banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 09:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 434, 435, 436, 437, 438, 439, 440 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Nov 2010, 21:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
goxi je napisao:
Čestitam Borcu i njegovim navijačima na osvajanju jesenje titule!
Takođe i da se pohvalim time što je naša Drina napokon prepustila fenjer Veležu. Nadam se da ćemo u drugom delu sezone imati i više znanja, kao i sreće, a da će Borac nastaviti dobro kao i do sad.

Pozdrav iz Zvornika!

Jedan od rijetkih klubova koji je pobrao moje simpatije... Sretno

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 21:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... ajevo.html

pa sta je ovo, nisam znao da se ovo desilo :D ali komentari ispod clanka ...hahahaha

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 21:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
goxi je napisao:
Čestitam Borcu i njegovim navijačima na osvajanju jesenje titule!
Takođe i da se pohvalim time što je naša Drina napokon prepustila fenjer Veležu. Nadam se da ćemo u drugom delu sezone imati i više znanja, kao i sreće, a da će Borac nastaviti dobro kao i do sad.

Pozdrav iz Zvornika!

Дај Боже да Дрина остане у лиги... Најљепши сценарио би био кад би испали Зрињски и Вележ, али то је мало могуће... Зрињски ће се сачувати, док уз Вележ ја би највише волио да лигу напусти Леотар јер их не подносим исто као екипе из Федерације...
Највећи смрадови...

Poslednji put menjao јан_де dana 22 Nov 2010, 21:31, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 21:24 
Veteran
Veteran

Ravnogorac je napisao:
Maloprije Ljubojevic bio u nekoj emisiji na radiu Uno...Kaze da ce Borac na proljece verovatno dovesti neko pojacanje iz juzne amerike...Takodje rekao da ce se poraditi vise na marketingu i da ce se uskoro otvoriti borcev sop...Pomenuo je i da ce igraci ici po skolama i deliti neke Borceve suvenire ...znaci prati se forum :D ...

То би све било одлично, тим више што би ми знали да смо дјелимично заслужни за то...
Ја бих први "опустошио" фан шоп :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne moze Siroki ispasti, da ga *ebes, da izvines :)
Finansijski su prejaki.... Kontam da Velez odlazi vjerovatno. Mislim da ce Drina i Buducnost direktno odlucivati o opstanku. Nadam se da ce momci iz Zvornika odraditi malo bolje drugi dio sezone :)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 21:30 
Veteran
Veteran

TaškoBL je napisao:
Ne moze Siroki ispasti, da ga *ebes, da izvines :)
Finansijski su prejaki.... Kontam da Velez odlazi vjerovatno. Mislim da ce Drina i Buducnost direktno odlucivati o opstanku. Nadam se da ce momci iz Zvornika odraditi malo bolje drugi dio sezone :)

Исправио сам, грешка у куцању... Вележ, не Широки :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 22:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Da, lijepo bi bilo da ispadne i Široki, :D ali neće ići. Doduše, moram reći da je Široki daleko najkulturnija ekipa koj nam dolazi u goste. Ja bih bio zadovoljan da ispadnu, recimo, Velež i Budućnost. Što se tiče Drine, nadam se da će oni uspjeti ostati u PL. Zvorničani su nas jako lijepo ugostili i ljudski a i bodovima. Treba im uzvratiti gostoprimstvo ali bez nošenja bodova iz Banjaluke. :)

Od uprave očekujem da pronađu prava pojačanja na pozicijama na kojima smo deficitarni. Znam da će Vlado i Darko odraditi svoj dio posla, ali bojim se da će neki ljudi, koji su stalno oko kluba, nametati svoje igrače. Ne pričam ovo slučajno ali se nadam da se neće obistiniti ono što znam.

Ljudi iz uprave sada imaju nešto više vremena da se pozabave fan shopom i animiranjem školaraca, koji nam trebaju u svakom pogledu. Biće jako dosadno do početka nove sezone ali nas već u januaru očekuju zanimljivosti vezane za eventualna pojačanja. Pored pojačanja treba voditi računa da se kostur ove ekipe zadrži a umišljene zvijezde treba pustiti uz odgovarajuće obeštećenje.

Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Вечерас на Бел телевизији у оној спортској емисији били гости професор Владо Јагодић и његови ученици Вуле и Авдука :)

Причали су о протеклом дијелу сезоне, о појачањима, о осталим спортовима у БЛ...ма о свему :)

Углавном допада ми се Владино мишљење. Он каже да би му најдраже било кад би тим остао на окупу, и да оваква екипа кад се уигра има огромну шансу да освоји титулу. наравно неко квалитетно појачање би добро дошло, али ће се такође рјешавати неких играча, јер сад има превише.
Такође управа је обећала 15 дана припрема негдје у иностранству. Изразили су жељу да се опет појаве у емисији у мају, али да тада дођу као освајачи титуле :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 22:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Šajin je napisao:
Вечерас на Бел телевизији у оној спортској емисији били гости професор Владо Јагодић и његови ученици Вуле и Авдука :)

Причали су о протеклом дијелу сезоне, о појачањима, о осталим спортовима у БЛ...ма о свему :)

Углавном допада ми се Владино мишљење. Он каже да би му најдраже било кад би тим остао на окупу, и да оваква екипа кад се уигра има огромну шансу да освоји титулу. наравно неко квалитетно појачање би добро дошло, али ће се такође рјешавати неких играча, јер сад има превише.
Такође управа је обећала 15 дана припрема негдје у иностранству. Изразили су жељу да се опет појаве у емисији у мају, али да тада дођу као освајачи титуле :D

Mislim da bi naše najveće pojačanje bilo čvrst i dugoročan ugovor sa Vladom. Moramo zadržati ovaj kostur ekipe i prepustiti Vladi da bira pojačanja. Siguran sam da su Jagodić i Ljubojević dobar tandem i sve što im treba je da ih ova uprava isprati. Neki dan sam imao priliku razgovarati sa Vladom i prosto sam oduševljen načinom na koji razmišlja. Od ranije znam da je Darko sjajan momak i čovjek koji zna svoj posao. Ukoliko uprava uspije ispratiti njihov ritam i njihove ideje, neće biti problema za Borac.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
Šajin je napisao:

Mislim da bi naše najveće pojačanje bilo čvrst i dugoročan ugovor sa Vladom. Moramo zadržati ovaj kostur ekipe i prepustiti Vladi da bira pojačanja. Siguran sam da su Jagodić i Ljubojević dobar tandem i sve što im treba je da ih ova uprava isprati. Neki dan sam imao priliku razgovarati sa Vladom i prosto sam oduševljen načinom na koji razmišlja. Od ranije znam da je Darko sjajan momak i čovjek koji zna svoj posao. Ukoliko uprava uspije ispratiti njihov ritam i njihove ideje, neće biti problema za Borac.

из твојих уста у Божије(управине :D ) уши ;)
биће ово занимљиво прољеће, само треба дочекати то исто прољеће. :)

било би лијепо да ове године неко понекад извјештава о припремnim утакмицама, а не да узалуд морамо слати мејлове оном новинару СОС канала :)

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Slika
I stadose! :lol:
Spoiler:
Izvinjavam se zbog offtopic-a ali morao sam :D

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ево како изгледају нови дресови уколико неко још није видио:

http://i55.tinypic.com/23gz3nq.jpg

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vqvdUkBD5CA[/youtube]

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 14:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Šajin je napisao:
ево како изгледају нови дресови уколико неко још није видио:

http://i55.tinypic.com/23gz3nq.jpg

Сјајно :D :hello1:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-47164.htm
Samo treba pustiti čovjeka da radi svoj posao.
Bravo Vlado majstore.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

minutaza nasih igraca:
min:
Asmir Avdukić 1260
Vule Trivunović 1260
Leonid Ćorić 1234
Boris Raspudić 1080
Stevo Nikolić 1028
Bojan Puzigaća 990
Duško Stajić 972
Perica Stančeski 904
Milan Stupar 802
Borislav Mikić 711
Ljubiša Vukelja 675
Darko Maletić 574
Duško Sakan 553
Milan Muminović 498
Srđan Grahovac 287
Vukašin Benović 284
Nemanja Damjanović 281
Nemanja Vidaković 119
Milan Srećo 101
Bojan Petrić 49
Siniša Dujaković 21
Draško Žarić 4

najvise zutih kartona ima naravno nas lav Raspudic 6 komada :D pa onda Puzigaca sa 4 zut...
najbolji strelac Nikolic 7, Stajic 3, Puzigaca, Vukelja, Maletic 2 gola, Mikic, Trivunovic, Stanceski 1 gol...niko nije dobio crveni karton!

kad se pogleda minutaza Vukelje i njegov ucinak, to je zaista dobar igrac ali...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 15:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Има ли података за асистенције, то ме баш занима?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Има ли података за асистенције, то ме баш занима?

ja nisam uspio pronaci ali i mene to bas zanima...

