banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 00:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 469, 470, 471, 472, 473, 474, 475 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Dec 2010, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ajmo malo realno sagledati stvari. Sto bi Vojvodina mogla dobiti vise para za Bikija nego Borac. Jedina prednost im je malo ali bas malo jaca liga. i gazda lopov kojem nije dovoljno da stavi par stotina hiljade evrica vec hoce milion. I to je sve. Borac sigurno nema slabiji tim od Vojvodine. Prvi je na tabeli , Vosa je treca. Borcev stadion je posjeceniji nego Karadjordje. Po cemu to oni mogu lakse i bolje da prodaju igraca. Pa recimo zvezda svog "najboljeg" igraca Ninkova ne moze nikome da utrpa za 2-3 miliona evra. O cemu mi pricamo!

Vojvodina jeste prodala Aleksica u Djenovu(bolje reci poklonila posto jos nisu dobili pare od njega) i koji jos jaci transfer je odradila??

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 13:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Poenta je u tom da nama pare trebaju sada i odmah, a ne za tri godine, to je poenta svega...

:-? Samo da ne bude po onoj narodnoj: "taman kada je ciga naučio konja da ne jede nikako, on crko"

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 13:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Vojvodina jeste prodala Aleksica u Djenovu(bolje reci poklonila posto jos nisu dobili pare od njega) i koji jos jaci transfer je odradila??

Dusan Tadic,Dragan Mrdja,Gojko Kacar....

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 13:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Nov 2010, 18:07
Kačara za 3.5 miliona. Despotovića oko milion. Kahriman 600 hiljada. Mrdju, stjepanova. Ljepše je ovdje na tribinama, ostalo mislim da griješiš. Za kog igrača je borac dobio neke pare normalne? Zašto partizan prodaje igrače 3 puta jeftinije od Dinama? Zato što dinara borac nema i nema mogućnosti zadržavanja dobrih igrača. To kupci znaju i niko neće za bilbiju ili nekog dobrog igrača dat 3 miliona za koliko bi ga dinamo prodo ili milion za koliko bi ga partizan prodo već daju neku crkavicu zato što leba nemaju.

Sastav na temu

Pismeni sastav

Lecenje vena

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 13:47 
Bič božji
Bič božji

perhan99 je napisao:
Kačara za 3.5 miliona. Despotovića oko milion. Kahriman 600 hiljada. Mrdju, stjepanova. Ljepše je ovdje na tribinama, ostalo mislim da griješiš. Za kog igrača je borac dobio neke pare normalne? Zašto partizan prodaje igrače 3 puta jeftinije od Dinama? Zato što dinara borac nema i nema mogućnosti zadržavanja dobrih igrača. To kupci znaju i niko neće za bilbiju ili nekog dobrog igrača dat 3 miliona za koliko bi ga dinamo prodo ili milion za koliko bi ga partizan prodo već daju neku crkavicu zato što leba nemaju.

Sada si sam pobio svoju tezu da je to dobar posao, Borac nema dinara i zato je jo čudnije kako je prodao (čitaj poklonio) Bilbiju za nekih budućih 40 posto transfera, a nije išao da odmah uzme pare koju mu i trebaju, većina vas i nezna da klub i dalje isplaćuje 40 posto njegove sadašnje plate, a to je negdje oko 2 000 eura, pa ti sada sam zaključi kakav je to posao...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 13:57 
Početnik
Početnik

Pogledaj zvezdu otkad im se zna za dug koliki je, koliko je igrača prodala po normalnim cijenama. Vojvodina je očigledno finansijski stabilna i ne žuri im se sa prodajama zato i dobija solidne pare za igrače. Ako je bilbija pravi igrač ko što svi mislimo da jeste borac će lijepo zaradit. Pričaš kako nije velika razlika u ligi bih i srbije. Ne da je velika nego je ogromna. Pa u borcu igraju igrači koji su bili smijurija u srbiji. I najbolji su. Partizan je tuko zrinjski 13-0 u 2 meča. Debeli ailton je borcu dao 3 gola. 5-1 za zvezdu. Pa on je u čitavoj sezoni za zvezdu dao 3 gola.

