banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 12:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Dec 2010, 12:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Šajin je napisao:
ако је озбиљна понуда онда се од Вулета можемо опростити. Колико год нам он требао, на љето за њега не можемо добити ништа, тако да...

а ако Вуле којим случајем оде, ко би онда играо штопера са Леом? Бока?

Mi smo i prije dolaska Vuleta imali odličan stoperski par, Leo i Petra, eto možda se mnogi neće složiti sa mojim mišljenjem, mislim da i taj par nije ništa lošiji od ovog trenutnog, za mene bi mnogo veći problem bio odlazak Lea...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
5 бодова је ништа, и истопиће се веома брзо уколико се крене са распродајом.
изгубимо у Широком и ето нас на два бода.
ко може гарантовати да ће се те "замјене" уклопити у систем игре.
титула вриједи више од тих 300.000 евра које можемо добити за њих двојицу.
вриједи много више самим тим што ћемо се свима њима у федерацији и том смрдљивом савезу посрати по сред фаце за сва она подметања, избацивања, издркавања по Борцу!

вриједи и самим тим што ћемо онда имати основу да кажемо "град и влада морају одвојити више за санацију стадиона, за појачања за европу". ваљда ће се и управа ангажовати и на основу тога привући генералног спонзора који би био издашнији, а мислим да би и интерес других био већи да се и они рекламирају уз име Борца!

у пар корака дођосмо до пуно веће цифре коју губимо ако распродамо тим, него што би добили овим продајама.
а ја вам тврдим да ће пола тих "замјена" да игра на нивоу скупих појачања Мумија и Станческог, и да неће достојно да замјене било кога из првих 11.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 12:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Šajin je napisao:
ако је озбиљна понуда онда се од Вулета можемо опростити. Колико год нам он требао, на љето за њега не можемо добити ништа, тако да...

I kod Baje smo imali najbolji štoperski par Leo-Petra, ako su fine pare za njih dvojicu neka idu pogotovo Nikolić, kako reče kolega dobićemo mi njega nazad za dž. Ali se kod Nikolića sve pita Branka, a čujem da je kinder na putu pa sve je do nje, ovi koji imaju djecu znaju šta je trudna žena u kući :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:02 
Bič božji
Bič božji

Čađo je napisao:
Šajin je napisao:

I kod Baje smo imali najbolji štoperski par Leo-Petra, ako su fine pare za njih dvojicu neka idu pogotovo Nikolić, kako reče kolega dobićemo mi njega nazad za dž. Ali se kod Nikolića sve pita Branka, a čujem da je kinder na putu pa sve je do nje, ovi koji imaju djecu znaju šta je trudna žena u kući :lol: :lol: :lol:

hahahahaha, bolje ti je da sa đavolom ručaš...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Boka je klasicni stoper,a ovo sto igra u veznom redu je samo zato sto smo imali viska stopera.
Napad nam je i inace najdeficitarniji,a jos ako ode Stevo onda ce biti frke.Nadam se da cemo dobro popuniti tu poziciju.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:

:D to i ja mogu da potvrdim. Da mi je izgurati jos jebena dva mjeseca a da zivce ne pogubim :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:14 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
Citiraj:

:D to i ja mogu da potvrdim. Da mi je izgurati jos jebena dva mjeseca a da zivce ne pogubim :D :D :D

Tek onda si popušio, ove sve prije je laganica...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:D znaci ima alkoholicar da postanem :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Ako neko plati za Nikolica 150000 eura ja ruku sijecem odmah. To je ono sto bi oni zeljeli, a realnost je nesto drugo...
Uvijek kazem biti sampion u pl ne znaci nista, istina da je ovo odlicno s obzirom gdje smo bili, ali moramo biti bar toliko finansijski stabilni da zadrzimo igraca minimum dvije godine.
Prodaja nasih mladih je ono sto me najvise boli (Vranjes i Bilbija) gdje su oni sad !?!, jedan u Moldaviji, drugi grije klupu u Srbiji. Niko ih napolju nece cekati da se priviknu ili da kojim slucajem trpi njihove greske, to mozemo samo mi. Nebi bilo nista ljepse nego da nekog igraca iz nase skole sutra vidimo na tv u velikom evropskom klubu, pa kad kaze komentator karijeru je poceo u Borcu da ti srce stane.
Ako je mogla Vojvodina da proda Kacara u Hertu, Aleksica u Djenovu ili gdje vec, Tadica u Groningem mozemo i mi valjda da imamo igraca u takvim ligama. Neka krenu da prave infrastrukturu (pomocne terene), ako vec nemaju para za ozbiljna pojacanja, izdrzao bi ponovo i rezultatsko stagniranje i da ne idemo evropu samo da se nesto konkretno radi...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
subzero81 je napisao:
Citiraj:

Tek onda si popušio, ove sve prije je laganica...

