(

Voditelj rekao pola Niksica i Banjaluke navijaju za Vojvodinu,a Bata ga ispravlja,"ne pola Banjaluke,nego cijeli grad navija za Vojvodinu" :cry: Ja licno ne znam nikog. Ima naravno ono bratstvo izmedju navijackih grupa i to je sve sto mi je poznato,ne znam nikoga ko navija za Vojvodinu.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
heh pa cijela Banja Luka ne navija ni za Borac, Zvjezdu ili Partizan...vjerovatno je mislio na Lesinare...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 00:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da mozda mu je neko prenio da se na nasim utakmicama skandira ono " Jedem luka i slanine,navijac sam Vojvodine",a on izvukao zakljucak da cijeli grad navija za Vojvodinu :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 01:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Борац БЛ je napisao:
jest lijep osjecaj kad prolazis kroz Gopsodsku i neki te stranac zaustavi i pita jel to sal Borca sto nosis i raspituje o Borcu i gdje ima kupiti nesto od borca :wink:
Polako ali sigurno Borac skuplja svoje simpatije izvan BL i RS :D

Da to je fino. Ma Borac ima jednu komparativnu prednost u odnosu na svaki drugi srpski klub, ako navijaš za Zvezdu podrazumijeva se u Srbiji da mrziš ili bar da ne simpatišeš Partizana a ni ostale iole veće klubove ali u Borcu oni vide nešto drugo, teško ćeš naći nekog da kaže ja sam Grobar a npr. mrzim Borac BL. I mene kad sam bio u BG su pitali neki likovi kako to funkcioniše, imamo li svoj shop, pošto prije kad su bili nije bilo Borčevih suvenira, i ja sam imao nekih par bedževe i razglednicu sa našim grbom još od prije 7-8 god. pa sam im to dao ... Hoću da kažem da imamo solidan potencijal na cjelokupnom srpskom tržištu za Borčeve suvenire, dresove, jer njima nije problem navijati za Zvezdu a nositi Borčev dres, majicu...
Ni ta naša pobratimska veza sa Vošom ne mijenja stav ljudi u Srbiji o Borcu.
A Buturović lupa gleposti, pitanje da li i oni Firmaši navijaju svi za Vojvodinu, vjeovatno se okupi jedan broj Delija kada igraju protiv Partizana i obrnuto.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 08:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Borac u srcu je napisao:
Da to je fino. Ma Borac ima jednu komparativnu prednost u odnosu na svaki drugi srpski klub, ako navijaš za Zvezdu podrazumijeva se u Srbiji da mrziš ili bar da ne simpatišeš Partizana a ni ostale iole veće klubove ali u Borcu oni vide nešto drugo, teško ćeš naći nekog da kaže ja sam Grobar a npr. mrzim Borac BL. I mene kad sam bio u BG su pitali neki likovi kako to funkcioniše, imamo li svoj shop, pošto prije kad su bili nije bilo Borčevih suvenira, i ja sam imao nekih par bedževe i razglednicu sa našim grbom još od prije 7-8 god. pa sam im to dao ... Hoću da kažem da imamo solidan potencijal na cjelokupnom srpskom tržištu za Borčeve suvenire, dresove, jer njima nije problem navijati za Zvezdu a nositi Borčev dres, majicu...
Ni ta naša pobratimska veza sa Vošom ne mijenja stav ljudi u Srbiji o Borcu.
A Buturović lupa gleposti, pitanje da li i oni Firmaši navijaju svi za Vojvodinu, vjeovatno se okupi jedan broj Delija kada igraju protiv Partizana i obrnuto.

E jbg sad,nemoj takve stvari pisati i omalovazavati tudji trud i rad...Pogotovo kad se zna sta je bilo izmedju te dve grupe,i kako je momak tragicno izgubio zivot.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 10:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Свако ко жели може прошетати до удружења Лешинара и распитати се о хуманитарној акцији која је у току .... :wink:
Покажимо да мислимо на наше суграђане !

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 11:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Rangarok je napisao:
Свако ко жели може прошетати до удружења Лешинара и распитати се о хуманитарној акцији која је у току .... :wink:
Покажимо да мислимо на наше суграђане !

Mogli smo mi sa foruma da se skupimo i da se odazovemo humanitarnoj akciji 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 11:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
људи био би ред да се помогне у скупљању ових слаткиша!вас 3 или 4 по 3 км и пуна кеса :)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 14:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Нови играч у Борцу :D

Kod:
http://img143.imageshack.us/img143/3767/1920960homer.jpg

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E jbg sad,nemoj takve stvari pisati i omalovazavati tudji trud i rad...Pogotovo kad se zna sta je bilo izmedju te dve grupe,i kako je momak tragicno izgubio zivot.[/quote]

Apsolutno nikog ne omalovažavam cijenim prave Firmaše, pozdravljam njihov trud da opstanu u onakvoj sredini i poštujem što dolaze na utakmice Borca. Ali govorim istinite činjenice, kad igraju protiv Zvezde i Partizana na njihovoj tribini se nalazi dosta onih statika koji i ne znaju pjesme, kao Firmaši a ustvari su protivnici Zvezde ili Partizana u zavisnosti s kim se igra. To je realnost brate, vjerovatno i ti nemaš nekog kolegu koji ide na istok a da dođe Zvezda išao bi na sjever

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Citam danas u Blicu,da se s Borcem povezuje neki Nemanja Kokanovic,ako sam dobro procitao?Moram priznati da nisam bas upoznat sa kvalitetama ovog igraca,zna li iko nesto o njemu?Igrao je za Laktase,i BSK.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da je znam momka. Prošao kroz sve mlađe kategorije Borca. Igrao dosta prosječno a onda u juniorima izrastao u natprosječnog igrača, dosta fizički ojačao. Ima tehniku i šut dobar, onako malo polijen za trčati ali ..., nakon juniora nije uspio u prvi tim uću pa se potucao po tim klubovima ali čuo sam i vidio pokaktkad u onim izvještajima na RTRS iz prve lige RS da je imao odličnih poteza, golova za BSK a kad je igrao za Laktaše nisam nešto puno o njemu čuo.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 16:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Mislim da je znam momka. Prošao kroz sve mlađe kategorije Borca. Igrao dosta prosječno a onda u juniorima izrastao u natprosječnog igrača, dosta fizički ojačao. Ima tehniku i šut dobar, onako malo polijen za trčati ali ..., nakon juniora nije uspio u prvi tim uću pa se potucao po tim klubovima ali čuo sam i vidio pokaktkad u onim izvještajima na RTRS iz prve lige RS da je imao odličnih poteza, golova za BSK a kad je igrao za Laktaše nisam nešto puno o njemu čuo.

Uf kao neki skaut, svaka ti dala! :hello1:

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 16:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
http://www.youtube.com/watch?v=mOON-c3d2xo

Da i ja sam čitao članak...
Nudi se al ono baš otvoreno, e sada kakav kvalitet je u pitanju???

Vrh

[ 121552 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]