d.a. je napisao:
Турска ће претпостављам да буде други дио припрема.
јер не исплати се доле набијати снагу, могу то и на Мраковици, а и Тари, него бирати када је највише екипа доле на припремама, и имати јаке провјере.
мој приједлог би био да се ангажује нутрициониста, јер ако се раде врхунске припреме онда је и то неопходан сегмент.
а знам и да је на прошлој Анталији било проблема са исхраном јер наравно нико од паметница није договорио са управом хотела режим исхране, па да се ситуације као прошли пут не понављају. а свако ко је и мало у спорту зна да је исхрана један од најбитнијих сегмената за припрему спортисте
ово сам и ја споменуо једном давно. у животу проефисоналног спортисте правилна исхрана је веома важна!!!!
штавише сами фудбалери би требали да воде рачуна о томе (кад већ клуб не може) јер са правилном исхраном само ће бити још снажнији, имаће бољу кондицију и наравно то ће утицати и на то да пружају боље партије.
и требало би им прописати режим исхране, не само у Турској на припремама, него током читаве године. ако треба мало их и едуковати, па да се не дешава да фудбалери иду на утакмицу са кесом чоколадица, него нпр. са протеинским плочицама! и да за доручак не једу саламу и паризер, него корисне намирнице(риба, пилетина, млади сир итд)
мислим да у управи нису ни приближно свјесни колико би са правилном исхраном током читаве сезоне могли више да добију од фудбалера...
добро, знам да се нема пара да се сваки дан фудбалерима прави јело које им најбоље одговара, али могли би макар да им направе режим прехране и да им ставе до знања колико је то битно, па ако хоће да послушају, сигурно ће им користити!