Каква заједничка лига бивше државе? Од тог нема ништа из простог разлога,што би се ти крвљу завршило,сви знамо ко би у тој лиги имао највише посла!
Стоји то да би то била јака фудбалска лига,можда не ко прије рата,али свакако јача него и једна лига самосталних држава хнл,јсл,плбих,македонске,црногорске и слвоенске!
И читам неки пишу да Динамо и Партизна одскачу,истина,мада мислим да би код наших играча прорадио тај неки инат против велике четворке,имам неки осјећај да би неко овдје добио по глави,најближе томе је Црвена Звезда,они су право очајна екипа

!
Даље та лига,без друге лиге јадранске би била катастрофа,ипак није ово кошарка,да се може псоле НЛБ лиге и грати и домаћа лига!
Значи морале би 2 лиге бити,па чак и трећа!Ја би лично то волио,али не вјерујем да ће ишта бити због овог дјела којег сам навео у прве 2 реченице,а мислим да сви разумијете шта сам хтио рећи!
Док се то не оствари(а неће још дуго),остаје нам само да пратимо циркус колорадо,тј плбих!
Надамо се да ће Борац узети титулу,као прво из неког ината ови им педерације,као друго због нас самих Борчеваца,као треће финансијског колача,као четврто због самих играча,иапк они од тог живе,нек се продају добро ако заслуже,као пето Борац би добио новца,бар да покрије дугове!
Више нам треба офазивни везни него нападач,надам се да ће управа нешто корисно урадити по том питању!
Шта би са Перицом јел оде у Зрињски или ће продужити уговор?
Неко неко нашврља ако зна шта је с Мумијем и Вукељом,ајде пишите знам да знате