banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 20:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4736, 4737, 4738, 4739, 4740, 4741, 4742 ... 6001  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Jul 2019, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
I ja sam misljenja da cemo lakse doci do bodova protiv Tuzle negoli protiv Radnika kojem je veoma tesko otkinuti bodove na domacem terenu.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2019, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
2 бода минимално јер је велика вјероватноћа да нећемо примити више од 0 голова :D Али нећемо више ни дати...

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2019, 06:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Umetnik je napisao:
2 бода минимално јер је велика вјероватноћа да нећемо примити више од 0 голова :D Али нећемо више ни дати...

Ima smisla, ako odbrana bude na visini zadatka, onda nam je zagarantovan bod na svakoj utakmici, zato napadaci pocnite ispunjavati i vi svoje obaveze

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2019, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Slušam sinoć Krunića na bht pregledu, i on je svjestan da je igra kerov qurac.
Takođe, kaže da hoće štopera i veznjaka, ajd štopera i da razumijem, Janičić već 2 kartona skupio, ali što veznog.
Imamo tu par igrača, plus Crnov koji može zakrpiti prednjeg veznog. Aco, Zoka, Vladan, Bosančić, Vranja...
Bolje da se kršteno krilo traži, usput da se izglede odnosi na relaciji kruna - Dino.

EDIT: Moguće da dođe princ od Gradiške.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2019, 08:53 
Veteran
Veteran

Koliko ja znam Ziljkica je na treningu potkacio golman i on je na lijecenju u sanitetu i ide na bolje

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2019, 10:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2015, 09:08
Нова Варош je napisao:
Slušam sinoć Krunića na bht pregledu, i on je svjestan da je igra kerov qurac.
Takođe, kaže da hoće štopera i veznjaka, ajd štopera i da razumijem, Janičić već 2 kartona skupio, ali što veznog.
Imamo tu par igrača, plus Crnov koji može zakrpiti prednjeg veznog. Aco, Zoka, Vladan, Bosančić, Vranja...
Bolje da se kršteno krilo traži, usput da se izglede odnosi na relaciji kruna - Dino.

EDIT: Moguće da dođe princ od Gradiške.

Kao što sam i rekao prije desetak dana da hoće Zakarića na pozajmicu. A taj veznjak je Brazilac.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2019, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Na ss.ba je objasnjeno sto Zakaric ne moze doci. Prosao je prelazni rok i sada se mogu dovoditi samo igraci bez ugovora.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2019, 11:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ovo oko Zakarica je potpuno nejasno, bar meni...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2019, 11:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Očigledno je da je bilo tada aktuelno u finišu prelaznog roka kada sam i pisao o tome. Ali sada ne može i nije to toliki problem koliko je problem izjava našeg trenera na Mondu, koji ne zna te propise i ponaša se kao da je pao sa marsa.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2019, 14:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ja se samo bojim da kruna nece uspjeti ovo uigrati..
Ovo za sada je bas lose, vjerujem da ni on ne zna kako smo osvojili 4 boda..

Daj Boze da grijesim.. mnogo ce jasnije biti poslije utakmice u Tuzli.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2019, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
И даље се може рећи да је "тек 2. коло", али се и ја бојим да ће кола скренути низбрдо, не толико што Круна неће играче уиграти, већ што их можда стигне уиграти прекасно, рецимо са ова два гостовања донесемо реми и пораз, не дај Боже, а екипа већ почне личити на нешто и у 5. колу на домаћем би већ кренули играти сигурније, али с обзиром да након 4 утакмице би имали побједу, дав ремија и пораз као и несигурне игре током тих мечева, управа одлучи да отјера Круну јер "није испунио циљ" иако такви резултати и нису толико лоши. А то би било можда и најгоре, јер би се поново увукли у клопку мијењања тренера и тек онда од уиграности и резултата нема ништа. Овако би претрпили неколико кола и просули покоји бод, али би добили заузврат стабилне игре касније, добру комуникацију међу играчима и са тренером, а самим тим и резултате.

