banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 01:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 423, 424, 425, 426, 427, 428, 429 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Nov 2010, 18:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Jako puno je argumenata ZA,i jos vise PROTIV (navijaci su najmanji problem),i tesko je neki zakljucak izvesti oko te lige. Vidjecemo sta ce biti. Ono sto je jedino bitno,ako je vec budu morali pokrenuti,je da Borac bude u njoj!

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ako ce biti Borac, moze, ako ne, onda me ni ne interesuje.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 18:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Наравно то се подразумијева. А могли би ту веома лако извисити, јер тешко да ће из БиХ ићи више од три екипе. Широки, Зрињски, Вележ, Челик, Сарајево, Жељезничар, Слобода, јесте да су неки сад у каналу али то нема везе.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Po jedan iz svakog naroda i kraj price. Oko toga ne bi trebalo biti dileme. To sto su Sarajevo i Zeljo, njihov problem.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Trebalo bi napraviti kao u NLB, da idu dvije najbolje ekipe iz drzave. To bih sigurno preporodilo fudbal na svom prostorima bivse Juge, svako kolo bih se igralo nekoliko derbija, znaci praznik fudbala.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 19:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Ајде да се не замарамо сви тим глупостима око заједничке лиге, шта буде биће.

Сутра игра наш Борац, боље о томе да пишемо.
Очекујем да не останемо поражени сутра у Требињу. Х је задовољавајући...
Неко је написао да треба да изађемо са једним нападачем (Стајић), и слажем се тим. У другом полувремену увести нападача ако буде потребе. Неће сутра бити нимало лако, треба бити стрпљив, чувати свој го, ојачати средину и покушавати из контри. Јачи смо од њих ,али сви знамо да је доле тешко узети бод(ове). Некако сви ови клубови из РС-а имају додатни мотив кад играју против Борца. Још ми сад први, они ријетко киксају код куће , а и под императивом побједе су. Наложиће се да нам нанесу први пораз на гостовањима.
Вјерујем у Владу и момке, мислим да нећемо изгубити. Много би нам значила 3 бода из Дучићевог града у борби за титулу.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 19:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Што се тиче регионалне лиге, највећи проблем, бар ја мислим да је тако, термин играња, јер поред домаћег првенства убацити буквално још једно такмичење би било баш пуно. А не може се играти преко зиме јбг. Зато би можда најбоље било да се то одради као 4 групе по 4 екипе па најбољи иду у полуфинале, нешто слично као некад скандинавска ројал лига. А да се игра пуно првенство нема шансе.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
де ви мени реците је л` има још улазница сутра за рукомет?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 20:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Regionalna liga je potreba, bilo bi tu jakih utakmica i zanimljivih. Ja to vidim i mislim da je to jedino rješenje, u smislu da se igra kup sistem u proljećnom dijelu sezone, 16 ekipa. Može se zvati balkanski kup, jer niko, neće dočekati proljeće u evropi i imaće domaće prevenstvo i taj Balkanski kup i eventualno domaći kup. Zamislite da je to tokom cijele godine, pa da klub mora igrati evro takmičenja, pa domće prevsntvo, domaći kup, i regionalnu ligu...
A kad bi to bio kup to je ipak lakše organizovat nego cijelu ligu, tokom cijele godine...

"Problem što klubovi iz RS imaju poseban motiv protiv Borca.", pa dajte zar treba da puste ili da odmah daju 3 boda Borcu zato što smo Srbi iz RS i pripadamo istom narodu. Gdje je tu sport, gdje je tu takmičarski duh...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 22:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Već nekoliko puta smo počinjali ovo priču oko zajedničke lige i kako vrijeme odmiče ona je sve realnija opcija, poslednji bastion i prepreka je lopovska uprava Crvene Zvezde jer složićete se svi da nikakav regionalna liga nebi imala smisla bez najvećeg kluba Istočne Evrope...

Prije par dana je projekat Balkanske lige podržao i sam Mišel Platini dok je boravio u Podgorici...

Takmičenje bi sa aspekta takmičarskog ciklusa bilo vrlo jednostavno odraditi, jer je evidentna potreba skraćenja domaćih liga, koje su prevelike i preskupe same po sebi, a nisu ni interesantne za sponzore, tako da klubovi i ono malo prihoda koje ostvare kroz sponzorske ugovore ili prodaju igrača odlazi na troškove samih takmičenja, a na uštrb podizanja kvaliteta...

