banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 00:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Da da. Mladen Erjavec. Mislim da je to bila prva sezone zajedničke BiH lige.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Prve sezone zajedničke lige, Borac je bio šampion. Mi sa maturske večeri upali u Flash na proslavu. E da mi se vratiti u te dane...

Inače je rasipnička politika prijašnjih rukovodstava, neminovno vodila ka sunovratu. Svake sezone, kupovani su skupi i preskupi igrači, ne vodeći pritom računa o tome, da će Pivara, jednog dana prestati da upumpava silne pare u klub. No kratkoročni interesi su bili važniji...

Poslije su naravno Mile i grad krivi, što sadašnjim ekspertima, nema ko da da još koje milionče, pa da se opet ponovi ista priča. Ja sam početkom prošle sezone, rekao šta će se otprilike desiti i sa ovom upravom i njihovim planom "ozdravljenja". Jedno veliko ništa naravno... Sve je isto politika, odnos prema igračima, prema mlađim kategorijama, samo se imena u upravi i stručnom štabu mijenjaju, a klub tone...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 19:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bila je to druga sezone kad je erjavec pogodio, tad je Igokea ni kriva ni duzna bila sampion,
U prvoj je Borac bio sampion... NItro bili smo na istom mjestu :) ha ha sjecas se Kukica i baklje, svi izasli napolje a Kuka unutra pusta Cecu :)

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ali u zadnje vrijeme od svih igraca Sirokog Martin Vanjak je davao ubjedljivo najvise poena u Boriku.Kad god se nesto rjesavalo sa njima on pogodi tricu...ne znam sjecate li se ga.Gledao sam sad malo po sajtu NLB lige,ubjedljivo najbolje je igrao protiv Borca...cak i najbolja utakmica karijere mu je protiv nas.Zna li neko gdje on sada igra i gdje igra Feliks Kojadinovic ?

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 20:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
U Grckoj u Marusiju...
Marko Scekic je u Kantuu
Djoric u Servicijumu 8)

Martin Vanjak je bio tata . Ubijao je Borac ali najvise Bosnu. Imao je sjajnu brzinu i odlican sut za tri poena.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
zar nije scekic u buducnosti??

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 20:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ђорић је за Сервицијум, `ладно убацио Игокеи у Лакташима 20 поена прије пар седмица...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 20:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
subzero81 je napisao:
zar nije scekic u buducnosti??

bio prosle sezone,sad je u italiji

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Brigate BL je napisao:
Jeste Sevo. NIsu bas Gasica docekali zvizducima

hehehe
vasilj sevo, moj omiljeni igrac te generacije. kasnije otisao u igokeu, i kad nisam plakao kad je bas tamo i bas u tom trenutku otisao. mislim da je u igokeu otisao nakon borca, valjda me pamćenje služi dobro.

Brigate BL je napisao:
Tu trojku Erjaveca mu nikad necu oprostiti :)
Uz sve to mora se reci da je on bio sjajan trener, ali ga je upravo egoizam sputao da napravi znacajniju karijeru.

a gašić je neviđena majmunčina. to nije ni T od trenera. kao što rece ovaj lik - "narcis". hehe
i koga god je vodio nije se bas proslavio.
lik bukvalno muči igrače na treninzima, nema nikakvu komunikaciju sa njima, preeeveliki ego...

Haniste je napisao:
Martin Vanjak je tu tekmu cubri guzove pomjerao :)

i to ne smao tu utakmicu, godinama je ubijao sve. predominantan igrac!

joj sad mi na pamet pade i onaj centar širokog tih godina. lik je imao debelo preko 35 godina, sjeda kosa, poznati hrvatski igrac. ne mogu sad da mu se sjetim imena. zna li ko? znam da je imao preko 20 000 mjesecno platu.
grgat je mala maca za njega :D

Brigate BL je napisao:
Bila je to druga sezone kad je erjavec pogodio, tad je Igokea ni kriva ni duzna bila sampion,
U prvoj je Borac bio sampion
... NItro bili smo na istom mjestu :) ha ha sjecas se Kukica i baklje, svi izasli napolje a Kuka unutra pusta Cecu :)

aha. tako je. onaj debeli grobar tad dominirao. hahaha

a što se tiče ovih novih pocetaka. to je nemoguce u ovom trenutku. bar za sada...
a i sa mladima pogotovo, jer nema skolovanih igraca i nema ljudi u gradu koji sa njima rade. cast nekoliko izuzetaka

inače, u klub su ušle određene pare i izguraće se ova sezona. a u budućnosti pitaj boga

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Stubborn je napisao:
joj sad mi na pamet pade i onaj centar širokog tih godina. lik je imao debelo preko 35 godina, sjeda kosa, poznati hrvatski igrac. ne mogu sad da mu se sjetim imena. zna li ko? znam da je imao preko 20 000 mjesecno platu.
grgat je mala maca za njega :D

Mozda mislis na Gordana Zadraveca(http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=33) ?

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hm nije zadravec. ovaj je sijed, deblji lik, i stariji.
al dobro je i tada igrao

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 21:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
stipe sarlija

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Schlager je napisao:
stipe sarlija

ma on,nema ko drugi biti

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hahaha. bravo ljudi . da, jbt. stipe šarlija.
nađoh ga na vikipediji maloprije. cuo sam da je igrao za 23 hiljade marona cini mi se. mislim da sam dobro zapamtio

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Schlager je napisao:
stipe sarlija

Их претек'о си ме :)

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 21:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
cesto se sjetim vasilja seve,bio sam bas dobar u to vrijeme sa njim,u par dana su nam se djeca rodila,a nesto kasnije je i kukic dobio blizance....izgubio sam kontakt sa sevom,znam da je rodom iz kosovske mitrovice pa me bas zanima da li dole zivi sad zbog ovih frka....mozda i nije dole,pominjao je i sarajevo,sremsku mitrovicu...ne znam gdje se skrasio

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ја сам сједио одмах онда у ћошку источне трибине кад је Ерјевац нам дао тројку и дан данас се могу заклети да је био нагазио аут линију :(

То су биле године сјајне кошарке. А Данас има око 80-ак људи кад игра Борац, страшно.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 00:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

120 ljudi bilo protiv Bosne...a proslih godina ispod 1000 nikako.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 00:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Сада против мичигена треба исцимати људе да дођу у што већем броју јер стварно не би нико од нас волио да дође 300 оне шкевради да галаме против Борца у Борику! Надам се да бар на овој утакмици може да се скупи доста људи јер прошле године ми се смучила она атмосфера када улазим у дворану а они звижде против Борца ко да се не игра у Борику :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
NItro bili smo na istom mjestu :) ha ha sjecas se Kukica i baklje, svi izasli napolje a Kuka unutra pusta Cecu :)

Ne sjećam se toga, pošto smo upali samo na kratko, ali se dobro sjećam Đuze, koji je na veliku sreću dvojice mojih prijatelja, ovjekovječen na slici sa njima i Kukićem :D
Znam da je bila ludnica i da smo se jedva progurali do Kukića.

Sjećam se i dvije godine kasnije, kad je Taušan sa klincima, dobio prejaku Igokeu u sred Aleksandrovca i uzeo Dragi već viđenu titulu. Šćekić imao samo 19 godina i prosjek u finalu, od preko 20 poena. A svi već bili prežalili Borac te sezone...

Vratismo se u prošlost toliko, da se osjećam kao deda, pogotovo kad vidim današnje stanje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]