Од Закарића ништа, нема везе, ако би плаћали пола плате заједно са партизаном, а пола плате би му износило 15 000 КМ, онда и боље овако.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2019, 15:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Što se tiče Miloša Ostojića, osvrnuo sam se generalno na igrače iz Srbije, nisam ni vidio da je riječ o njemu, odnosno nisam otvorio link. Ako prođe ljekarski pregled, bio bi dobro pojačanje. Neko kaže ovdje da je pozitivno iznenađen Markom Jovanovićem, a ja kažem ako je od nekoga očekivano da bude najveće pojačanje, onda je to on. Samo zbog spleta okolnosti, odnosno zbog sukoba sa Ivanom Tomićem on još uvjek nije u Partizanu ili bi bio do prije godinu ili dvije s obzirom na kvalitet koji posjeduje. A to što nije i dalje u Voždovcu, Vojvodini ili nekom Čukaričkom, govori o tome da u Borcu ima odlične uslove.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2019, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Treba odmah načelno dogovoriti sa Partizanom Zakarića za zimski rok. Mogla bi se desiti slična situacija kao sa Subićem, da ga posuđuju do isteka ugovora, tako da bi ga mogli uzeti i na godinu i po.

Treba nam sad stoper, Janičić 2 žuta, još jedan i eto Runića u prvoj postavi. A ni Janičić nije top igrač, da se ne lažemo.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 13:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sportsport ba istražio da ne može zbog propisa, a Vico izjavljuje da je tačno da žele Zakarića. Neko laže.

http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/83 ... u-ka-borcu

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2019, 22:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29
Zna li se razlog zasto je doslo do fizickog obracuna na treninu izmedju Milutinovic i Markovica i kakve su sankcije?
Da li su Stojan Vranjes i Kajkut izgladili odnose kao i zasto je Stojan napusio i vredjao Jakupovica i da li je to proslost i da li su zakopali ratne sjekire?

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2019, 05:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Evo reci ti i objasni posto si daleko najupuceniji od svih koji pisu ovdje. Da neko zna napisao bi budi siguran

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2019, 08:24 
Bič božji
Bič božji

Laganica je napisao:
Zna li se razlog zasto je doslo do fizickog obracuna na treninu izmedju Milutinovic i Markovica i kakve su sankcije?
Da li su Stojan Vranjes i Kajkut izgladili odnose kao i zasto je Stojan napusio i vredjao Jakupovica i da li je to proslost i da li su zakopali ratne sjekire?

Jbt, pa oni se samo tuku na treninzima...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2019, 18:45 
Veteran
Veteran

Nista od Zakarica

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2019, 22:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29
pinkara je napisao:
Evo reci ti i objasni posto si daleko najupuceniji od svih koji pisu ovdje. Da neko zna napisao bi budi siguran

Navodno je Milutinovic uklizao Markovicu sa ledja i Markovic kad je ustao rekao mu j.bacu ti mater i ovaj ga opali sakom. Sankcije ne znam. A za Vranjesa se to vuce jos iz Rs lige da je vrijedjao Jakupovica na sastanku, tako se ne gradi autoritet a da ne pisem detalje zbog cega, manje bitno ali neopravdano. Uglanom ga svlacionica ne moze gledati i bomba je unutra i dok se skupljaju bodovi dobro je, nece eksplodirati...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2019, 22:47 
Bič božji
Bič božji

Laganica je napisao:
pinkara je napisao:

Navodno je Milutinovic uklizao Markovicu sa ledja i Markovic kad je ustao rekao mu j.bacu ti mater i ovaj ga opali sakom. Sankcije ne znam. A za Vranjesa se to vuce jos iz Rs lige da je vrijedjao Jakupovica na sastanku, tako se ne gradi autoritet a da ne pisem detalje zbog cega, manje bitno ali neopravdano. Uglanom ga svlacionica ne moze gledati i bomba je unutra i dok se skupljaju bodovi dobro je, nece eksplodirati...

Jel ga Stole vrijedjao na nacionalnoj osnovi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4736, 4737, 4738, 4739, 4740, 4741, 4742 ... 6001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]