Malo ću da se vratim na rukomet, pogledajte ovu ligu koja će da zaživi od sledeće godine, do početka je ostalo oko godinu dana, a liga je već pronašla generalnog sponzora i spominje se cifra od 400 000 eura, svi troškovi takmičenja su pokriveni, zamislite kako to samo lijepo zvuči, znači novac koji klub namakne na druge načine će se moći trošiti u razvoj kluba, igračkog kvaliteta,, omladinskih pogona, infrastrukture, razvoj marketinga...

E sada ako je liga sporta koji na ovim prostorima zauzima treće mjesto, nakon , fudbala i košarke, našla sponzora, tj sponzor je naša nju i spominje se iznos od nepunih milion maraka, zamislite kakav bi sponzorski ugovor izvukla fudbalska liga, usuđujem sada da kažem da bi ponude ispod pet miliona bile bezorazne i nebi se ni razmatrale... Liga koju bi svakog vikenda po mojoj procjeni uživo gledalo najmanje 200 000 ljudi, liga koju bi putem tv prenosa gledalo sigurno 10 miliona ljudi, zamislite kako bi se klubovi razvijali, vrlo brzo bi takva liga izrodila dobre i velike igrače, bio bi obezbijeđen novac koji je potreban za funkcionisanje klubova, a onda kada jednom uđeš u taj krug ideš samo naprijed, onda bi nam trebao stadion od 30 000 ljudi jer ovaj kapacitet koji ćemo imati krajem 2011 godine neće biti dovoljan... Mislim da se stvari odvijaju u pravom smijeru...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
za tu ligu sam ZA samo pod jednim uslovom...da na klupi Borca sjedi gosn. doktor Jagodic :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 22:19 
Bič božji
Bič božji

batica je napisao:
za tu ligu sam ZA samo pod jednim uslovom...da na klupi Borca sjedi gosn. doktor Jagodic :D

Ma kako je Vlado počeo teško ćemo mi njega zadržati, možda mi Vladu vidimo i na klupi nekog većeg eks JU kluba... :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 22:20 
Bič božji
Bič božji

batica je napisao:

Ma kako je Vlado počeo teško ćemo mi njega zadržati, možda mi Vladu vidimo i na klupi nekog većeg eks JU kluba... :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 22:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Pomenuh da se stadion rekonstruiše za evropske ali i za regionalne utakmice. Koliko ja znam mislim da će infrastruktura biti jedan od glavnih uslova za učestvovanje u regionalnoj ligi. Takođe mislim da je za naš klub vrlo bitno da na bilo koji način instaliramo našeg čovjeka u FS BiH koji će nam na vrijeme isposlovati mjesto u regionalnom takmičenju.
Kada se organizuje takvo takmičenje, mislim da je već 'izboreno' :wink: jedno mjesto za klub iz Republike Srpske. Po logici stvari to može biti samo jedan klub, FK Borac Banja Luka.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 22:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Već nekoliko puta smo počinjali ovo priču oko zajedničke lige i kako vrijeme odmiče ona je sve realnija opcija, poslednji bastion i prepreka je lopovska uprava Crvene Zvezde jer složićete se svi da nikakav regionalna liga nebi imala smisla bez najvećeg kluba Istočne Evrope...

sto to ne bi regionalna liga imala smisla bez Zvezde,ako su se svi klubovi slozili i sad zbog jednog kluba da se to sve upropasti.A vjeruj mi kada bi se ozbiljno krenulo pricati o regionalnoj ligi i kada bi se Zvezdinoj upravi reklo da se na njih nece racunati ili tako nesto da bi prihvatili i oni da se pridruze toj ligi.A i ako se ne bi pridruzili boze moj koga nema bez njega se moze.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 23:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19

E sada ako je liga sporta koji na ovim prostorima zauzima treće mjesto, nakon , fudbala i košarke, našla sponzora, tj sponzor je naša nju i spominje se iznos od nepunih milion maraka, zamislite kakav bi sponzorski ugovor izvukla fudbalska liga, usuđujem sada da kažem da bi ponude ispod pet miliona bile bezorazne i nebi se ni razmatrale... Liga koju bi svakog vikenda po mojoj procjeni uživo gledalo najmanje 200 000 ljudi, liga koju bi putem tv prenosa gledalo sigurno 10 miliona ljudi, zamislite kako bi se klubovi razvijali, vrlo brzo bi takva liga izrodila dobre i velike igrače, bio bi obezbijeđen novac koji je potreban za funkcionisanje klubova, a onda kada jednom uđeš u taj krug ideš samo naprijed, onda bi nam trebao stadion od 30 000 ljudi jer ovaj kapacitet koji ćemo imati krajem 2011 godine neće biti dovoljan... Mislim da se stvari odvijaju u pravom smijeru...