Sastav na temu

Pismeni sastav

Lecenje vena

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa upravu si nije dobio ni za jednoga, upravo iz razloga sto se zna da su se igraci prodavali dzaba. Pa Vule je najbolji igrac bih lige i indijanci posalju ponudu za njega 150.000e. Pa to nije ponizavanje to je jos gore. Ja bi ih zabio u tri pi.da materine da sam dobio takvu ponudu.
Ma mozemo mi oko Bikija pricati sta hocemo cinjenica je da je to najveci promasaj Borca u blizoj istoriji sto se tice prodaje igraca.

Za Kacara i Tadica svaka cast zaboravio sam na njih. Ali i tu bi volio da znam koji je procenta dobila Vosa a koji menadzeri.

A sto se tice dinama, stvar je jasna, mamic je vlasnik igraca i covjek zna da napravi posao. Njemu nije frka da saceka pravi transfer. I onako pare idu njemu kad tad.

Izbaci partizan i mozda zvezdu i navedi mi jednu ekipu sa kojom se Borac nece ravnopravno nositi.
Jeste zvezda pobjedila Borac ali kad i sa kakvim timovi su ekipe igrale. Tadasnja ekipa i ova danas nebo i zemlja

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:05 
Početnik
Početnik

Pa ne budi smiješan niko ne daje odma pare. Real još plaća ronalda mančesteru. Zvezda nije dobila pare od transfera milovanovića u lens, partizan od smiljanića u espanjol, vojvodina od aleksića u đenovu.. To su neki recimo renomirani evropski timovi. A sve neko čeka borac da im da pare na ruke. Obavezno. I iz borca nikad igrač neće otić u takve klubove. Ja bih volio da nije tako, ali je tako.

Sastav na temu

Pismeni sastav

Lecenje vena

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:09 
Bič božji
Bič božji

perhan99 je napisao:
Pa ne budi smiješan niko ne daje odma pare. Real još plaća ronalda mančesteru. Zvezda nije dobila pare od transfera milovanovića u lens, partizan od smiljanića u espanjol, vojvodina od aleksića u đenovu.. To su neki recimo renomirani evropski timovi. A sve neko čeka borac da im da pare na ruke. Obavezno. I iz borca nikad igrač neće otić u takve klubove. Ja bih volio da nije tako, ali je tako.

Borac je prodao Kajkuta po principu ispisnica kada pare budu na računu... Tako se obavljaju manji transferi, nemoj spominjati transfere od 50 i više miliona eura, taj novac nemaju ni najveći klubovi na svijetu...

Ali takva prodaja Bilbije je u najmanju ruku sumnjiva... Rekoh Borac i dalje isplaćuje dio njegove plate...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:18 
Početnik
Početnik

Pa ne sumnjam ja da se krade. I koliko su dobili za kajkuta? Smiješne pare su tu u pitanju. Jel vule, vule trifunović? Pa on u vojvodini često nije bio ni na klupi. Eto ti parametra o jačini vojvodine i borca.

Sastav na temu

Pismeni sastav

Lecenje vena

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:22 
Bič božji
Bič božji

perhan99 je napisao:
Pa ne sumnjam ja da se krade. I koliko su dobili za kajkuta? Smiješne pare su tu u pitanju. Jel vule, vule trifunović? Pa on u vojvodini često nije bio ni na klupi. Eto ti parametra o jačini vojvodine i borca.

Kako misliš Vule u Vojvodini, Ne kontam...

Za Kajkuta je cifra bila 100 000 KM, nije o ni malo novca, naravno da se treba težiti većim transferima, ali i on je bio igrač koji bi za tri mjeseca otišao džabe, tako da...

O transferima igrača Dinama bih ti mogao napisati čitav roman...