Ja sam već jednom prošao sve navedene 'muke' i taman kad sam pomalo zaboravio kako to sve izgleda, trenutno sam u procesu broj dva.A onda kreće ludilo grčići, zubići i slično. :D :D :D Moram da se pohvalim da je trudnoća broj dva došla kao 'posljedica' Borčevih utakmica. Bilo je pitanje 'Hoćeš na utakmicu? E, onda odradi bračne obaveze :D :D :D

Sad , što se tiče Vuleta i Steve. I jedan i drugi su u iščekivanju prinove tako da će i gospođe odlučivati o eventualnim inostranim angažmanima.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja kazem opet,greska je vec napravljena,po ko zna koji put,sa potpisivanjem tih ugovora,jednogodisnjih,i to je to...Nikako da se opametimo!

Dakle ako dodju ponude,konkretne,i sto je najzalosnije,ne moraju biti dobre,budite sigurni da ce Vule,Stevo i ko god ima ugovor do ljeta,otici sad na zimu.Ima tu opcija,na primjer,da im se kaze(zamoli) da produze ugovor,da se strpe do ljeta,odigraju Evropu i onda ih utrpamo za masne pare,plus budemo sampioni.Ali nesto cisto sumnjam da su igraci spremni na tu vrstu dogovora,sto je zalosno,jer bi tako pomogli i sebi i klubu.Al ne,oni samo gledaju da sto prije pobjegnu.Druga opcija da se proba na silu,da im se zaprijeti,da ako ne poroduze ugovor da ce grijati klupu do ljeta,nece igrati,pa nek idu besplatno,medjutim ne vjerujem da ce i to upaliti,igracima trebaju utakmice naravno da zadrze formu.Stvarno covjek nije pametan u ovakvim situacijama...

Pa dokle vise ova seljacka politika,stvaranje ekipe,stvaranje kaznene ekspedicije citavu polusezonu,onda rasprodaja kostura ekipe,onda losiji rezultati na proljece,znacajan pad na tabeli,i na ljeto opet novi krug,dovodi pojacanja,moli boga da ce proraditi,da ce se naci novi Nikolic,novi Kajkut,novi Stanceski,novi Bilbija,novi Vule...nebitno.

Sto se Vuleta tice,on je davno prekucao nasu ligu,i bas zbog toga ga ne bi trebalo dati za sicu neku,ni slucajno!Njegova trzisna vrijednost je 700 000 EVRA!I ako ga ne prodamo bar za polovinu toga dakle 350 000evra,nismo nista napravili po mom misljenju...

Ove ostale tipa,Stevo,Vukelja,Stanceski...za njih se uvijek moze naci adekvatna zamjena,i u slucaju finih parica,neka idu,ali bogami Vuleta ne mogu prezaliti.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:37 
Bič božji
Bič božji

djole BFC je napisao:
Ako neko plati za Nikolica 150000 eura ja ruku sijecem odmah. To je ono sto bi oni zeljeli, a realnost je nesto drugo...
Uvijek kazem biti sampion u pl ne znaci nista, istina da je ovo odlicno s obzirom gdje smo bili, ali moramo biti bar toliko finansijski stabilni da zadrzimo igraca minimum dvije godine.
Prodaja nasih mladih je ono sto me najvise boli (Vranjes i Bilbija) gdje su oni sad !?!, jedan u Moldaviji, drugi grije klupu u Srbiji. Niko ih napolju nece cekati da se priviknu ili da kojim slucajem trpi njihove greske, to mozemo samo mi. Nebi bilo nista ljepse nego da nekog igraca iz nase skole sutra vidimo na tv u velikom evropskom klubu, pa kad kaze komentator karijeru je poceo u Borcu da ti srce stane.
Ako je mogla Vojvodina da proda Kacara u Hertu, Aleksica u Djenovu ili gdje vec, Tadica u Groningem mozemo i mi valjda da imamo igraca u takvim ligama. Neka krenu da prave infrastrukturu (pomocne terene), ako vec nemaju para za ozbiljna pojacanja, izdrzao bi ponovo i rezultatsko stagniranje i da ne idemo evropu samo da se nesto konkretno radi...

Pa to sam i ja rekao, ao neko ponudi te pare, ne treba sekunde da se razmišlja...

Biki je eto rekao bih kolateralna šteta, a Vranj stariji koliko znam je i dalje u Panduriju, mali Ogi je i dalje pozajmljen igrač u Šerifu, međutim zadnjih dana je info da se ozbiljno interesuje Nant, e pa sad, dal će da se nešto desi nemam pojma...

Od igrača Vojvodine, Kačar je napravio najveći uspjeh, Aleksić, mislim da uopšte ne igra u Đenovi... Ali eto prije neko veče je bila tekma Leh-Juventus, potpuno je nevjerovatan onaj Dimitrije Injac, a bije je dvije sezone u Slaviji iz Srpskog Sarajeva...

Nego jedan od igrača koji bi bio po mom ukusu definitivno je Vlastimir Jovanović, zna li iko šta je sa tim momkom...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vlastimir Jovanovic je u poljskoj Koroni...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:43 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Ja kazem opet,greska je vec napravljena,po ko zna koji put,sa potpisivanjem tih ugovora,jednogodisnjih,i to je to...Nikako da se opametimo!