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Данас читам у Блицу да смо заинтересовани за Огњена Гњатића из Козаре, момак је 1991. годиште, игра везног.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2010, 23:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Svi smo Borac

Dugo je sportska Banja Luka čekala da njena dva mezimčeta konačno stanu na noge. Ko čeka i dočeka, stara je poslovica, a fudbaleri i rukometaši Borca idu koracima od sedam milja ka vrhu i neslućenim visinama, mjestu gdje je odavno trebalo da budu. Kao jedan od preduslova uspjeha na rezultatskom polju bila je podrška jednih drugima, pa makar ona bila i moralna. Konačno u posljednjih 15 dana grad na Vrbasu dočekao je i to. U derbi susretu fudbalskog šampionata Premijer lige Borac je bio bolji od Željezničara, a svoje mjesto na tribinama zauzeli su i rukometaši, predvođeni trenerom, Draganom Markovićem. Lijepo ih je bilo vidjeti jednoobrazno obučene i kao nagradu za to dobili su aplauz preko 5.000 gledalaca na Gradskom stadionu. Prošlog vikenda rukometaši su vojevali evropsku bitku s Tatabanjom u prepunom "Boriku". Nažalost, nisu mogli imati podršku prijatelja fudbalera, koji su odrađivali svoje posljednje jesenje kolo u Trebinju. Međutim, transparent koji se našao na sjevernoj tribini: "Čestitamo fudbalerima Borca na osvojeonj jesenjoj tituli", dirnuo je svakog zaljubljenika u crveno-plavu kombinaciju boja, bez obzira dolazio on iz miljea rukometa, fudbala, boksa, košarke...

- Nema tu neke posebne saradnje, ali drago mi je da rukometaši dolaze na naše utakmice, jer mi smo jedna porodica. I ovaj transparent pokazuje da se radujemo zajedničkim uspjesima. Nažalost, ovdje ne postoji sportsko društvo Borac, ali možda bi ova posljednja dešavanja mogla pokrenuti lavinu. Banja Luka i Borac kao simbol grada bez obzira iz kojeg sporta dolaze zaslužuje jedno takvo društvo, gdje ćemo planirati ljepšu zajedničku budućnost, ali i prisjećati se lijepih trenutaka iz bogate prošlosti - kaže Darko Ljubojević, sportski direktor banjolučkog fudbalskog premijerligaša.

Ne tako davno često se znalo dešavati da se utakmice ova dva kluba poklapaju i to baš zbog nesaradnje na tom polju, a da pres-konferencija bude zakazana pred važan meč u istom terminu, nažalost, postala je tradicija.

- Saradnja može sigurno biti na još većem nivou, ali i ovo je dobro za početak. Nema uspjeha bez zajedničkog rada. Na istom smo kursu, ne samo rukovodstva klubova, već i stručni štabovi, igrači. Konačno smo svi shvatili da ne treba zavidjeti na nečijem uspjehu, pogotovo ako dolazi od istog kluba, samo u drugom sportu - mišljenja je Boris Đogo, direktor rukometnog giganta iz Gospodske ulice.

Rukometaši su svoj dio odradili za čistku desetku, na potezu je fudbalski klub. Bilo bi lijepo vidjeti izabranike Vlade Jagodića 12. decembra u dvorani "Borik", kada će rukometaši u posljednjem kolu jesenjeg dijela ugostiti Izviđač u jednom od derbija Prvenstva.

Fudbaleri i rukometaši započeli su akciju, košarka se pod sjenom Igokee polako budi. Bokserski klub Slavija takođe, poznajući rukovodstvo tog kolektiva, daće podršku svakom klubu iz Banje Luke. U redovima "malenih" takođe duvaju neki novi vjetrovi. Rukometašice Borca apsolutne su gospodarke širom BiH već nekoliko posljednjih godina, kuglaši takođe guraju uspješno. Ako se po jutru dan poznaje, biće titula na proljeće, a na jesen Evropa će da stanuje u Banjoj Luci.

:wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 434, 435, 436, 437, 438, 439, 440 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]