A da je kod Bikija lopovluk u pitanju otuda je i taj podatak o lati, naime njemu je Borac za ovu godinu isplatio oko 25 000 eura što je malo manje od iznosa koji je Vojvodina uplatila Borcu, pa ti sam zaključi...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

perhan99- samo mi odgovori :Tvoje misljenje je da je Borac odradio dobar posao prodajom Bilbije Vojvodini? Da ili NE ?

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Prodaja u tom momentu je bila losa i za klub i za Bilbiju...
Tacno sam naslutio nakon priprema sta se desava,... Kolega okorjeli cigan iz Novog sada mi kaze da Biki i Cupo ubijaju na treninzima ali dzaba kad neki moraju da igraju. Merebasvili , Jao i neki koji su kao placeni
Ni Vojvodina nije bez dugova to sto se o njima ne prica ne znaci da ne postoje

Inace Borac ce dobiti tih 40 posto sigurno jer ce Biki jednom pokazati svoj kvalitet koji posjeduje..

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:46 
Bič božji
Bič božji

Brigate BL je napisao:
Prodaja u tom momentu je bila losa i za klub i za Bilbiju...
Tacno sam naslutio nakon priprema sta se desava,... Kolega okorjeli cigan iz Novog sada mi kaze da Biki i Cupo ubijaju na treninzima ali dzaba kad neki moraju da igraju. Merebasvili , Jao i neki koji su kao placeni
Ni Vojvodina nije bez dugova to sto se o njima ne prica ne znaci da ne postoje

Inace Borac ce dobiti tih 40 posto sigurno jer ce Biki jednom pokazati svoj kvalitet koji posjeduje..

Ma bez obzira na tvoj optimizam, ja sam skeptičan po tom pitanju, jer mislim da je takvo sklapanje ugovora presedan u svijetu fudbala...
Realno je očekivati da će Bata ići da nas pređe na bilo koji način, a šta ćemo recimo da dobijemo ako Biki bude išao u neku trampu, naizgled laičko pitanje, ali je scenario moguć...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:46 
Početnik
Početnik

To za platu ne znam, ali je glupost ako je ugovorom tako propisano. Dalje, mislim da je transfer (plus 40 posto od sljedeće prodaje) u Vojvodinu bila dobra stvar. Razloge sam naveo prije. Loše je što on nije starter u Vojvodini. Da je ostao u Borcu cijena mu ne bi rasla. Gledam sa finansijske strane ovaj transfer jer borac jedino može uzet pare od talentovanih klinaca. Od razvijenih igrača od oko 25god može dobit mrvice. Jel vule što ga , onaj veseljko trifunović što je igrao u vojvodini

Sastav na temu

Pismeni sastav

Lecenje vena

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Onda se aktivira druga klauyula ugovora po kojoj moraju dati pare :)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:50 
Bič božji
Bič božji

Brigate BL je napisao:
Onda se aktivira druga klauyula ugovora po kojoj moraju dati pare :)

Hahahaha, koju smo mi naravno zaboravili da napišemo...

Nekako mi to liči na onaj vic sa zatvorenicima, koji završava u stilu, ajde ti da popušiš mami... Mislim da smo mi donji kako god da se okrene...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jel vule što ga , onaj veseljko trifunović što je igrao u vojvodini

Vule - Vule Trivunovic kapiten Borca ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Jel vule što ga , onaj veseljko trifunović što je igrao u vojvodini

Ma jok...Taj Veseljko Trifunović ti sada igra u Ofk Beogradu i reprezentativac Srbije je...Igrao je u Sofiji sad protiv Bugarske.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 14:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mislim da ima nesto u tom fazonu u ugovoru ne mogu sto posto tvrditi ali isto pitanje je postavio i jedan clan uprave pa su to ugradili
sad druga stvar je koliko ce Bata pokusati da prikaze vrijednost transfera

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 469, 470, 471, 472, 473, 474, 475 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]