banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 16:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Nov 2010, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
kod kuće i na strani je napisao:
Zanima me izvještaj sa utakmice od strane forumaša borcev_navijač.

полако треба човјек да дође из Требиња :D а онда ће можда отићи и на рукомет, тако да ја не очекујем детаљан извјештај до вечерас или евентуално сутра :D

што се тиче пораза, јебга, нисмо смјели примити 2 гола у двије минуте и то са онаквом одбраном.
али шта је ту је, то нимало не умањује све што су играчи и тренер урадили ове јесени!

надам се да ће се задржати играчки кадар то ми је најбитније. и још да се доведе један квалитетан везњак и опорави се Марко и ми смо на коњу.
такође очекујем и од управе да не дозволи разне муљаже у другом дијелу сезоне на штету нашег клуба. Борац има огромну шансу да постане шампион и на тај начин уђе у квалификације за ЛШ и добије значајна финансијска средтсва.
Надам се да ће припреме бити одрађене како треба и да ће се ова дивна прича из првог дијела сезоне наставити и на прољеће.

видимо се вечерас на рукомету

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 16:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Владо је можда и направио прву грешку јер је прерано затварао утакмицу, али шта је ту је нема му се шта приговорити за ову полусезону. На прољеће очекујем силовање и иживљавање... :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

На прољеће нас чека тежак распоред.

Код куће дочекујемо:
Дрина
Челик
Сарајево
Будућност
Олимпик
Травник
Леотар

А идемо у госте код:
Широки
Вележ
Славија
Зрињски
Слобода
Рудар
Звијезда
Жељезничар

Ако планирамо бити први ових 5 бодова предности се не смије истопити него само увећавати, тако да пред утакмицу са сељом којег видим као главног конкурента, већ обезбједимо пево мјесто. Много тога ће зависити од припрема за које не сумњам да ће бити добро одрађене и наравно од прелазног рока.
За сад све изгледа лијепо, већина играча ће ако Бог да остати, припреме ће сигурно бити квалитетно одрађене, требало би да почне и изградња сјеверне и јужне трибине...
Надам се да ће тако и бити, а не да ће све ово остати приче из новина

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 16:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Šajin je napisao:
полако треба човјек да дође из Требиња :D а онда ће можда отићи и на рукомет, тако да ја не очекујем детаљан извјештај до вечерас или евентуално сутра :D

видимо се вечерас на рукомету

Ma nisam ni mislio da će ga napisati odmah.

Ne treba momcima zamjeriti bilo šta. U kakvom ritmu su odigrali ovaj dio sezone nakon 'odrađenih' priprema sa onom neznalicom, to je za svaki respekt. Na proljeće još jače uz puniji stadion. Aj' Borac

Vidimo se na rukometu.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 16:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kad vec pomenu rukomet,neka mi neko ko prati ovu navijacku scenu napise (moze i pp),sta misle da li ce ova grupa koja ce veceras doci na rukomet paliti baklje?
Pitam samo da bih znao da li da vodim dijete ili da idem sam. Ako ista mrzim,to su baklje u dvorani.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
bem ti zeljeznicar - Rudar 4:1 na poluvremenu...sad bi volio da ih siluju sa 7+

sto se tice poraza mozda je u jednu ruku i dobar jer ce doci kao pleska nasim igracima i blago upozorenje da nije sve gotovo...

kad je dr Vlado preuzeo ekipu racunali smo da na jesen zavrsi medju prve 3-4 ekipe pa na proljece da krenemo svim silama na titulu, a mi vec imamo jesenju titulu i 5 boba plusa... prema tome Vlado i momci svaka vam cast i hvala vam!

iskreno nadao sam se da ce ili sarajevo ili zeljeznicar danas prosuti bodove mada sam nekako znao da se to nece desiti jer bi to bilo puno lose za njih, zbog morala i zbog bodovne razlike, a kod nas kad se nesto mora nije tesko :D

u svakom slucaju, onako svi kolektivno od nas na forumu preko Lesinara do naseg Borca...bili smo zaista dobri!

za sarajevo i zeljeznicar i Leotar svirani penali pri rezultatu 1:1...koja slucajnost :-?
p.s. cestitke Drini!!!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:13 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2010, 17:02
Момци,ево моје идеје и нацрта мајице лешинара.Већ сам одштампао једну за себе и стварно добро изгледа.Поздрав из Црне Горе! Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Čestitke momcima, na prikazanaim igrama u jesenjem dijelu, na svemu što su nam prućili u protekla tri ipo mjeseca, na proljeće ćemo biti jači za 50 posto, znači laganica, zajedno ostaju do prvog decembra, a onda će dobiti slobodno, baš će mi nedostajati, već sam nekako tužan...

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Откуд Лешинар у Црној Гори? :)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Skini te efekte sa slicica, nemaju bas smisla.
I sto se mene tice izbacio bi te navijace dole i tu parolu...nekako previse detalja.
Mozda da iskoristis tu slicicu za neki drugi dizajn tj. drugu majicu.
ta vertikalna linija i grb super komuniciraju i mislim da je sasvim dovoljno.

edit
ili ako bas insistiras, stavi navijace na ledja! :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:26 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Долазим сваке зиме у БЛ и вамо напалио другове. :) Блоцк мислим да си у праву мало сам претјеро :)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
ЛешинарЦГ je napisao:
Долазим сваке зиме у БЛ и вамо напалио другове. :) Блоцк мислим да си у праву мало сам претјеро :)

Обрати се и на форуму Лешинара за ову мајицу... имају они тамо тему посвећену том..
И јако ми се свиђа овај твој рад!

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:33 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Хвала ти! :) дај ми само линк теме :)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
ЛешинарЦГ je napisao:

Обрати се и на форуму Лешинара за ову мајицу... имају они тамо тему посвећену том..
И јако ми се свиђа овај твој рад!

Мени је драго видјети да и у другим градовима(и државама :) ) има момака који се сматрају Лешинарима. јест да је то мален број, али опет свака част

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:38 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

:)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Овдје има о позадинама за комп и тако ти фазони, па ту стави...
http://lesinari1987.net/forum/viewtopic ... fcc1e18928

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Hoce li biti baklji u dvorani ako se moze znati i ja bih dijete poveo????

A Prijedorski papaka potajno sam se nadao da bi mogli iznenaditi u sarajevu a oni......., kako ne zagrizose kao u Banjaluci!!!!
Da su im htjeli desetku utrpati

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Od novinara koji je bio u Trebinju sam dobio info da je prvo poluvrijeme bilo katastrofa odigrali smo bas bas lose.
U drugom bolje, ali smo primili katastrofa gol. Lopta se odbila do Rajovića a Stojanovic je nekako ugurao u gol. navodno su i odbrana ali i Asmir lose reagovali.
Penal je bio onako bez veze za njih a Stojanovic ga je zapucao....
Ono sto je veoma bitno da se ekipa sacuva i dodatno pojaca sa dva ili tri kvalitetna igraca. Ako u prvom kolu ne izgubimo u Sirokom mislim da cemo uraditi veliki posao. Inace smo u Trebinju igrali u novim dresovima komentar prijatelja je bio da su onako :-?
Rudar namjerno igra bez sedam igraca nabijem ih .. Uvijek navijam za nase timove ali ovo je smijesno :angry4:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:43 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Ааа глупости,не могу се регистровати.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 17:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
ЛешинарЦГ je napisao:
Ааа глупости,не могу се регистровати.

Mislim da moraš koristiti adresu koju si dobio od svog internet providera. Mada nisam siguran kako to funkcioniše kad je u pitanju provider van Repubike Srpske.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]