|
Za sada koliko vidim stvari teku odlicno,druga faza renoviranja stadiona se blizi,i to se cini gotova stvar sto mi je izuzetno drago.Isto tako pisalo je i da se planira izgradnja pomocnih terena sto je takodje za svaku pohvalu,Jos kad bi se malo uprava potrudila da iskorjeni kukolj u omladinskoj skoli,i da krenemo u prouzvodnju vlastitih talenata,bilo bi super,ali polako,nadam se da ce i to doci...
Izgradnja sjeverne i juzne tribine ce vjerovatno znaciti da Lesinari prelaze na jug (onu stranu kod parkinga),mada bice mi malo zao ako se napusti istok,ali jednostavno moje misljenje je da je to pod moranje,navijacka grupa bi trebala imati svoju tribinu,radi lakse organizacije,boljeg navijanja,ljepseg izgleda kopa,i milion drugih stvari...Uostalom ni prvi ni zadnji put da neki navijaci promjene tribinu sticajem okolnosti,na kojoj god smo tribini to ce biti nas istok u srcu.
Sto se tog Brazilca tice,vjerujem u Vladu da ce dobiti isti tretman kao i famozni Dominikanci,das im par utakmica protiv nizeligasa,ne pokaze li se tu,ajmo sut karta.Ako se ne zajebavate za njega...
Vukelju sam ja davno otpisao,ali nije mi jasno kako je uzeo papire ako je jos pod ugovorom,zar ne bi trebali dobiti obestecenje za njega,i to masno?Jedino ako nam je oprostio neka dugovanja,ili neke pare,u zamjenu za slobodu.Tako nesto...
Puzigaca je glupan,i ja u ovoj izjavi odmah vidim da on diskretno jedva ceka da ode s Gradskog,majke mi moje,muka mi je vise od njega,nek ide brate.
_________________ Robin je saren,al je Betmen crn.
|