Dakle ako dodju ponude,konkretne,i sto je najzalosnije,ne moraju biti dobre,budite sigurni da ce Vule,Stevo i ko god ima ugovor do ljeta,otici sad na zimu.Ima tu opcija,na primjer,da im se kaze(zamoli) da produze ugovor,da se strpe do ljeta,odigraju Evropu i onda ih utrpamo za masne pare,plus budemo sampioni.Ali nesto cisto sumnjam da su igraci spremni na tu vrstu dogovora,sto je zalosno,jer bi tako pomogli i sebi i klubu.Al ne,oni samo gledaju da sto prije pobjegnu.Druga opcija da se proba na silu,da im se zaprijeti,da ako ne poroduze ugovor da ce grijati klupu do ljeta,nece igrati,pa nek idu besplatno,medjutim ne vjerujem da ce i to upaliti,igracima trebaju utakmice naravno da zadrze formu.Stvarno covjek nije pametan u ovakvim situacijama...

Pa dokle vise ova seljacka politika,stvaranje ekipe,stvaranje kaznene ekspedicije citavu polusezonu,onda rasprodaja kostura ekipe,onda losiji rezultati na proljece,znacajan pad na tabeli,i na ljeto opet novi krug,dovodi pojacanja,moli boga da ce proraditi,da ce se naci novi Nikolic,novi Kajkut,novi Stanceski,novi Bilbija,novi Vule...nebitno.

Sto se Vuleta tice,on je davno prekucao nasu ligu,i bas zbog toga ga ne bi trebalo dati za sicu neku,ni slucajno!Njegova trzisna vrijednost je 700 000 EVRA!I ako ga ne prodamo bar za polovinu toga dakle 350 000evra,nismo nista napravili po mom misljenju...

Ove ostale tipa,Stevo,Vukelja,Stanceski...za njih se uvijek moze naci adekvatna zamjena,i u slucaju finih parica,neka idu,ali bogami Vuleta ne mogu prezaliti.

Ma ja mislim da ni Vule nije nezamjenjiv, on je većinu svojih utakmica odigrao na iskustvo, a eto ako baš hoćeš ja ću ti reći svoje mišljenje da on mene uopšte nije impresionirao svojom igrom, znači ponoviću ti da bi za mene veći problem bio odlazak Lea ili Avduke , nego njegov, sada govorim samo o odbrani jer je to dio tima kojem treba najviše vremena za uigravanje...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 14:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Transfer bomba u Borcu :bom: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 14:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
По мени је само Авдукић незамјенљив...

бољег голмана нисмо одавно имали.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nije ti fazon da napises nesto ovako i ostavis nas da pizidimo sta i kako :)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma ja mislim da ni Vule nije nezamjenjiv, on je većinu svojih utakmica odigrao na iskustvo, a eto ako baš hoćeš ja ću ti reći svoje mišljenje da on mene uopšte nije impresionirao svojom igrom, znači ponoviću ti da bi za mene veći problem bio odlazak Lea ili Avduke , nego njegov, sada govorim samo o odbrani jer je to dio tima kojem treba najviše vremena za uigravanje...

Pa dobro,ne kazem ni ja da je nezamjenjiv,ali po mom misljenju,on je daje sigurnost ostatku ekipe,mozda nekada i nije odigrao na nivou,pa ga je Leo cupao,ali je pravi kapiten,i ostalima je sigurno lakse igrati kad znaju da njega imaju iza ledja,a pogotovo Avdukica,ciji bi me odlazak isto pogodio.Ono sto hocu da kazem je da,Vule ne smije otici za sicu!To je poenta...Zbog njegovog imena,i reputacije,moramo za njega iscijediti koliko se god moze...

Evropski Borac otkrij nam tajnu?Ako se ne zajebavas...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 14:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne treba zanemariti još jedan momenat kod ovih transfera,a na Balkanu se to dešava u jedno 80% transfera. Aako je recimo Vuletova realna cijena,kako neko reče,700 000 evra. Strani gazda i osoba u Borcu zadužena za taj transfer se preko managera dogovore da se Vule proda za 350 000,a objaviće se da je transfer realizovan za 150 000. ostalih 200 000 će podjeliti manager i "odgovorna osoba" u Borcu,i svi će biti zadovoljni. Vule jer je otišao vani u bolji klub koji bolje plaća,manager i "odgovorna osoba" jer su uzeli lijep novac,a najzadovoljniji će biti strani gazda kojem će u dzepu ostati 350 000 evra i dobiće dobrog igrača u pola cijene.

Neću da kažem da se ovo u Borcu radi,samo hoću da kažem da je ovo praksa već 20 godina na ovim prostorima,a izgleda da će Ceca prva platiti ceh,ako ne razguli ili ako ne potplati sudije.

Morao sam ovo napisati jer sam primjetio da se prilično idealistički piše o vrijednostima transfera,ne vodeći računa o IMT politici.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

auuu kakava transfer bomba se sprema. tresce se zemlja

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]