Brigate BL je napisao:
Jeste Sevo. NIsu bas Gasica docekali zvizducima
hehehe
vasilj sevo, moj omiljeni igrac te generacije. kasnije otisao u igokeu, i kad nisam plakao kad je bas tamo i bas u tom trenutku otisao. mislim da je u igokeu otisao nakon borca, valjda me pamćenje služi dobro.
Brigate BL je napisao:
Tu trojku Erjaveca mu nikad necu oprostiti

Uz sve to mora se reci da je on bio sjajan trener, ali ga je upravo egoizam sputao da napravi znacajniju karijeru.
a gašić je neviđena majmunčina. to nije ni T od trenera. kao što rece ovaj lik - "narcis". hehe
i koga god je vodio nije se bas proslavio.
lik bukvalno muči igrače na treninzima, nema nikakvu komunikaciju sa njima, preeeveliki ego...
Haniste je napisao:
Martin Vanjak je tu tekmu cubri guzove pomjerao

i to ne smao tu utakmicu, godinama je ubijao sve. predominantan igrac!
joj sad mi na pamet pade i onaj centar širokog tih godina. lik je imao debelo preko 35 godina, sjeda kosa, poznati hrvatski igrac. ne mogu sad da mu se sjetim imena. zna li ko? znam da je imao preko 20 000 mjesecno platu.
grgat je mala maca za njega

Brigate BL je napisao:
Bila je to druga sezone kad je erjavec pogodio, tad je Igokea ni kriva ni duzna bila sampion,
U prvoj je Borac bio sampion... NItro bili smo na istom mjestu

ha ha sjecas se Kukica i baklje, svi izasli napolje a Kuka unutra pusta Cecu

aha. tako je. onaj debeli grobar tad dominirao. hahaha
a što se tiče ovih novih pocetaka. to je nemoguce u ovom trenutku. bar za sada...
a i sa mladima pogotovo, jer nema skolovanih igraca i nema ljudi u gradu koji sa njima rade. cast nekoliko izuzetaka
inače, u klub su ušle određene pare i izguraće se ova sezona. a u budućnosti pitaj boga