200 000 ???? ma nema šanse , stadioni bi bili puni samo u velikim derbijima , i kad dolaze jače ekipe protiv ovih ekipa tipa Borac , Željo , Rijeka ...
Al 200 000 to je 20 000 po utakmici ako bi liga imala 20 ekipa , što nema šanse , a realno Banjaluci stadion od 13000 je sasvim dovoljan , jer koligo kod vi se trudili da predstavite Borac u nekom svjetlu to je samo jedan od onih provincijskih klubova , koji ne može da ima više od 6000 ljudi u najvećoj utakmici sezone u domaćem prvenstvu ...
Banjaluka je uvijek bila samo grad rukometa , a ako ikad bude grad fudbala to će biti umjetnički , jer naši ljudi nemaju taj mentalitet da od ovog grada napravimo grad fudbala.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 23:06 
Veteran
Veteran

Sutra nam je vrlo bitna utakmica. Sudija Stankić iz Bijeljine. Nadam se fer suđenju a tad naš kvalitet mora doći do izražaja. Na ovoj utakmici smo oslabljeni neigranjem Steve i Boke. Nadam se da je sve u redu sa Stuparom (manji bolovi u leđima)

Očekivan sastav, po mom mišljenju:

----------------Avdukić----------------

Stupar------Vule------Leo------Puza---

-----------Sakan-----Stančeski--------

Maleta-----------Mikić-----------------

--------------------------Stajić-------

----------------Nikolić-----------------

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 23:17 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:
Sutra nam je vrlo bitna utakmica. Sudija Stankić iz Bijeljine. Nadam se fer suđenju a tad naš kvalitet mora doći do izražaja. Na ovoj utakmici smo oslabljeni neigranjem Steve i Boke. Nadam se da je sve u redu sa Stuparom (manji bolovi u leđima)

----------------Nikolić-----------------

Kolega, pa gori si od Petka Šušnjara, kod tebe bi igrao igrač koji nema pravo nastupa zbog žutih kartona, hahahaha,

Nemoj samo i ti poslije da tražiš 30 000 KM...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 23:19 
Veteran
Veteran

kod kuće i na strani je napisao:

----------------Vidaković-----------------

Kolega, pa gori si od Petka Šušnjara, kod tebe bi igrao igrač koji nema pravo nastupa zbog žutih kartona, hahahaha,

Nemoj samo i ti poslije da tražiš 30 000 KM...

Ups...moja greška. Ispravljam.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 23:19 
Bič božji
Bič božji

jajaja je napisao:

200 000 ???? ma nema šanse , stadioni bi bili puni samo u velikim derbijima , i kad dolaze jače ekipe protiv ovih ekipa tipa Borac , Željo , Rijeka ...
Al 200 000 to je 20 000 po utakmici ako bi liga imala 20 ekipa , što nema šanse , a realno Banjaluci stadion od 13000 je sasvim dovoljan , jer koligo kod vi se trudili da predstavite Borac u nekom svjetlu to je samo jedan od onih provincijskih klubova , koji ne može da ima više od 6000 ljudi u najvećoj utakmici sezone u domaćem prvenstvu ...
Banjaluka je uvijek bila samo grad rukometa , a ako ikad bude grad fudbala to će biti umjetnički , jer naši ljudi nemaju taj mentalitet da od ovog grada napravimo grad fudbala.

Pa evo ja ću tebi reći da je na jednoj utakmici koja je igrana u Beogradu na Marakani prije samo dvadesetak godina , a u kojoj su se sastali Zvezda i rijeka na tribinama bilo 80 000 ljudi :oops: :oops:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 423, 424, 425, 426, 427, 428, 429 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]